Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(Jumi @ 2006 10 30, 21:02)

user posted image

Kokie mieli ir šilti karoliai wub.gif Jumi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2006 11 01, 12:37)
Diva, sakyk,kaip veli skirtingu dydziu tapkes? ar visom shablonu prisidarei? katik, atrodo, atradima padariau...tokia patenkinta jauciuos tongue.gif  einu toliau bandyt smile.gif

tai o kas tas yra skirtinga sablona issikirpt:)

aisku kiekvienam dydziui skirtingas sablonas:)
ar Tu apie erdvini? Tai ju jokiu neturiu- jei didesnis dydis- kartais forma biski koreguoju ant kojos, jei mazesnis- formuoju be sablono
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2006 11 01, 11:04)
ar Tu apie erdvini? Tai ju jokiu neturiu- jei didesnis dydis- kartais forma biski koreguoju ant kojos, jei mazesnis- formuoju be sablono

ja, apie erdvini ax.gif katik aptikau, kad daug lengviau suormuot vienodas tapkes, kai beformuojant vidun ikishi koki tvirtelesni 'paduka' ,- tada tik pirshtus ikishus paformuoji kulna ir prieki ir psio didis.gif pabandyk, jei dar neesi pati aptikus mirksiukas.gif
Atsakyti
Aurelia - koks įdomus tašiukas! Čia iš dviejų sluoksnių? Labai norisi pamatyti su rankenom ax.gif .Kai baigsi,būtinai įmeska nuotraukytę biggrin.gif

QUOTE(uups @ 2006 11 01, 14:14)
ja, apie erdvini  ax.gif  katik aptikau, kad  daug lengviau suormuot vienodas tapkes, kai beformuojant vidun ikishi koki tvirtelesni 'paduka' ,- tada tik pirshtus ikishus paformuoji kulna ir prieki ir psio didis.gif pabandyk, jei dar neesi pati aptikus mirksiukas.gif

Aš,kaip turinti daug patirties tapkučių vėlime (vienas esu nuvėlusi lotuliukas.gif ), galiu pasidalinti: į vidų kišau kartono paduką,o visą ertmę užpildžiau sugrūstais polietileno maišeliais.Jų pagalba galima irgi neblogai išformuot batą.
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2006 11 01, 11:28)
Aš,kaip turinti daug patirties tapkučių vėlime (vienas esu nuvėlusi lotuliukas.gif ), galiu pasidalinti: į vidų kišau kartono paduką,o visą ertmę užpildžiau sugrūstais polietileno maišeliais.Jų pagalba galima irgi neblogai išformuot batą.

drinks_cheers.gif tik vidu ash prigrudu rankshluosteliu (dziovindama) , bet cia turejau omenyje beveliant...man labai palengvino darba,- nereikejo taip parintis,kad abi tapkes vienodos butu+ virshus ir kulnas kazkaip graziau susiformavo. Veliau baciukus kudikiui (jau ne pirmus), o su jais bais sunku buna..toookie jau mazhulyciai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uups: 01 lapkričio 2006 - 13:38
Mano pirmoji kepurė yahoo.gif yu.gif sokiai.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Heiki Heiki! @ 2006 11 01, 14:36)
Mano pirmoji kepurė  yahoo.gif  yu.gif  sokiai.gif

Super! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Aš vakar irgi nuvėliau savo vyrui kepurę, kas linksmiausia-identiškos formos kaip ir tavoji, vakare įkelsiu nuotrakytę.
Atsakyti
Heiki!Heiki! super thumbup.gif labai grazi...ash irgi kontempliuoju apie kepure (esu tik viena saunai nuvelus), idomu,su jomis labai shilta g.gif pas mane gerokai klimatas shiltesnis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2006 11 01, 13:49)
Super!  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Aš vakar irgi nuvėliau savo vyrui kepurę, kas linksmiausia-identiškos formos kaip ir tavoji, vakare įkelsiu nuotrakytę.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Lauksim nuotraukyčių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Heiki Heiki! @ 2006 11 01, 14:52)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Lauksim nuotraukyčių 4u.gif

O kol laukiam kepuriuko nuotraukytės, prašom žvilgtert į gėlytes lotuliukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Heiki Heiki!, grazi kepure rolleyes.gif cia ant baliono velta?

O as galu gale sau tasyte nuveliau

user posted image

user posted image
Atsakyti
Ačiū, merginos 4u.gif

QUOTE(VITA_V @ 2006 11 01, 14:31)
Heiki Heiki!, grazi kepure rolleyes.gif cia ant baliono velta?

O as galu gale sau tasyte nuveliau

nea, tik ant baliono užmoviau, kad formą palaikytų kol džius. O vėliau tai paprastai - tarp rankų tiesiog.

Faina tašiukė wub.gif
Atsakyti