Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

Aciu mergaites uz grazius zodzius,bet kai pamatau Divos darbus sirdis apsala
notworthy.gif notworthy.gif thumb_yello.gif thumb_yello.gif surrender.gif mega_shok.gif mega_shok.gif
Atsakyti
Aciu, mergaites, uz siltus zodzius:) aha, cia uzsakymas:) man irgi patinka rezultatas. O Gustui vis enka but modeliu..smile.gif))Reik kokia manekeno galva nusipirkt, bet vis neprisiruosiu..smile.gif

O tarp kita ko- siandien nusipirkau "rankdarbiu kraite", tai ten ivadinis straipsnis apie velima ir virselyje galiniame reklama apie velimo priemones- tai netgi parasyta, kad adatelemis ir t.t. prekiauja norfa, maxima hyper rimi.. va koks masinis rankdarbis pasidarys velimas.smile.gif)) idomu bus pamatyt tai parduotuvese- kol kas neteko..

Dar tiesa, Doseth, aciu uz muilo ideja. veliu su zaliu muilu ir be pirstiniu ir tikrai gerokai maziau grauzia nei mano naudotas iki siol:) aciu:) tik jau banginyje siaures mieste irgi nera.. Tai, merginos, jei kas kur vilniuj uztiksit- dalinkites info:)))

Atsakyti
DIVA wub.gif wub.gif wub.gif nu kaip as noreciau but ta princese ir galet nesiot toki kepuriuka visi uzsipavydetu 4u.gif o jau karininku paradas ... be zodziu tiesiog ateme ama clap.gif clap.gif clap.gif first.gif first.gif first.gif
Atsakyti
kaip gaila, kad man nerodo Divos darbeliu, tik kazkokius kryziukus verysad.gif
Atsakyti
Diva, tavo darbeliai nerealus thumbup.gif bigsmile.gif As pati tokios kepures kareiviskos noreciau bigsmile.gif Esi profesionale !
na va parodysiu as savo velimus.... cia tasiuka veliau, dar be rankenu...
user posted image
user posted image
o cia naujagimiui megztuka mezgiau tai aplikacija nuveliau...
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurelia: 01 lapkričio 2006 - 09:14
Gal kuri įdėtų nuorodą apie vėlimą ant šilko, gal kuri pati turite patirties? 4u.gif
Labai graži rankinė. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MELDA: 01 lapkričio 2006 - 09:37
QUOTE(MELDA @ 2006 11 01, 09:35)
Gal kuri įdėtų nuorodą apie vėlimą ant šilko, gal kuri pati turite patirties? 4u.gif

http://veltinis.efor...wtopic.php?t=37
Atsakyti
QUOTE(Heiki Heiki! @ 2006 11 01, 10:36)

ačiū, na ir operatyvumas blink.gif thumbup.gif
Atsakyti
*Diva*, truksta zodziu koks grozis swoon.gif nerealu wacko.gif o karininku kepure tai first.gif first.gif first.gif

Aurelija, labai grazus tavo darbeliai, megztukas man toks mielas ir grazus wub.gif wub.gif
Atsakyti
aciu mergaites uz komplimentus:)))
Va dar vieni baciukai:
user posted image

foto jau turetusi matytis- ten vakar kazko tas saitas kur jas sukroviau buvo nuluzes.

Aurelia: Grazi tasyte ir avyte dekorui irgi labai faina:)))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Diva*: 01 lapkričio 2006 - 10:37
Diva, sakyk,kaip veli skirtingu dydziu tapkes? ar visom shablonu prisidarei? katik, atrodo, atradima padariau...tokia patenkinta jauciuos tongue.gif einu toliau bandyt smile.gif
Atsakyti
diva.... truksta zodziu doh.gif nerealu thumbup.gif
aurelia lb grazi tasyte o ir ta aplikacija labai miela wub.gif
uups o koks tas atradimas? bigsmile.gif
Atsakyti