Linkim kavenskai su kaciukais sekmes pirmoje parodoje
Norėčiau atgaivinti seną temą, mano Dafnė jau ne viena ir turi kompaniją (į LT atkeliavo mūsų sesę), o tuos kelis puslapiukus bendroj birmų-ragdollų temoje paliekų pasidžiaugti birmukų šeimininkėms
Mano Dafnė abi dienas Vilniaus FIFE parodoje gavo CAGCIB , o mūsų sesutė du pirmus CAC Ačiū Elektraaa už nuotraukas
[attachmentid=161073]
[attachmentid=161074]
Mano Dafnė abi dienas Vilniaus FIFE parodoje gavo CAGCIB , o mūsų sesutė du pirmus CAC Ačiū Elektraaa už nuotraukas
[attachmentid=161073]
[attachmentid=161074]
Kokia grazuole!
Smagu, matyt verta apdovanojimų .
VISUS, VISUS, VISUS sveikinu su nuostabiausiomis šventėmis - Šv.Kalėdom [attachmentid=166843]
Tegu jos būna tokios pat šiltos, minkštos, geros ir be galo jaukios, kaip ir nuostabios skudurinukų katytės
[attachmentid=166844]
P.S. Turiu puikių naujienų - Dafnytė šiuo metu svečiuojasi Lenkijoje, vasario pabaigoje tikimės šeimos pagausėjimo
Tegu jos būna tokios pat šiltos, minkštos, geros ir be galo jaukios, kaip ir nuostabios skudurinukų katytės
[attachmentid=166844]
P.S. Turiu puikių naujienų - Dafnytė šiuo metu svečiuojasi Lenkijoje, vasario pabaigoje tikimės šeimos pagausėjimo
QUOTE(kavenska @ 2008 12 24, 10:46)
hip hip valio Kavenska ne likiukais , bent bet dafniukais pasidžiaugs Sėkmės, lai laukimas neprailgsta
QUOTE(kavenska @ 2008 12 24, 10:46)
oho kokių naujienų vos nepraleidau
tai kaip ten Dafnės reikaliukai?