Įkraunama...
Įkraunama...

Ragdoll (Skudurinė lėlė)

QUOTE(susivėlusi @ 2006 11 20, 11:48)
ir tėtuką tuo pat važiavimu parsivežkit bigsmile.gif

Nu jo, tik is kur tiek pinigeliu paimt, dar niekada tokio brangaus gyvo daikto nesu turejusi blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kavenska @ 2006 11 14, 15:34)
Dar viena nuotraukele

[attachmentid=77591]

Labai laukiu, kada galesiu vaziuot savo mazytes  wub.gif

Jooo, ilgokai laukti teks g.gif Aš vos išlaukiau mėnesį doh.gif
Palyginimui mano mažoji;

P.S. Labiausiai mane nervina vienas dalykas-bandai įkelti nuotrauką, o čia imamas ir sumalamas Še cool.gif

Atsakyti
Jau turiu thumbup.gif wub.gif wub.gif
[attachmentid=82936]
Atsakyti
Kavenska,
Sveikinu 4u.gif
O katytė žiūriu kaip tikra rytietė-tarp kaljano ir akmenų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kakošėlio mamka @ 2007 01 09, 08:08)
Kavenska,
Sveikinu  4u.gif
O katytė žiūriu kaip tikra rytietė-tarp kaljano ir akmenų  lotuliukas.gif

Aciu.
Katyte superine, ir jokia ji ne flegma, kaip raso apie Ragdoll'us, labai zaisminga, bet jau meilumas ir svelnumas tai neispasakytas, "motoriukas" ijungtas nuolat.
Atsakyti
Sveikinu, sulaukus tokio grožio namie 4u.gif
Atsakyti

[attachmentid=83396]

[attachmentid=83395]
Atsakyti
oho koki galinga aparata katei nupirkot blink.gif
Atsakyti
Nors dar tik dvi savaites dziaugiames siuo angelu, bet jau galiu drasiai visiems rekomenduoti sia veisle, ypac turintiems mazu vaiku. Ne pas viena musu seimos nari dar nera ne vieno idreskimo, nors katyte be galo zaisminga, bet nagu neisleidzia. Niekas nenugriauta, nesudauzyta, o pas mane labai daug visokiu vazeliu, statuleliu, slamsto vienu zodziu lotuliukas.gif O meilumas, meilumas, labai megsta snukuciu i skruosta pasitrint, turbut ji taip sveikinasi, visur eina paskui, o jau akiu zydrumas wub.gif wub.gif wub.gif Tikras angelelis! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kavenska @ 2007 01 17, 09:56)
Nors dar tik dvi savaites dziaugiames siuo angelu, bet jau galiu drasiai visiems rekomenduoti sia veisle, ypac turintiems mazu vaiku. Ne pas viena musu seimos nari dar nera ne vieno idreskimo, nors katyte be galo zaisminga, bet nagu neisleidzia. Niekas nenugriauta, nesudauzyta, o pas mane labai daug visokiu vazeliu, statuleliu, slamsto vienu zodziu  lotuliukas.gif O meilumas, meilumas, labai megsta snukuciu i skruosta pasitrint, turbut ji taip sveikinasi, visur eina paskui, o jau akiu zydrumas  wub.gif  wub.gif  wub.gif Tikras angelelis! 4u.gif

Baik gundyti wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasska: 17 sausio 2007 - 10:00
QUOTE(Vasska @ 2007 01 17, 09:59)
Baik gundyti  wub.gif

Butu labai smagu savo dziaugsmu pasidalinti 4u.gif
Atsakyti
kavenska, gal gali pora zodziu kaip sekes pats pirkimo procesas??
mes dar tik renkames kokios veisles kaciuka pirksim, tai idomu kaip juos is uzsienio parsigabent... kaip su veislynais sekasi bendraut, dokumentus tvarkyt, gal kokie reikalavimai ypatingi dar yra per siena vezant?.. blush2.gif
Atsakyti