Aciu mergaites uz grazius zodzius,bet kai pamatau Divos darbus sirdis apsala
Aciu, mergaites, uz siltus zodzius:) aha, cia uzsakymas:) man irgi patinka rezultatas. O Gustui vis enka but modeliu..))Reik kokia manekeno galva nusipirkt, bet vis neprisiruosiu..
O tarp kita ko- siandien nusipirkau "rankdarbiu kraite", tai ten ivadinis straipsnis apie velima ir virselyje galiniame reklama apie velimo priemones- tai netgi parasyta, kad adatelemis ir t.t. prekiauja norfa, maxima hyper rimi.. va koks masinis rankdarbis pasidarys velimas.)) idomu bus pamatyt tai parduotuvese- kol kas neteko..
Dar tiesa, Doseth, aciu uz muilo ideja. veliu su zaliu muilu ir be pirstiniu ir tikrai gerokai maziau grauzia nei mano naudotas iki siol:) aciu:) tik jau banginyje siaures mieste irgi nera.. Tai, merginos, jei kas kur vilniuj uztiksit- dalinkites info:)))
O tarp kita ko- siandien nusipirkau "rankdarbiu kraite", tai ten ivadinis straipsnis apie velima ir virselyje galiniame reklama apie velimo priemones- tai netgi parasyta, kad adatelemis ir t.t. prekiauja norfa, maxima hyper rimi.. va koks masinis rankdarbis pasidarys velimas.)) idomu bus pamatyt tai parduotuvese- kol kas neteko..
Dar tiesa, Doseth, aciu uz muilo ideja. veliu su zaliu muilu ir be pirstiniu ir tikrai gerokai maziau grauzia nei mano naudotas iki siol:) aciu:) tik jau banginyje siaures mieste irgi nera.. Tai, merginos, jei kas kur vilniuj uztiksit- dalinkites info:)))
DIVA nu kaip as noreciau but ta princese ir galet nesiot toki kepuriuka visi uzsipavydetu o jau karininku paradas ... be zodziu tiesiog ateme ama
kaip gaila, kad man nerodo Divos darbeliu, tik kazkokius kryziukus
Diva, tavo darbeliai nerealus As pati tokios kepures kareiviskos noreciau Esi profesionale !
na va parodysiu as savo velimus.... cia tasiuka veliau, dar be rankenu...
o cia naujagimiui megztuka mezgiau tai aplikacija nuveliau...
na va parodysiu as savo velimus.... cia tasiuka veliau, dar be rankenu...
o cia naujagimiui megztuka mezgiau tai aplikacija nuveliau...
Gal kuri įdėtų nuorodą apie vėlimą ant šilko, gal kuri pati turite patirties?
Labai graži rankinė.
Labai graži rankinė.
QUOTE(MELDA @ 2006 11 01, 09:35)
Gal kuri įdėtų nuorodą apie vėlimą ant šilko, gal kuri pati turite patirties?
http://veltinis.efor...wtopic.php?t=37
QUOTE(Heiki Heiki! @ 2006 11 01, 10:36)
ačiū, na ir operatyvumas
*Diva*, truksta zodziu koks grozis nerealu o karininku kepure tai
Aurelija, labai grazus tavo darbeliai, megztukas man toks mielas ir grazus
Aurelija, labai grazus tavo darbeliai, megztukas man toks mielas ir grazus
aciu mergaites uz komplimentus:)))
Va dar vieni baciukai:
foto jau turetusi matytis- ten vakar kazko tas saitas kur jas sukroviau buvo nuluzes.
Aurelia: Grazi tasyte ir avyte dekorui irgi labai faina:)))
Va dar vieni baciukai:
foto jau turetusi matytis- ten vakar kazko tas saitas kur jas sukroviau buvo nuluzes.
Aurelia: Grazi tasyte ir avyte dekorui irgi labai faina:)))
Diva, sakyk,kaip veli skirtingu dydziu tapkes? ar visom shablonu prisidarei? katik, atrodo, atradima padariau...tokia patenkinta jauciuos einu toliau bandyt
diva.... truksta zodziu nerealu
aurelia lb grazi tasyte o ir ta aplikacija labai miela
uups o koks tas atradimas?
aurelia lb grazi tasyte o ir ta aplikacija labai miela
uups o koks tas atradimas?