Įkraunama...
Įkraunama...

Ragdoll (Skudurinė lėlė)

QUOTE(Profesorė @ 2009 11 22, 16:57)
Paskaičiau temą iš smalsumo, nes mane irgi neperseniausiai sudomi ragdoliukai, norėčiau tokios katės, bet kuo šviesesnės ar su pilka spalva šiek tiek smile.gif

Aplankykite mus sestadieni Megos parodoje, dalyvaus mano "anukelis" kreminis katinelis Adonis, labai grazus katukas auga, 9 menesiu sveria 7,5kg thumbup.gif wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavenska: 22 lapkričio 2009 - 17:58
QUOTE(kavenska @ 2009 11 22, 18:55)
Aplankykite mus sestadieni Megos parodoje, dalyvaus mano "anukelis" kreminis katinelis Adonis, labai grazus katukas auga, 9 menesiu sveria 7,5kg thumbup.gif  wub.gif

Na va toks varijantas spavų išties būtų superinis, dabar jau dar labiau užsinorėjau smile.gif Aš parodoje pati dalyvausiu su kate, tad tikrai ateisu pasižvalgyti ir šio ponaičio wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kavenska @ 2009 11 22, 19:01)

Bet ir kailis koks tankus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kavenska @ 2009 11 22, 17:55)
Aplankykite mus sestadieni Megos parodoje, dalyvaus mano "anukelis" kreminis katinelis Adonis, labai grazus katukas auga, 9 menesiu sveria 7,5kg :super  wub.gif

nieko sau blink.gif thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas turi šią katę ir man gali papasakoti apie ją?

1. Ar galima kokioms penkioms dienoms palikti ją vieną namie?
nenumirs? biggrin.gif
2. Ar baldų nedrasko?
3. O tai jų nosyčių spalva pasikeičia ? smile.gif smile.gif
Atsakyti
Nei vienos katės negalima palikti penkioms dienoms namuose vienos... Visų pirma valgyt penkiom dienom nepridėsi.. Ir šiaip liūdną jai bus, ir tūlikas nevalytas grės apdergtais namais..
Baldus katės drąsko taip kaip išsiauklėsi tas nepriklauso nuo veislės..
Atsakyti
kavenska, kaip paroda? ax.gif
Atsakyti
Gera paroda tik tiek, kad per mazai kaciu man atrodo.
Atsakyti
Tas grazuolis Kavianskos "vaikas" Adonis, salia mano kates narvo buvo, nerealus katinas... dar nepamirstu as jo doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pifas55 @ 2009 11 29, 23:39)
Gal kas turi šią katę ir man gali papasakoti apie ją?

1. Ar galima kokioms penkioms dienoms palikti ją vieną namie?
nenumirs? biggrin.gif
2. Ar baldų nedrasko?
3. O tai  jų nosyčių spalva pasikeičia ? smile.gif  smile.gif

As laikau sias kates. Negalima ju palikti penkioms dienoms, nenumirs, bet negalima, Jugaga jau paaiskino kodel ax.gif Skudurinuko aplamai nepatartina laikyt vieno namuose, turi buti draugija - ar kitas katinelis, ar suniukas, arba kazkas is zmoniu nuolat buti, labai sunkiai pernesa vienatve.
Baldu nedrasko, nes ismoksta dar pas mama naudotis draskykle, tik retsykiais reikia (jei kaciukas uzsimirsta ir suleidzia nagus kur nereikia) jam parodyt, kur galima ir kur negalima tai daryt, beje nagucius reikia kirpti.
Nosytes spalva nesikeicia, tik buna arba tamsi, arba sviesi (pas kremines ir raudonos spalvos ragdolus), jau pas gimusi kaciuka aisku, kokios spalvos bus nosyte.

Papildyta:
QUOTE(Profesorė @ 2009 11 30, 11:43)
Tas grazuolis Kavianskos "vaikas" Adonis, salia mano kates narvo buvo, nerealus katinas... dar nepamirstu as jo  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Aciu, aciu, malonu buvo susipazint, katinukas labai patiko teisejui, parase - nice, big boy bigsmile.gif gaila tik, kad dar jaunas, ir jo EX1 nepavirto i 1-aji CAC'A ax.gif

Paroda patiko, tiksliau patiko, kad vyko Megoje - ir ziurovu labai daug, ir pavalgyt ar kavos isgert yra kur.
Tik musu Adonelis pasigavo konjuktyvita verysad.gif doh.gif , gerai kad vienai dienai registravo, nes ir taip jau butu nedalyvaves verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavenska: 30 lapkričio 2009 - 12:53
QUOTE(kavenska @ 2009 11 30, 13:36)
As laikau sias kates. Negalima ju palikti penkioms dienoms, nenumirs, bet negalima, Jugaga jau paaiskino kodel ax.gif Skudurinukiu aplamai nepatartina laikyt vieno namuose, turi buti draugija - ar kitas katinelis, ar suniukas, arba kazkas is zmoniu nuolat buti, labai sunkiai pernesa vienatve.
Baldu nedrasko, nes ismoksta dar pas mama naudotis draskykle, tik retsykiais reikia (jei kaciukas uzsimirsta ir suleidzia nagus kur nereikia) jam parodyt, kur galima ir kur negalima tai daryt, beje nagucius reikia kirpti.
Nosytes spalva nesikeicia, tik buna arba tamsi, arba sviesi (pas kremines ir raudonos spalvos ragdolus), jau pas gimusi kaciuka aisku, kokios spalvos bus nosyte.

Papildyta:
Aciu, aciu, malonu buvo susipazint, katinukas labai patiko teisejui, parase - nice, big boy bigsmile.gif gaila tik, kad dar jaunas, ir jo EX1 nepavirto i 1-aji CAC'A ax.gif

O antraja diena kai Adonio nebuvo, tai as savo palta y ta jo narva pasidejau, nes nera kur deti. O zmones paskaito skudurine lele ir ziuri kur tas katinas narve ir taip ziri ir kitaip ziuri ir nera katino biggrin.gif
Atsakyti