merginos, kai jūs perkat vilną, atskiriat iš karto velsis ji ar ne?
papasakok kaip ji atrodo kad ir kitos neapsigautu
As tai skaitau apie ta vilna is ABC ir man sunku patiketi. Nu nei karto nenusipirkau blogos vilnos, bet as perku karsini ir sluoksna nedazyta, o dazausi tik pati. Ir sausai ir slapiai veliasi puikiai ir man net labiau patinka nei is Rankdarbiai.com
Beje, visu darbeliai nuostabus ir tikrai verti demesio. Ir dar karta isitikinau, kad labai reiskia kaip tas darbelis nufotografuotas.
Visos jus saunuoles ir darbstuoles
Beje, visu darbeliai nuostabus ir tikrai verti demesio. Ir dar karta isitikinau, kad labai reiskia kaip tas darbelis nufotografuotas.
Visos jus saunuoles ir darbstuoles
Sveikos mamos,
Kadangi tiek daug yra veliančių ir darančių nuostabius darbelius - turbūt aktualu ir vilnos įsigijimas, kainos.
Šiuo metu Vilniuje yra galimybė nusipirkti vilnos po 5 lt/100 g. iš vienos SM mamos. Vilna iš Latvijos, graži, tvarkinga - sluoksniais rulone.
Spalvų pasirinkimas - iki 30 spalvų.
Ji pati dabar interneto neturi-tai kreipkitės tel. 86716 3032 mob, 279 81 66 tel.
Pati perku, naudoju-labai smagi. Kaip tik dabar yra užvežimas.
Sėkmės.
Kadangi tiek daug yra veliančių ir darančių nuostabius darbelius - turbūt aktualu ir vilnos įsigijimas, kainos.
Šiuo metu Vilniuje yra galimybė nusipirkti vilnos po 5 lt/100 g. iš vienos SM mamos. Vilna iš Latvijos, graži, tvarkinga - sluoksniais rulone.
Ji pati dabar interneto neturi-tai kreipkitės tel. 86716 3032 mob, 279 81 66 tel.
Sėkmės.
QUOTE(Slapta @ 2006 11 17, 14:13)
Sveikos mamos,
Sėkmės.
Sėkmės.
O tu negalėtumei nufotografuoti spalvų paletę
QUOTE(Slapta @ 2006 11 17, 14:13)
Sveikos mamos,
Sėkmės.
Sėkmės.
o sluoksna ar karsinys?
Sveikos, auksarankės,
gal galėtumėt, kas pamenat, pasakyti, kurioj temoj yra info apie tokių sluoksniuotų (susuktų kaip ritinėlių) iš kelių spalvų dalykėlių vėlimą (nežinau, ar aišku, apie ką aš čia ) Na, jie atrodo kaip koks vyniotinio gabaliukas atpjautas Per paiešką ieškojau, bet kad neišmetė nieko, nežinau, kaip jūs juos vadinate Ar gal nuoroda kokia yra ar šiaip kas galėtų trumpai pasakyti, kaip juos velti...
gal galėtumėt, kas pamenat, pasakyti, kurioj temoj yra info apie tokių sluoksniuotų (susuktų kaip ritinėlių) iš kelių spalvų dalykėlių vėlimą (nežinau, ar aišku, apie ką aš čia ) Na, jie atrodo kaip koks vyniotinio gabaliukas atpjautas Per paiešką ieškojau, bet kad neišmetė nieko, nežinau, kaip jūs juos vadinate Ar gal nuoroda kokia yra ar šiaip kas galėtų trumpai pasakyti, kaip juos velti...
buvo detaliai netgi su foto veltinio forume bet dabar jis "uzluzo"...
QUOTE(bonbonkea @ 2006 11 17, 14:42)
buvo detaliai netgi su foto veltinio forume bet dabar jis "uzluzo"...
Tai gal galit trumpai parašyti reikia dėti skirtingų spalvų vilną vieną ant kitos ar kaip
taip taip.... sluoksniais sudedi skirtiningu spalvu vilna... ja suslapini muiluotu vandeniu o tada ta kilimeli taip susuki i tokia "desra" ir ja volioji volioji kol visi sluoksniai prisivelia o paskui supgaustai norimo storumo "riekelem"
Šiandien mačiau Maksimoj pilna pirkti tų bambukinių padėkliukų vėlimui už 99 ct.
[quote=makalaika,2006 11 17, 13:09]
Na, man teko nesivelianti sluoksna is ABC. Veliau vaikui batukus ir sluoksniai nesusevele ,pribadziau su adatelemis. Su adatelemis veliasi, bet vistiek sunkiai. O vilna buvo labai grazios spalvos, maisyta zydra su juros spalva, sv. zalia ir balta. Ir visos skirtingos spalvos nesivele. Paemus sluoksna i rankas ji tokia kaip silkas, slidi, svelni ir sunkiai nusiplesia gabalas. Pirkau praeita sestadieni. O pries kazkur menesi pirkau ruda karsini, tai jisai toks buvo siurkstesnis uz iprasta karsini irgi sunkiai velesi.
Tai tiek mano patirties.
Na, man teko nesivelianti sluoksna is ABC. Veliau vaikui batukus ir sluoksniai nesusevele ,pribadziau su adatelemis. Su adatelemis veliasi, bet vistiek sunkiai. O vilna buvo labai grazios spalvos, maisyta zydra su juros spalva, sv. zalia ir balta. Ir visos skirtingos spalvos nesivele. Paemus sluoksna i rankas ji tokia kaip silkas, slidi, svelni ir sunkiai nusiplesia gabalas. Pirkau praeita sestadieni. O pries kazkur menesi pirkau ruda karsini, tai jisai toks buvo siurkstesnis uz iprasta karsini irgi sunkiai velesi.
Tai tiek mano patirties.