Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

Jumi - o kodel pjaustyti slapia suktinuka? mastau.gif ko sausa blogai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Siesta @ 2006 11 17, 17:51)
Pasigirsiu ir aš savo miniukais ax.gif
user posted image
Bet vat ir supratau kaip tai užkabina, jau kelis užsakymus iš vaikų turiu, dar net pabaigusi darbelių nebuvau biggrin.gif  lyg ir įsipareigoji blush2.gif  ir apvilti nesinori g.gif

meškiukas tai first.gif
Atsakyti
Del vilnos is ABC (dabar-Lana). Is visos pirktos nesivele tik tokia salta avietine su balksvom priemaisom. Matesi, kad nekokybiska - su burbuliukais, bet pirkau ne pati, negaliu pykti (gal lygus veltinis velsis g.gif )
Balta su tamsiai ruda susivele i viena gerai. Visais atvejais velti buvo burbulaiciai.. 4u.gif
O cia del geru kainu latviskos vilnos, kur 5lt uz 100g, ABC - 20-35 lt/kg, rankdarbiai.com, atrodo panasiai, taip kad latviska yra siek tiek brangesne.
Papildyta:

p.s. yeee Gariunai rules, jei vaziuosiu, nusipirksiu galva... masciau, ant ko cia pirtine kepuraite uztrynus, buvau numaciusi 5l vandens stiklaini biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gidija: 17 lapkričio 2006 - 20:54
Turbut juoksites, bet as savo kepuriukus dziovinu stai ant tokios "galvos" lotuliukas.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
o ko cia juoktis? blink.gif labai geras vazono pritaikymas thumbup.gif
Atsakyti
tapkute labai vaizdziai ir aiskiai parodei kaip velti tapkutes, pagaliau ir man dasuto blush2.gif aciu
heiki heiki, gal kas naujo del forumuko paaiskejo? ax.gif unsure.gif
Atsakyti
Šaunu, kad ne be reikalo vargau smile.gif Jau sugalvojau, kur tas tapkutes mažutes panaudosiu biggrin.gif Kai padarysiu pasigirsiu ax.gif
Dar va pridariau naujų dalykėlių smile.gif
Pakabukas
user posted image

Ir dėlkas telefonui
user posted image
user posted image

Dar įkelsiu vėliau kepurę, nes neišėjo gražiai nufotografuoti pasirodo doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Heiki Heiki!, labai ačiū už išsamias instrukcijas 4u.gif
Atsakyti
help.gif kas vėlėte rankines, būkite geros pasidalinkite patirtimi ir būtų dar geriau blush2.gif jei įkeltumėte foto, kaip gražiai pamušaliuką prisiuvate. O tai rankinė nuvelta jau kaip ir senokai, norisi ir pasimaivyt flirt.gif assa.gif flirt.gif ale dar pamušaliukas doh.gif neprisiūtas.
aciuks.gif aciuks.gif iš anksto už pagalbą 4u.gif .
Atsakyti
Rubberneck:))) pas man toki pat galvos maniekienai..smile.gif)) net du skirtingu dydziu turiu..smile.gif))

Tapkute- padirbejai:))) Pora pastebejimu is mano puses, bet cia tiesiog kaip as darau- na batu forma nosiu ne tokia kvadratine- suapvalint geriau:) O be to- o kodel nenaudoji tinkliuko? dar kai visai baltos tapkes tai gal ir imanoma, bet jei koks dekoras- tai rankom net glostant lengvai nuciuos..smile.gif Dar istraukus nuo formos pries dedant sukti i kilimeli, nors as juo nesinaudoju- rekomenduociau paglostyti "siules", kurios susidaro pakrasciuose:)
Atsakyti
tapkute- labai faini daikciukai:) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kava @ 2006 11 17, 15:42)
Ačiū už patarimą. o pjaustyti peiliu? blush2.gif

as karpau didelem zirklem wink.gif Man taip patogiau arba tiesiog per daug ipratau karpyt o ne pjaustyti tongue.gif
QUOTE(rožės arbatinyje @ 2006 11 17, 15:49)
dar vienas patarimas: suklotos vilnos kilimeli reikia sulapinti be muilo, tada suvynioti ir tik jau suvyniota muiluot, nes muilinant jau pradedamas velimo procesas ir ismuilavus pries, sluoksniai gali taip gerai nesusivelt.

Uz sita patyarima aciu wink.gif Nors as visad pasidarau muilina vandeni ir su juo supilu sluoksnius smile.gif

QUOTE(linada @ 2006 11 17, 19:36)
Jumi - o kodel pjaustyti slapia suktinuka? mastau.gif ko sausa blogai wink.gif

biggrin.gif Aisku gali ir sausa pjaustyti tongue.gif tongue.gif
Atsakyti