Kavenska, grožis
Aš irgi tokius draugelius turiu
Kavenska, neispasakyto grozio jusu katukes O ypac kur abi ,,apsikabinusios" snaudzia
Aciu , kavenska, praskaidrinai diena su tokiom graziom nuotraukytem...
QUOTE(kavenska @ 2007 07 13, 13:41)
[attachmentid=104609]
Dieve, kaip gražiai apsikabinusios miega O Dafnė visai išaugo, jau tikra ponia...
Kažin, ar ji dar augs kiek, ar jau nebe? Kažkur skaičiau, kad regdolai iki 3 metų auga, bet gal kažką ne taip supratau...
QUOTE(susivėlusi @ 2007 07 16, 08:02)
Dieve, kaip gražiai apsikabinusios miega O Dafnė visai išaugo, jau tikra ponia...
Kažin, ar ji dar augs kiek, ar jau nebe? Kažkur skaičiau, kad regdolai iki 3 metų auga, bet gal kažką ne taip supratau...
Aciu labai uz grazius zodzius
As irgi girdejau, kad ragdoll'ai auga iki 3 metu, ir ji tikrai auga, pora savaiciu atostogavom, tai labai matosi, tokia visa pastorejusi, kailiukas pasiputes
QUOTE(kavenska @ 2007 01 17, 10:56)
Nors dar tik dvi savaites dziaugiames siuo angelu, bet jau galiu drasiai visiems rekomenduoti sia veisle, ypac turintiems mazu vaiku. Ne pas viena musu seimos nari dar nera ne vieno idreskimo, nors katyte be galo zaisminga, bet nagu neisleidzia. Niekas nenugriauta, nesudauzyta, o pas mane labai daug visokiu vazeliu, statuleliu, slamsto vienu zodziu O meilumas, meilumas, labai megsta snukuciu i skruosta pasitrint, turbut ji taip sveikinasi, visur eina paskui, o jau akiu zydrumas Tikras angelelis!
Labai graži tavo katytė. Bet matyt, ne nuo veislės priklauso tas meilumas. Turiu paprastą pilką katinuką ir jis elgiasi taip pat. Yra super mielas.
Mano meile toliau auga, storeja ir grazeja
[attachmentid=106640]
[attachmentid=106639]
Butinai dalyvausim Vilniaus Fife parodoje, galesit Dafnyte gyvai pamatyt
[attachmentid=106640]
[attachmentid=106639]
QUOTE(kavenska @ 2007 08 01, 18:58)
Tikrai labai išgražėjus
QUOTE(noriuzako @ 2007 08 01, 21:24)
Tikrai labai išgražėjus
kavenska, na tikra grazuole uzauginot
kokia nereali apykakle, kokia grazi juosva nosyte tikrai noretus gyvai pamatyti, jau gundaus i paroda nuvaziuoti , ale pats darbymetis
QUOTE(noriuzako @ 2007 08 01, 20:24)
Tikrai labai išgražėjus
Aciu labai, mano ilgauodege i tavo Markiza panasi
QUOTE(Hopeidea @ 2007 08 01, 23:48)
kavenska, na tikra grazuole uzauginot
kokia nereali apykakle, kokia grazi juosva nosyte tikrai noretus gyvai pamatyti, jau gundaus i paroda nuvaziuoti , ale pats darbymetis
Na koks darbymetis, paroda sestadieni-sekmadieni, butinai atvaziuok
QUOTE(kavenska @ 2007 08 01, 18:58)
Oi, kokia gražuolė Būtinai reiks į parodą nueit. Labai norisi pamatyt, tiek į nuotraukas seilę varvinus
sveikos!
pamatem ir su vyru tiesiog isimylejom sita veisle tik gaila kad lt nieks neveisia gal kurios pirkot galit veislynus patart?kokios salygos? kaip kontraktai sudaromi?
pamatem ir su vyru tiesiog isimylejom sita veisle tik gaila kad lt nieks neveisia gal kurios pirkot galit veislynus patart?kokios salygos? kaip kontraktai sudaromi?