Įkraunama...
Įkraunama...

Ragdoll (Skudurinė lėlė)

Linkim kavenskai su kaciukais sekmes pirmoje parodoje thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Prašom apsilankyti čia
Atsakyti
Norėčiau atgaivinti seną temą, mano Dafnė jau ne viena ir turi kompaniją (į LT atkeliavo mūsų sesę), o tuos kelis puslapiukus bendroj birmų-ragdollų temoje paliekų pasidžiaugti birmukų šeimininkėms wub.gif

Mano Dafnė abi dienas Vilniaus FIFE parodoje gavo CAGCIB , o mūsų sesutė du pirmus CAC thumbup.gif Ačiū Elektraaa už nuotraukas oro_buckis.gif

[attachmentid=161073]

[attachmentid=161074]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavenska: 06 spalio 2008 - 13:19
Kokia grazuole!
Atsakyti
Smagu, matyt verta apdovanojimų wub.gif .
Atsakyti
Ačiū už gražius žodžius 4u.gif

Sesutė Anabelė (Hannah Hanna Belle of Carpathia), dar labai jaunutė, po metų pastambės, tuomet išryškės visas grožis wub.gif , linkėjimai Vilmai:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavenska: 06 spalio 2008 - 15:44
Sulaukėm kelis pasiūlymus iš lenkų veislynų dėl kergimo, tai puoliau daryt katės FIV ir FelV tyrimų, o dar ir kraujo grupės reikia, Bubastė už kelių savaičių gauna testus thumbup.gif Galės mano lėlytė ramiai keliauti pas kavalierių blush2.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
Labai grazi Dafne!!! wub.gif

Labai smagu, kad reikaliukai de kavalieriu pajudejo biggrin.gif

SEKMES JUMS mirksiukas.gif
Atsakyti
VISUS, VISUS, VISUS sveikinu su nuostabiausiomis šventėmis - Šv.Kalėdom [attachmentid=166843]
Tegu jos būna tokios pat šiltos, minkštos, geros ir be galo jaukios, kaip ir nuostabios skudurinukų katytės wub.gif

[attachmentid=166844]

P.S. Turiu puikių naujienų - Dafnytė šiuo metu svečiuojasi Lenkijoje, vasario pabaigoje tikimės šeimos pagausėjimo ax.gif soske.gif
Atsakyti
QUOTE(kavenska @ 2008 12 24, 10:46)
P.S. Turiu puikių naujienų - Dafnytė šiuo metu svečiuojasi Lenkijoje, vasario pabaigoje tikimės šeimos pagausėjimo ax.gif soske.gif
hip hip valio yahoo.gif Kavenska ne likiukais , bent bet dafniukais pasidžiaugs wub.gif Sėkmės, lai laukimas neprailgsta 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kavenska @ 2008 12 24, 10:46)

oho kokių naujienų vos nepraleidau bigsmile.gif
tai kaip ten Dafnės reikaliukai? rolleyes.gif
Atsakyti