*Diva* nenusibodo nenusibodo... laukiam dar... o sie superiniai tuoj pradesiu pavydet tiem vaikam
Gal kas nori prisijungti į pradedančiųjų kursus Klaipėdoje,reiktų užsirašyti šiuo telefonu 8-689-37045 per Reginą Doseth,jau keturi žmonės užsirašę,reikia dar 4.Sakė,kad kainuos 30 lt
QUOTE(lashelis @ 2006 11 16, 21:58)
Gal kas nori prisijungti į pradedančiųjų kursus Klaipėdoje,reiktų užsirašyti šiuo telefonu 8-689-37045 per Reginą Doseth,jau keturi žmonės užsirašę,reikia dar 4.Sakė,kad kainuos 30 lt
Gerieji žmones aš kursų nedarau
Aš tik tarpininkas
Rašytis čia ar per mane
http://www.kurybosakademija.com/
Šiandien buvau Kaune, Monos galerijoje. Labai gražių darbų pamačiau .
Diva, bačiukų dekoras nuostabus .
Diva, bačiukų dekoras nuostabus .
QUOTE(*Diva* @ 2006 11 16, 20:35)
maciau gyvai - grozis nerealus
*Diva* , aisku, kad nenusibodo, o as vakar savom merginom pirstines bandziau velt tai gavosi 3, o ketvirta "suniui ant uodgos" taip sakant nuejo, suplyso, tai ir susimasciau, kad gal per mazai sluoksniu dejau? nes man jos tokios plonytes gavosi, o i jusu kai pasiziuriu atrodo storesnes...
QUOTE(gugile @ 2006 11 16, 22:53)
*Diva* , aisku, kad nenusibodo, o as vakar savom merginom pirstines bandziau velt tai gavosi 3, o ketvirta "suniui ant uodgos" taip sakant nuejo, suplyso, tai ir susimasciau, kad gal per mazai sluoksniu dejau? nes man jos tokios plonytes gavosi, o i jusu kai pasiziuriu atrodo storesnes...
Labas rytas:)
siaip tai as pirstinems isvis 2 sluoksnius dedu. tik veliu kietai ir netrumpai- tai jos gaunas tokios biski kietokos, net plonos:)
batukams dedu 3 sluoksnius ir irgi kietai veliu, kad jie forma laikytu:)
Sveikos merginos, aš jums pirma kart rašau visdelto dažnai peržiūriu jusu darbelius visi šaunus tokie, aš noriu štai ko paklaust iš rankdarbių.com užsisakiau vilnos veliasi puikiai šlapiu būdu, bet nusipirkau iš Kauno parduotuvės ABC tokios tai patikėkit niekas nesivelia šlapiai net nežinau ka daryti bandžiau ilgai velt tas pats išsitampo vilna o tarpusavyje nesivelia, baisiausia kad daug jos turiu ir taip gaila, kad nesivelia, gal ka patartumėt :ax: :geda2:
QUOTE(evaXXX @ 2006 11 17, 10:31)
Sveikos merginos, aš jums pirma kart rašau visdelto dažnai peržiūriu jusu darbelius visi šaunus tokie, aš noriu štai ko paklaust iš rankdarbių.com užsisakiau vilnos veliasi puikiai šlapiu būdu, bet nusipirkau iš Kauno parduotuvės ABC tokios tai patikėkit niekas nesivelia šlapiai net nežinau ka daryti bandžiau ilgai velt tas pats išsitampo vilna o tarpusavyje nesivelia, baisiausia kad daug jos turiu ir taip gaila, kad nesivelia, gal ka patartumėt
man ir tas pats dvi spalvos veliasi puikiai, o viena raudona - visai ne.... o ji man pati gražiausia...veli, veli---o ji atsisluoksniuoja lyg nebūtu velta Pirkau irgi ABC
o sausu būdu eis ja suvelti?
PRAŠOM PATARIMO
Sausu būdu tai velsis.
QUOTE(Gabimik @ 2006 11 17, 11:28)
Sausu būdu tai velsis.
nors tiek gerai teks tada adatų ieškoti
o šlapiu nepavyks?
Jei ten yra pridėta kokių nors priemaišu, tai šlapiai nesivels.