Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

viskas taaaaip grazu.... ir kepuryte 4u.gif i gelytes lotuliukas.gif o labiausiai tai man tasiukas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonbonkea: 01 lapkričio 2006 - 15:13
Tikrai, visi darbeliai laaabai gražūs thumbup.gif
Atsakyti
Vita labai grazi rankine ypac tas zenkliukas ant rankenos !!!!
ievuschka, nematau tavo geliu sad.gif sad.gif sad.gif Kas cia su taip puslapiukais daros ??????
Doma ir visoms kitoms labai aciu wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jumi: 01 lapkričio 2006 - 19:24

mirksiukas.gif

rolleyes.gif

http://www.jiffysite...ats/gallery.htm
Atsakyti
QUOTE(Jumi @ 2006 11 01, 20:19)
Vita labai grazi rankine ypac tas zenkliukas ant rankenos !!!!
ievuschka, nematau tavo geliu sad.gif sad.gif sad.gif Kas cia su taip puslapiukais daros ??????
Doma ir visoms kitoms labai aciu wink.gif

Jos tikrai buvo,kai kas ir matė, o paskui prapuolė. Dar taip nebuvo atsitikę, mat anksčiau kėliau nuotraukas iš photobucket.com , o gėlytes iš fotki.com.Gal ko kie niuansai ten yra, gal ko nežinau. Tuoj pabandysiu dar kartą
user posted image

]user posted image
Atsakyti
Daugiau laisvų dienų - daugiau gražių darbų ... lotuliukas.gif prisieiliavau...

na, o aš pasigirsiu, kad virš 60 kamuoliukų prisidariau ax.gif tik nuotraukų nebus lotuliukas.gif

ai...ir dar 2 sages (nuostabią gėlę 4u.gif ir šiaip kažkokią nesamonę)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pieninė: 01 lapkričio 2006 - 21:44
ievuschka geles laaaaaabai grazios !!!!!!!!!! Dabar jau matau wink.gif
Atsakyti
pienine... 60 bumbuliuk? doh.gif as tiek tikriausiai per visa savo veltiniavimo istorija dar nepadariau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(DOSETH @ 2006 11 01, 20:26)

viskas taip grazu wub.gif wub.gif paziurinejus supranti zmogus kaip toli dar iki tokiu groziu sad.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pieninė @ 2006 11 01, 19:39)
na, o aš pasigirsiu, kad virš 60 kamuoliukų prisidariau  ax.gif  tik nuotraukų nebus  lotuliukas.gif

blink.gif blink.gif blink.gif o tau stigmos ant delnu neatsivere???
man pats stunkiausias darbas kamuoliukus velt...jegos kiek reik doh.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2006 11 01, 23:34)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  o tau stigmos ant delnu neatsivere???
man pats stunkiausias darbas kamuoliukus velt...jegos kiek reik doh.gif

ogi labai lengva....pirmiausiai su adata suvelt reikia, o "damušt" šlapiu būdu (trumpai užtrunka drėgnasis procesas, o dar trumpiau, kai ką nors dar įdarbini šlapiam vėlimui). Visas toks kombinuotas kamuoliuko vėlimas man užtrunka trumpiau nei vien tik šlapiu būdu.... mokykitės lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pieninė @ 2006 11 01, 20:37)
ogi labai lengva....pirmiausiai su adata suvelt reikia, o "damušt" šlapiu būdu (trumpai užtrunka drėgnasis procesas, o dar trumpiau, kai ką nors dar įdarbini šlapiam vėlimui). Visas toks kombinuotas  kamuoliuko vėlimas man užtrunka trumpiau nei vien tik šlapiu būdu.... mokykitės  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

g.gif ta dalis apie idarbinima man laaabai patraukliai skamba....nu laaabai tongue.gif
Atsakyti