Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(ievuschka @ 2006 10 30, 11:10)
Na, merginos, jūs - bitutės, šaunuolėlės!!!
Ašarėle - labai labai subtilus tašiukas, net ir nereikia jokių papuošimų.Nors visada galima įsegti kokią gėlę ir pasikeitus nuotaikai ar pvz.paltukui, gėlę(ar kitokią sagę) taip pat pakeisti.Labai stilinga ir universalu!!!

Tapkute - linksmos be galo tavo tapkutės!!!  Tik nereikia taisyti tų sparnelių.Pats cinkelis juose!!!

Heiki Heiki - rankiniukas tikrai prabangus! O tie papuošimai - tai šilkas? Jis auksu blizga  g.gif  Iš kur tokio gavai?

Aš paskutiniu metu mažais darbeliais užsiėmus, kažkaip prie krapštymosi traukia.Jūsų teismui keletas gėlelių:
user posted image
user posted image

user posted image

Dieve, koks grozis!!!
Kaip Jus suveliate toki sedevra?
Atsakyti
QUOTE(saullute @ 2006 10 30, 20:57)
Taigi po nuotraukom dar ir skaityti reikia  lotuliukas.gif
Bandysiu trumpai paaiskinti, kaip as darau, nors aiskintojas is manes nekoks smile.gif
Isklojus viena puse, palikti platesnius krastus. Juos uzlenkti ir viduri uzpildyti vilna. Nu parodyti tai nesudetinga, o va aiskinti tai  doh.gif
Tada ir krastai, ir apacia gaunasi vienodo storio. Nu reikia kaip nors prisiruosti fotosesijai visu instrukciju, truksta laiko, nors uzmusk bash.gif

Tai kad su anglų kalba man ne taip gerai kaip su vokiečių ax.gif
O pagal tavo paaiškinimą išeina,kad tik į vieną pusę lenki, ar vėl ką nors ne taip supratau?
Na, bet artimiausiu laiku,manau, užsuksiu pas tave kitu reikalu, tai tuo pačiu išsamiau paaiškinsi savo versiją, ok? lotuliukas.gif

QUOTE(Žydraakė @ 2006 10 30, 21:14)
Ir tu tai vadini mažais darbeliais blink.gif Tai gi tokis grožis wub.gif Pasakyk man neprofesionaliai, o čia su adatėlėmis velta ar šlapiai ir kaip tokios dailios formos išėjo ax.gif

Smagu,kad patinka ax.gif
Čia šlapiai velta, o žiedus formuoju beveliant,net sunku ir paaiškint biggrin.gif
Atsakyti
Heiki,asarele rankines labai grazios !!!
ievuschka NUOSTABIOS geles !!!!!!
Saulute nespejau anoj temoj tavo papuosaliuku pagirti.
Kazyte greiciau rodyk savo mokinukiu darbelius wink.gif Na ka dar grazaus sukuret tongue.gif

O as vis papuosaliukus darau biggrin.gif
Raudonai pilkas zieminis variantas
user posted image
dar keli zieminiu variantai tongue.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Jumi @ 2006 10 30, 21:02)
Heiki,asarele rankines labai grazios !!!
ievuschka NUOSTABIOS geles !!!!!!
Saulute nespejau anoj temoj tavo papuosaliuku pagirti.
Kazyte greiciau rodyk savo mokinukiu darbelius wink.gif Na ka dar grazaus sukuret tongue.gif

O as vis papuosaliukus darau biggrin.gif
Raudonai pilkas zieminis variantas
user posted image
dar keli zieminiu variantai tongue.gif

user posted image

user posted image

Labai grazu wub.gif
Atsakyti
Vajazau o jau kokie zieminukai wub.gif wub.gif wub.gif su tokiais ne kepuriu nereikia detis auskariukai susildo auseles thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
o as tai labai kaupiuosi mokslams, bet jau kai su jais biski apsitvarkysiu tai irgi gal ka nors labai grazaus parodysiu ax.gif
Atsakyti
Na, jau grožis thumbup.gif , tai tikrai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
sakes... dar nemaciau nei vieno negrazaus darbelio per visa veltinio temos "istorija" biggrin.gif
Atsakyti
Labai gražūs jūsų darbai, ypač rankinės.
Atsakyti
sutinku.. rankines man irgi labaiusiai patinka... tik gail kad pati nemoku ju daryt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bonbonkea @ 2006 10 31, 11:57)
sutinku.. rankines man irgi labaiusiai patinka... tik gail kad pati nemoku ju daryt  doh.gif

Nieks negimė mokėdamas biggrin.gif . Pabandyk ir nebandžius nesakyk, kad nemoki lotuliukas.gif . Aš irgi galvojau, kad nemoku, kol nepabandžiau 4u.gif .

Jumi tavo žieminiai papuošaliukai labai gražūs wub.gif thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2006 10 31, 12:52)
Nieks negimė mokėdamas  biggrin.gif . Pabandyk ir nebandžius nesakyk, kad nemoki  lotuliukas.gif . Aš irgi galvojau, kad nemoku, kol nepabandžiau  4u.gif .

Jumi tavo žieminiai papuošaliukai labai gražūs  wub.gif  thumbup.gif .

na zinai... jei tavo pirmas bandymas buvo toji balta rankine tai tu vunderkindas thumbup.gif vienas is graziausiu rankiniu kokia esu macius blush2.gif o siap tai gal ir pabandyciau bet mano vilnos atsargos labai ribotos... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2006 10 30, 11:10)

Aš paskutiniu metu mažais darbeliais užsiėmus, kažkaip prie krapštymosi traukia.Jūsų teismui keletas gėlelių:
user posted image
user posted image

user posted image

Labas Ievuschka,
labai patiko tavo gelytes. Parasyk kiek kainuotu, labai noriu isisegti i palto atlapa.
Aciu.
Atsakyti