Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(bonbonkea @ 2006 11 17, 14:52)
taip taip.... sluoksniais sudedi skirtiningu spalvu vilna... ja suslapini muiluotu vandeniu o tada ta kilimeli taip susuki i tokia "desra" ir ja volioji volioji kol visi sluoksniai prisivelia o paskui supgaustai norimo storumo "riekelem"  4u.gif

Tai turi pasidaryti toks kaip "volelis"/ritinėlis? O lengvai sukibs vilna tarpusavy, kad tas ritinėlis neiširtų? g.gif

Beje, ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kava: 17 lapkričio 2006 - 15:41
kava jei ilgokai pakociosi tikrai neissiskist vyniotinis. Man jis labai patinka tongue.gif Darau beveik visus karolius su juo ne vieni neisiro tongue.gif Tik patarimas butinai pjaustyt slapia
Atsakyti
Sunku tie veltiniai daryti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jumi @ 2006 11 17, 15:35)
kava jei ilgokai pakociosi tikrai neissiskist vyniotinis. Man jis labai patinka tongue.gif Darau beveik visus karolius su juo ne vieni neisiro tongue.gif Tik patarimas butinai pjaustyt slapia

Ačiū už patarimą. o pjaustyti peiliu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Slapta @ 2006 11 17, 14:13)
Sveikos mamos, biggrin.gif

Kadangi tiek daug yra veliančių ir darančių nuostabius darbelius - turbūt aktualu ir vilnos įsigijimas, kainos.
Šiuo metu Vilniuje yra galimybė nusipirkti vilnos po 5 lt/100 g. iš vienos SM mamos. Vilna iš Latvijos, graži, tvarkinga - sluoksniais rulone.
Spalvų pasirinkimas - iki 30 spalvų.
Ji pati dabar interneto neturi-tai kreipkitės tel. 86716 3032 mob, 279 81 66 tel.

Pati perku, naudoju-labai smagi. Kaip tik dabar yra užvežimas.
Sėkmės.

Oj kaip gerai, pasiskambinau jau drinks_cheers.gif Gal ryt pavažiuosim apsipirkt thumbup.gif
Atsakyti
dar vienas patarimas: suklotos vilnos kilimeli reikia sulapinti be muilo, tada suvynioti ir tik jau suvyniota muiluot, nes muilinant jau pradedamas velimo procesas ir ismuilavus pries, sluoksniai gali taip gerai nesusivelt.
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2006 11 17, 15:01)
o sluoksna ar karsinys?

Kiek zinau, tai karsinys. Tikrai puiki, ir gan pigi:)
Atsakyti
QUOTE(rožės arbatinyje @ 2006 11 17, 15:49)
dar vienas patarimas: suklotos vilnos kilimeli reikia sulapinti be muilo, tada suvynioti ir tik jau suvyniota muiluot, nes muilinant jau pradedamas velimo procesas ir ismuilavus pries, sluoksniai gali taip gerai nesusivelt.

Ačiū, bandysiu, jei pavyks, pasigirsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Čia vienam žmogučiui prifotkinau kaip aš darau tapkutes, gal ir jums prireiks 4u.gif
http://public.fotki....nukai/tapkutes/
Ir profesionalės galite užeiti, gal rasite ką pakomentuoti blush2.gif Pataisysit klaidas - ir aš išmoksiu, ir kitų blogai nemokysiu ax.gif
Atsakyti
Pasigirsiu ir aš savo miniukais ax.gif
user posted image
Bet vat ir supratau kaip tai užkabina, jau kelis užsakymus iš vaikų turiu, dar net pabaigusi darbelių nebuvau biggrin.gif lyg ir įsipareigoji blush2.gif ir apvilti nesinori g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2006 11 17, 10:40)
Labas rytas:)

siaip tai as pirstinems isvis 2 sluoksnius dedu. tik veliu kietai ir netrumpai- tai jos gaunas tokios biski kietokos, net plonos:)
batukams dedu 3 sluoksnius ir irgi kietai veliu, kad jie  forma laikytu:)

dekojam uz patarimus

QUOTE(evaXXX @ 2006 11 17, 11:31)
Sveikos merginos, aš jums pirma kart rašau visdelto dažnai peržiūriu jusu darbelius visi šaunus tokie, aš noriu štai ko paklaust iš rankdarbių.com užsisakiau vilnos veliasi puikiai šlapiu būdu, bet nusipirkau iš Kauno parduotuvės ABC tokios tai patikėkit niekas nesivelia šlapiai net nežinau ka daryti bandžiau ilgai velt tas pats išsitampo vilna o tarpusavyje nesivelia, baisiausia kad daug jos turiu ir taip gaila, kad nesivelia, gal ka patartumėt ax.gif  blush2.gif

tai mano vilna irgi is ten gal todel ir nesukibo? g.gif bet dalis tai susikabino? blink.gif

faini mini darbeliukai
tapkute thumbup.gif labai fainai paaiskinai, viskas aisku pasidare, buvau biski ne taip supratus, nu praeis pyktis is naujo darysiu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gugile: 17 lapkričio 2006 - 18:22
QUOTE(kava @ 2006 11 17, 14:03)
Sveikos, auksarankės,

gal galėtumėt, kas pamenat, pasakyti, kurioj temoj yra info apie tokių sluoksniuotų (susuktų kaip ritinėlių) iš kelių spalvų dalykėlių vėlimą (nežinau, ar aišku, apie ką aš čia g.gif ) Na, jie atrodo kaip koks vyniotinio gabaliukas atpjautas ax.gif Per paiešką ieškojau, bet kad neišmetė nieko, nežinau, kaip jūs juos vadinate doh.gif Ar gal nuoroda kokia yra ar šiaip kas galėtų trumpai pasakyti, kaip juos velti...

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image