Įkraunama...
Įkraunama...

Ragdoll (Skudurinė lėlė)

Kavenska, grožis wub.gif wub.gif
Aš irgi tokius draugelius turiu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baronė: 13 liepos 2007 - 13:09
Kavenska, neispasakyto grozio jusu katukes wub.gif O ypac kur abi ,,apsikabinusios" snaudzia thumbup.gif
Atsakyti
Aciu , kavenska, praskaidrinai diena su tokiom graziom nuotraukytem...4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kavenska @ 2007 07 13, 13:41)
[attachmentid=104609]

Dieve, kaip gražiai apsikabinusios miega wub.gif O Dafnė visai išaugo, jau tikra ponia... smile.gif
Kažin, ar ji dar augs kiek, ar jau nebe? Kažkur skaičiau, kad regdolai iki 3 metų auga, bet gal kažką ne taip supratau... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susivėlusi: 16 liepos 2007 - 08:03
QUOTE(susivėlusi @ 2007 07 16, 08:02)
Dieve, kaip gražiai apsikabinusios miega wub.gif O Dafnė visai išaugo, jau tikra ponia... smile.gif
Kažin, ar ji dar augs kiek, ar jau nebe? Kažkur skaičiau, kad regdolai iki 3 metų auga, bet gal kažką ne taip supratau... g.gif

Aciu labai uz grazius zodzius blush2.gif
As irgi girdejau, kad ragdoll'ai auga iki 3 metu, ir ji tikrai auga, pora savaiciu atostogavom, tai labai matosi, tokia visa pastorejusi, kailiukas pasiputes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kavenska @ 2007 01 17, 10:56)
Nors dar tik dvi savaites dziaugiames siuo angelu, bet jau galiu drasiai visiems rekomenduoti sia veisle, ypac turintiems mazu vaiku. Ne pas viena musu seimos nari dar nera ne vieno idreskimo, nors katyte be galo zaisminga, bet nagu neisleidzia. Niekas nenugriauta, nesudauzyta, o pas mane labai daug visokiu vazeliu, statuleliu, slamsto vienu zodziu  lotuliukas.gif O meilumas, meilumas, labai megsta snukuciu i skruosta pasitrint, turbut ji taip sveikinasi, visur eina paskui, o jau akiu zydrumas  wub.gif  wub.gif  wub.gif Tikras angelelis! 4u.gif

Labai graži tavo katytė. wub.gif wub.gif wub.gif Bet matyt, ne nuo veislės priklauso tas meilumas. Turiu paprastą pilką katinuką ir jis elgiasi taip pat. Yra super mielas.
Atsakyti
Mano meile toliau auga, storeja biggrin.gif ir grazeja wub.gif

[attachmentid=106640]
[attachmentid=106639]

Butinai dalyvausim Vilniaus Fife parodoje, galesit Dafnyte gyvai pamatyt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavenska: 01 rugpjūčio 2007 - 18:04
QUOTE(kavenska @ 2007 08 01, 18:58)
Mano meile toliau auga, storeja  biggrin.gif  ir grazeja  wub.gif

Tikrai labai išgražėjus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(noriuzako @ 2007 08 01, 21:24)
Tikrai labai išgražėjus  thumbup.gif

kavenska, na tikra grazuole uzauginot wub.gif wub.gif wub.gif
kokia nereali apykakle, kokia grazi juosva nosyte wub.gif tikrai noretus gyvai pamatyti, jau gundaus i paroda nuvaziuoti , ale pats darbymetis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(noriuzako @ 2007 08 01, 20:24)
Tikrai labai išgražėjus  thumbup.gif

Aciu labai, mano ilgauodege i tavo Markiza panasi 4u.gif

QUOTE(Hopeidea @ 2007 08 01, 23:48)
kavenska, na tikra grazuole uzauginot  wub.gif  wub.gif  wub.gif
kokia nereali apykakle, kokia grazi juosva nosyte  wub.gif tikrai noretus gyvai pamatyti, jau gundaus i paroda nuvaziuoti , ale pats darbymetis  doh.gif

Na koks darbymetis, paroda sestadieni-sekmadieni, butinai atvaziuok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kavenska @ 2007 08 01, 18:58)
Mano meile toliau auga, storeja  biggrin.gif  ir grazeja  wub.gif

Oi, kokia gražuolė wub.gif Būtinai reiks į parodą nueit. Labai norisi pamatyt, tiek į nuotraukas seilę varvinus blush2.gif

Atsakyti
sveikos!
pamatem ir su vyru tiesiog isimylejom sita veisle wub.gif wub.gif wub.gif tik gaila kad lt nieks neveisia verysad.gif verysad.gif verysad.gif gal kurios pirkot galit veislynus patart?kokios salygos? kaip kontraktai sudaromi? bigsmile.gif g.gif
Atsakyti