Jumi - o kodel pjaustyti slapia suktinuka? ko sausa blogai
QUOTE(Siesta @ 2006 11 17, 17:51)
Pasigirsiu ir aš savo miniukais
Bet vat ir supratau kaip tai užkabina, jau kelis užsakymus iš vaikų turiu, dar net pabaigusi darbelių nebuvau lyg ir įsipareigoji ir apvilti nesinori
Bet vat ir supratau kaip tai užkabina, jau kelis užsakymus iš vaikų turiu, dar net pabaigusi darbelių nebuvau lyg ir įsipareigoji ir apvilti nesinori
meškiukas tai
Del vilnos is ABC (dabar-Lana). Is visos pirktos nesivele tik tokia salta avietine su balksvom priemaisom. Matesi, kad nekokybiska - su burbuliukais, bet pirkau ne pati, negaliu pykti (gal lygus veltinis velsis )
Balta su tamsiai ruda susivele i viena gerai. Visais atvejais velti buvo burbulaiciai..
O cia del geru kainu latviskos vilnos, kur 5lt uz 100g, ABC - 20-35 lt/kg, rankdarbiai.com, atrodo panasiai, taip kad latviska yra siek tiek brangesne.
Papildyta:
p.s. yeee Gariunai rules, jei vaziuosiu, nusipirksiu galva... masciau, ant ko cia pirtine kepuraite uztrynus, buvau numaciusi 5l vandens stiklaini
Balta su tamsiai ruda susivele i viena gerai. Visais atvejais velti buvo burbulaiciai..
O cia del geru kainu latviskos vilnos, kur 5lt uz 100g, ABC - 20-35 lt/kg, rankdarbiai.com, atrodo panasiai, taip kad latviska yra siek tiek brangesne.
Papildyta:
p.s. yeee Gariunai rules, jei vaziuosiu, nusipirksiu galva... masciau, ant ko cia pirtine kepuraite uztrynus, buvau numaciusi 5l vandens stiklaini
Turbut juoksites, bet as savo kepuriukus dziovinu stai ant tokios "galvos"
o ko cia juoktis? labai geras vazono pritaikymas
tapkute labai vaizdziai ir aiskiai parodei kaip velti tapkutes, pagaliau ir man dasuto aciu
heiki heiki, gal kas naujo del forumuko paaiskejo?
heiki heiki, gal kas naujo del forumuko paaiskejo?
Heiki Heiki!, labai ačiū už išsamias instrukcijas
kas vėlėte rankines, būkite geros pasidalinkite patirtimi ir būtų dar geriau jei įkeltumėte foto, kaip gražiai pamušaliuką prisiuvate. O tai rankinė nuvelta jau kaip ir senokai, norisi ir pasimaivyt ale dar pamušaliukas neprisiūtas.
iš anksto už pagalbą .
iš anksto už pagalbą .
Rubberneck:))) pas man toki pat galvos maniekienai..)) net du skirtingu dydziu turiu..))
Tapkute- padirbejai:))) Pora pastebejimu is mano puses, bet cia tiesiog kaip as darau- na batu forma nosiu ne tokia kvadratine- suapvalint geriau:) O be to- o kodel nenaudoji tinkliuko? dar kai visai baltos tapkes tai gal ir imanoma, bet jei koks dekoras- tai rankom net glostant lengvai nuciuos.. Dar istraukus nuo formos pries dedant sukti i kilimeli, nors as juo nesinaudoju- rekomenduociau paglostyti "siules", kurios susidaro pakrasciuose:)
Tapkute- padirbejai:))) Pora pastebejimu is mano puses, bet cia tiesiog kaip as darau- na batu forma nosiu ne tokia kvadratine- suapvalint geriau:) O be to- o kodel nenaudoji tinkliuko? dar kai visai baltos tapkes tai gal ir imanoma, bet jei koks dekoras- tai rankom net glostant lengvai nuciuos.. Dar istraukus nuo formos pries dedant sukti i kilimeli, nors as juo nesinaudoju- rekomenduociau paglostyti "siules", kurios susidaro pakrasciuose:)
tapkute- labai faini daikciukai:)
QUOTE(kava @ 2006 11 17, 15:42)
Ačiū už patarimą. o pjaustyti peiliu?
as karpau didelem zirklem Man taip patogiau arba tiesiog per daug ipratau karpyt o ne pjaustyti
QUOTE(rožės arbatinyje @ 2006 11 17, 15:49)
dar vienas patarimas: suklotos vilnos kilimeli reikia sulapinti be muilo, tada suvynioti ir tik jau suvyniota muiluot, nes muilinant jau pradedamas velimo procesas ir ismuilavus pries, sluoksniai gali taip gerai nesusivelt.
Uz sita patyarima aciu Nors as visad pasidarau muilina vandeni ir su juo supilu sluoksnius
QUOTE(linada @ 2006 11 17, 19:36)
Jumi - o kodel pjaustyti slapia suktinuka? ko sausa blogai
Aisku gali ir sausa pjaustyti