Įkraunama...
Įkraunama...

Ragdoll (Skudurinė lėlė)

QUOTE(jugaga @ 2009 01 26, 17:21)
oho kokių naujienų vos nepraleidau  bigsmile.gif
tai kaip ten Dafnės reikaliukai?  rolleyes.gif

Labutis, smagu kad prisimeni, kaip lelius auga? jau tikras vyras, beveik 7 men. 4u.gif
Dafne storulka, i sonus issinesus, dar visas menuo iki gimdymo, kad tik nebutu daug kaciuku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kavenska @ 2009 01 27, 11:59)
Labutis, smagu kad prisimeni, kaip lelius auga? jau tikras vyras, beveik 7 men. 4u.gif
Dafne storulka, i sonus issinesus, dar visas menuo iki gimdymo, kad tik nebutu daug kaciuku doh.gif

tiksliau, kad tik būtų daug bigsmile.gif
nu bliamba, kaip gaila, kad jūs Kaune, o tai isiprašyčiau po poros mėnesiukų į lankynas blush2.gif
o mes augam net per gerai - nebeatkeliu lotuliukas.gif su vaiku ant svarstyklių kai užlipu tai + 10 kg blink.gif
Atsakyti
QUOTE(jugaga @ 2009 01 27, 13:07)
nu bliamba, kaip gaila, kad jūs Kaune, o tai isiprašyčiau po poros mėnesiukų į lankynas  blush2.gif

nuo kada Kaunas nuo Vln toli, i masiniuka - ir uz valandikes pas mane, lauksiu 4u.gif

o kaciuku gerai kad kokie tik 3 butu, turint omeny kad ir sibiriuke mano nestuke.gif
Papildyta:
QUOTE(jugaga @ 2009 01 27, 13:07)
o mes augam net per gerai - nebeatkeliu  lotuliukas.gif su vaiku ant svarstyklių kai užlipu tai + 10 kg  blink.gif

4u.gif 4u.gif
mano "mazasis" kazkada 6 menesiu irgi 10kg svere, o dabar pats kudziausias klaseje verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavenska: 27 sausio 2009 - 14:34
Sianakt susilaukem penketuko wub.gif wub.gif :
user posted image
Atsakyti
penkiskart valiooooo clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif
sveikinimai Dafnei 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kavenska @ 2009 02 24, 13:24)
Sianakt susilaukem penketuko wub.gif  wub.gif :

Sveikinam 4u.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aciu, mergaites, labai labai 4u.gif 4u.gif As siandien visiskam kosmose biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kavenska @ 2009 02 24, 16:40)
Aciu, mergaites, labai labai 4u.gif  4u.gif As siandien visiskam kosmose biggrin.gif

Na ir pamanyk sau per užgavėnes,tai dvigubi sveikinimai, 4u.gif aukit sveikučiai,rodyk dažnai savo mažučius...
Atsakyti
Widka, oro_buckis.gif

As tiek bijojau, ne tas zodis, bet katyte tikra saunuole, labai viska tvarkingai atliko, susitvarke, jokio garso neisleido thumbup.gif tik... doh.gif vidury nakties ilindo mums po kaldra, pasimuiste, ziu... ogi vaisiaus vandenys nubege doh.gif mazdaug, jus chebryte sau ramiai miegokit, o as cia prie jusu truputi pagimdysiu biggrin.gif fainulka mano wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikinimai paciai graziausiai, svelniausiai, pukuociausiai, meiliausiai, dieviskiausiai ir t.t.

MAMYTEI DAFNYTEI 4u.gif

user posted image
Atsakyti
sveikinimai ir nuo musu thumbup.gif user posted image
labai grazute mamyte ir kaciukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kavenska @ 2009 02 24, 13:24)
Sianakt susilaukem penketuko wub.gif  wub.gif :

Ojeeeej, kaip tyčia paskaičiau pradžią.. kaip laukėt katytės.. kaip jau parsivežėt.. o čia žiū jau ir pati kačiukų apturėjo ohmy.gif bigsmile.gif Kaip fainaaaaa... wub.gif

Prisijungiu ir aš prie dideliausių sveikinimų.. wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Ir kokios kainos tų kantinėlių numatytos? blush2.gif O gal jau visa giminė iškart juos užsisakius? laugh.gif

Jatus, kokis džiaugsmas.. wub.gif
Atsakyti