Įkraunama...
Įkraunama...

Ragdoll (Skudurinė lėlė)

QUOTE(kavenska @ 2011 01 07, 11:29)
nebeturesiu daugiau verysad.gif

kodėl? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jugaga @ 2011 01 07, 12:37)

Uzdarem fabrikeli blush2.gif Kaip tu laikaisi?
Atsakyti
QUOTE(kavenska @ 2011 01 07, 14:58)
Uzdarem fabrikeli blush2.gif Kaip tu laikaisi?

nu kaip gaila... verysad.gif dėl to, kad kavalierių nėr?

aš tai laikaus..... biggrin.gif žr žemiau
Atsakyti
QUOTE(jugaga @ 2011 01 07, 15:31)
aš tai laikaus..... biggrin.gif žr žemiau

wub.gif sese ar brolis? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kavenska @ 2011 01 08, 09:10)
wub.gif sese ar brolis? wub.gif

brolis..............
Atsakyti
QUOTE(jugaga @ 2011 01 08, 12:16)
brolis..............

super 4u.gif , sekmes Jurga, lengvo tau... oro_buckis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavenska: 08 sausio 2011 - 14:45
[quote=kavenska,2011 01 07, 12:29]
Visu pirma sveikinu su nauju angelisku seimos nariu wub.gif Labai idomu ar pirkote veisimui? taip mazai ragdolliuku LT verysad.gif

Aciu, tikrai angeliukas apsigyveno pas mus wub.gif Is pradziu maneme, kad pirksim tik sau ir neveisim, bet kai nuvaziavom jau pirkti ir pamatem sita katyte, sumokejom truputi brangiau, kad jei persigalvosim galetumem veisti, tai dabar jau link to ir einam blush2.gif tik reikia sulaukti kraujo tyrimo del pasiutliges ir bandysim i kokia parodele nuvaziuoti, sudalyvauti.
Atsakyti
Sveikinu visas (-us) šių nuostabiausių gražuolybių augintojas/laikytojas 4u.gif Kažkas nerealaus šie katiniukai wub.gif Labai gaila, kad Lietuvoje jų tiek mažai, na, bet kai turi svajonę, paskui ją galima toli nueiti. Tikiuosi, kada nors įsijungsiu į jūsų gretas ir aš blush2.gif O kol kas linkiu visiems katinukams ir jų "mamytėms" kuo geriausios kolties 4u.gif ir mielai užsuksiu į šią temutę naujienų, o gal gi, kada nors atsiras ir man skirtas Ragdolliukas arčiau nei Slovakijoj, Lenkijoj, ar Norvegijoj rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos ragdollų augintojos 4u.gif
Susižavėjom šia kate ir bandėme ieškoti jos veislynų Lietuvoje,tačiau nesekmingai doh.gif Gal žinote patikimų veislynų Lenkijoje arba dar geriau Latvijoje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chopard: 20 liepos 2011 - 11:03
Netgi labai gražios katės. thumbup.gif Teko matyti parodoje, tai nuo narvelio negalėjau akių atitraukt, likau pakerėta to grožio. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, ragdoliukų augintojos 4u.gif
Iš Čekijos savaitgalį parsigabenau trijų mėnesiukų mergytę ir jau galiu prisijungti prie ragdoliukų augintojų. Noriu sužinoti, ar kas nors iš čia dalyvaujančių priklausote WCF? O gal visi FIFE? Ar būnate parodose? Gal galima jūsiškius katinukus pamatyti gyvai? Kavenska, gal jūs čia užsukate? Turite daugiausia patirties, tiek daug norėtųsi sužinoti... doh.gif
Atsakyti
Dara, parodykite savo katyte. Ir gal nuoroda galite ideti veislyno.
Gal auginantys pasakytu kuo skiriasi ragdolu charakteris nuo birmu? Mano mokytoja turi ragdoliuka - Mocarta. Labai fainas, meilus berniukas.
Atsakyti