Įkraunama...
Įkraunama...

Ragdoll (Skudurinė lėlė)

QUOTE(Elektraaa @ 2009 03 04, 16:26)
O del ispusto burbulo, tai nesijaudinkit  4u.gif  Musu straipsnis (kurio taip ir neatspausdino, ir jauciu neatspausdins) irgi buvo taisytas n kartu, nes vis visokiu klaidu buvo privelus musu zurnaliste (o tos klaidos buvo tiek apie mano asm. gyv., tiek apie puskina). Net jei paciam straipsni raso apie sibiro kates, o paskui jau apie siamo  biggrin.gif

jei matyciau juodrastini varianta ir galeciau ji taisyti, nieko panasaus i laikrasti nebutu pateke schmoll.gif
o sibirai nuo siamu beveik nesiskiria lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif

Atsakyti
Sveikinimai Skudurines Leles seimininkams sulaukus penkiu anukuciu, o paciai katytei - tapus "Laikinosios Sostines" zvaigzde 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2009 03 07, 17:47)
Sveikinimai Skudurines Leles seimininkams sulaukus penkiu anukuciu, o paciai katytei -  tapus "Laikinosios Sostines" zvaigzde  4u.gif  biggrin.gif

... o seimininkei pakeitus pavarde doh.gif doh.gif doh.gif , eina s... tie zurnalistai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kavenska @ 2009 03 07, 22:15)
... o seimininkei pakeitus pavarde doh.gif  doh.gif  doh.gif , eina s... tie zurnalistai schmoll.gif

Man uzteko, kad tik vardas atitiko mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
2 savaites thumbup.gif wub.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Oi, kokie pūkuotukai darosi wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Kokie dideli !!!!!!! bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
wub.gif wub.gif wub.gif

SUPER wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
oi kokie grazuoliukai wub.gif jei tik galeciau tai butinai viena priimciau pas save i namucius, bet jau laukiam birmiuko, tai apie antra katinuka mano seimyna nenori net girdeti blush2.gif
Atsakyti
Aciu, mergaites 4u.gif
Doviem, birmiukai - fantastiski ir neapsakomai grazus katinukai wub.gif , puikus pasirinkimas thumbup.gif Kantrybes belaukiant smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavenska: 10 kovo 2009 - 11:54
Oi, koks maitinimosi procesas wub.gif Tik juosvos uodegytes styro lyg antenos biggrin.gif O mamyte kokia isdidi thumbup.gif Lauksim, kol maziai isdykauti prades mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image
Atsakyti
user posted image

2 berniukai red colourpoint wub.gif

user posted image
Atsakyti