Įkraunama...
Įkraunama...

Ragdoll (Skudurinė lėlė)

Sveikos 4u.gif labai mazai auginanciu ragdolliukus. tai mes tokios vienisos jauciames. musu katyte turi labai daug problemu del morciaus, nes nuolat morciuoja net nera kada sterilizuoti. visada norejom susirasti katina ir kaciuku tureti, bet pasirodo ne taip jau lengva ta katina-teti surasti, o dabar kankina kas savaite su savo reikalavimais duot vyra. nagi ragdollu turetojos parodykit savo grazuoles(ius).
Atsakyti
Jau tokio nuostabumo katės ir katinai. Kai pamačiau gyvai parodoje, negalėjau patikėti, kad būna tokio dydžio katinų. Visada galvojau, kad meino meškėnai vieni didžiausių, bet jau kai anuos pamačiau, tai šakės, iš koto vos neišvirtau. Ir veidelis daug mielesnis ragdolliukų, negu meškėnų. Pasakiški. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rodykliuke @ 2011 11 29, 23:02)
Sveikos 4u.gif  labai mazai auginanciu ragdolliukus. tai mes tokios vienisos jauciames. musu katyte turi labai daug problemu del morciaus, nes nuolat morciuoja net nera kada sterilizuoti. visada norejom susirasti katina ir kaciuku tureti, bet pasirodo ne taip jau lengva ta katina-teti surasti, o dabar kankina kas savaite su savo reikalavimais duot vyra. nagi ragdollu turetojos parodykit savo grazuoles(ius).

Labai labai įdomu... O kada pradėjo morčiuot? kiek dabar amžiaus turi? Labai daug katinų Lenkijoj, Norvegijoj biggrin.gif Galima susitart ir nuvežt. Tik atsakingai rinktis reikia. Buvau radusi info, kad yra Ščecine veislynas, visai netoli, bet neatsakė į mano laiškus blush2.gif

QUOTE(Toumei @ 2011 11 29, 23:55)
Jau tokio nuostabumo katės ir katinai. Kai pamačiau gyvai parodoje, negalėjau patikėti, kad būna tokio dydžio katinų. Visada galvojau, kad meino meškėnai vieni didžiausių, bet jau kai anuos pamačiau, tai šakės, iš koto vos neišvirtau. Ir veidelis daug mielesnis ragdolliukų, negu meškėnų. Pasakiški. wub.gif

Nežinau, man neatrodė jie tokie dideli, kai veislyne nebuvo su kuo palyginti smile.gif Mano mažylei trys mėnesiukai, o sveria beveik du kg. Kai veterinarė pasvėrė, nustebau.
Atsakyti
QUOTE(dara @ 2011 11 30, 01:24)
Labai labai įdomu... O kada pradėjo morčiuot? kiek dabar amžiaus turi? Labai daug katinų Lenkijoj, Norvegijoj  biggrin.gif Galima susitart ir nuvežt. Tik atsakingai rinktis reikia. Buvau radusi info, kad yra Ščecine veislynas, visai netoli, bet neatsakė į mano laiškus  blush2.gif
Nežinau, man neatrodė jie tokie dideli, kai veislyne nebuvo su kuo palyginti smile.gif Mano mažylei trys mėnesiukai, o sveria beveik du kg. Kai veterinarė pasvėrė, nustebau.

Mano katytei dabar yra metai ir menuo, o morciuoti pradejo nuo astuoniu-devyniu menesiu. kas del katino blogiausia tai tai, jog pirma mums reikia laimeti dvi parodas auksciausiais balais, tada kreiptis i kaciu asociacija su prasymu suporuoti katiniukus, buti susiradus katina-teti ir dar padaryti abiems genetinius tyrimus, kad irodyt jog nera gimines. Bent jau taip man cia norgej pasake toj kaciu asociacijoj. Man tai per daug didelis vargelis pasirode blush2.gif labiau norejom susirasti katiniuka-teti kur nereiketu niekam nieko garsiai sakyti tik leisti kaciukams atsakyti i gamtos sauksma, bet taip mums nepavyko doh.gif Kas del dydzio tai mano katyte irgi nera labai didele, na ji dabar sveria apie 4,3-4,5kg ir jos svoris nekinta nuo desimties men. bet manau kad cia gali buti daznu morciu pasekme, nes ji per morcius labai mazai eda, o po ju tai jau atsigriebia uz nevalgymo dienas. Man taip jos gaila, o padeti nelabai zinau kaip, nes tu visokiu tableciu nenoriu duoti, geriau noriu sulaukti savaime kada po morciaus bus trys savaites ir nesti sterilizuoti, bet kol kas nesulaukiau tokio ilgo tarpo doh.gif

beja dara laukiu tavo katytes foto mirksiukas.gif parodyk koki grozi augini wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rodykliuke: 30 lapkričio 2011 - 00:52
QUOTE(rodykliuke @ 2011 11 30, 01:51)
Mano katytei dabar yra metai ir menuo, o morciuoti pradejo nuo astuoniu-devyniu menesiu.  kas del katino blogiausia tai tai, jog pirma mums reikia laimeti dvi parodas auksciausiais balais, tada kreiptis i kaciu asociacija su prasymu suporuoti katiniukus, buti susiradus katina-teti ir dar padaryti abiems genetinius tyrimus, kad irodyt jog nera gimines. Bent jau taip man cia norgej pasake toj kaciu asociacijoj. Man tai per daug didelis vargelis pasirode blush2.gif  labiau norejom susirasti katiniuka-teti kur nereiketu niekam nieko garsiai sakyti tik leisti kaciukams atsakyti i gamtos sauksma, bet taip mums nepavyko doh.gif  Kas del dydzio tai mano katyte irgi nera labai didele, na ji dabar sveria apie 4,3-4,5kg ir jos svoris nekinta nuo desimties men. bet manau kad cia gali buti daznu morciu pasekme, nes ji per morcius labai mazai eda, o po ju tai jau atsigriebia uz nevalgymo dienas. Man taip jos gaila, o padeti nelabai zinau kaip, nes tu visokiu tableciu nenoriu duoti, geriau noriu sulaukti savaime kada po morciaus bus trys savaites ir nesti sterilizuoti, bet kol kas nesulaukiau tokio ilgo tarpo doh.gif

beja dara laukiu tavo katytes foto mirksiukas.gif parodyk koki grozi augini wub.gif

Kažkaip keistai man atrodo... Gal tu ne visą informaciją susirinkai. Dėl genetinių tyrimų tai tikrai kažkoks nesusipratimas. Jei yra dokumentai, juose nurodytos bent trys kartos. Gal kraujo tyrimai dėl paveldimų ligų? Taip, parodose reikia susirinkti įvertinimus, bet tikrai veisimui aukščiausių nereikia. Bet jei jau apsisprendėt, tai žinoma, geriau sterilizuoti. Katytei daug ramiau -bus ir smagesnė, ir sveikesnė. Galiu pasiteirauti savo veterinarės, bet man atrodo, morčius jokios įtakos sterilizacijai neturi. Nebent nori, kad ji sustiprėtų po badavimo.
Nevykusios mano nuotraukos- apšvietimas nevykęs, bet įmesiu biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
wub.gif tikra grazuole tavo katyte wub.gif Kas del tu genetiniu tyrimu tai man sake jog jie reikalingi tam,kad irodyti jog mano kate ir busimas kaciuku tetis neturi jokiu bendru aleliu, tipo nera jokie tolimi giminaiciai. Nors cia Norvegijoj tai vieni sako vienaip, kiti kitaip del to nezinau kas yra is tikruju, nes cia daznai vieni sako vienaip,o jau kiti kitoje vietoje apie ta pati sako kitaip tai....O sterilizuoti jau noriu tikrai vien del jos pacios sveikatos, nes tikrai pakudo, liudna buna ir man taip jos gaila verysad.gif
Atsakyti
O Lietuvoje yra regdoliuku pirkti?
Atsakyti
QUOTE(Satine @ 2011 12 05, 21:01)
O Lietuvoje yra regdoliuku pirkti?

Aš neradau. schmoll.gif Ieškojau keletą metų.
Atsakyti
Kas dėl dydžio, tai aš kalbu apie ragdoll katinus, kastruotus. Nu kai pamačiau vieną tokį kūmeliuką, kad net stiuardė iškelti negalėjo, tai wow, atvipo stalčius lotuliukas.gif JIS BUVO MILŽINIŠKAS, IŠ AKIES SAKYČIAU NE MAŽIAU KAIP 12 KG SVĖRĖ, O dar kailis ilgas... Tikra meška, per pusę merginos... lotuliukas.gif
Atsakyti
Kaip su plaukučiais ? Ragdoliukų kailis labai tankus ir plaukas netrumpas . Ar namuose labai jaučiasi ,kad katukas- plaukuotukas gyvena? Ar dažnai reikia šukuoti?
IR ar iš tikrųjų jie užauga didesni už meino meškėnus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(una-art @ 2012 02 12, 19:45)
Kaip su plaukučiais ? Ragdoliukų kailis labai tankus ir plaukas netrumpas . Ar namuose labai jaučiasi ,kad katukas- plaukuotukas gyvena? Ar dažnai reikia šukuoti?
IR ar iš tikrųjų jie užauga didesni už meino meškėnus? g.gif

Plaukuosis tikrai daug, nes jie turi gerą povilnę, bet turint bet kokią katę su kailiu, reikia tikėtis, kad namuose bus plaukų, ant drabužių taip pat, maiste irgi. biggrin.gif Šukuoti reikia bent jau kartą per savaitę, nes poto susivelia ''koltūnai'', kuriuos tenka iškirpti... Dėl dydžio, na sakyčiau, kad didesni tikrai meino meškėnai, galbūt tik kastruoti patinai kai kada gali supanašėti dydžiu į meiną.
Atsakyti
Del koltunu nenoriu sutikti, turiu du ragdolus, niekada nebuvo jokiu koltunu, nes ju plaukas paprasciausia nesivelia, nors ir pora savaiciu buvo nesukuojami. O plauku tikrai daug, maiste nera, bet ant drabuziu doh.gif , o ypac patalyneje, nes miega kartu su seimininkais smile.gif
Meinus dydziu nepralenkia, bet tikrai daug stambesni uz kitu veisliu katinus, mano paneles sveria 5.5 ir 6.2 kg thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavenska: 13 vasario 2012 - 15:48