Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

*Diva* nenusibodo nenusibodo... laukiam dar... biggrin.gif o sie superiniai thumbup.gif tuoj pradesiu pavydet tiem vaikam wub.gif
Atsakyti
Gal kas nori prisijungti į pradedančiųjų kursus Klaipėdoje,reiktų užsirašyti šiuo telefonu 8-689-37045 per Reginą Doseth,jau keturi žmonės užsirašę,reikia dar 4.Sakė,kad kainuos 30 lt
Atsakyti
QUOTE(lashelis @ 2006 11 16, 21:58)
Gal kas nori prisijungti į pradedančiųjų kursus Klaipėdoje,reiktų užsirašyti šiuo telefonu 8-689-37045 per Reginą Doseth,jau keturi žmonės užsirašę,reikia dar 4.Sakė,kad kainuos 30 lt

Gerieji žmones aš kursų nedarau doh.gif
Aš tik tarpininkas

Rašytis čia ar per mane
http://www.kurybosakademija.com/
Atsakyti
Šiandien buvau Kaune, Monos galerijoje. Labai gražių darbų pamačiau wub.gif .

Diva, bačiukų dekoras nuostabus smile.gif .

Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2006 11 16, 20:35)

baciukai mazai mergytei:

user posted image

maciau gyvai - grozis nerealus rolleyes.gif thumbup.gif
Atsakyti
*Diva* thumbup.gif, aisku, kad nenusibodo, o as vakar savom merginom pirstines bandziau velt tai gavosi 3, o ketvirta "suniui ant uodgos" taip sakant nuejo, suplyso, tai ir susimasciau, kad gal per mazai sluoksniu dejau? nes man jos tokios plonytes gavosi, o i jusu kai pasiziuriu atrodo storesnes...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gugile: 16 lapkričio 2006 - 21:54
QUOTE(gugile @ 2006 11 16, 22:53)
*Diva*  thumbup.gif,  aisku, kad nenusibodo, o as vakar savom merginom pirstines bandziau velt tai gavosi 3, o ketvirta "suniui ant uodgos" taip sakant nuejo, suplyso, tai ir susimasciau, kad gal per mazai sluoksniu dejau? nes man jos tokios plonytes gavosi, o i jusu kai pasiziuriu atrodo storesnes...

Labas rytas:)

siaip tai as pirstinems isvis 2 sluoksnius dedu. tik veliu kietai ir netrumpai- tai jos gaunas tokios biski kietokos, net plonos:)
batukams dedu 3 sluoksnius ir irgi kietai veliu, kad jie forma laikytu:)
Atsakyti
Sveikos merginos, aš jums pirma kart rašau visdelto dažnai peržiūriu jusu darbelius visi šaunus tokie, aš noriu štai ko paklaust iš rankdarbių.com užsisakiau vilnos veliasi puikiai šlapiu būdu, bet nusipirkau iš Kauno parduotuvės ABC tokios tai patikėkit niekas nesivelia šlapiai net nežinau ka daryti bandžiau ilgai velt tas pats išsitampo vilna o tarpusavyje nesivelia, baisiausia kad daug jos turiu ir taip gaila, kad nesivelia, gal ka patartumėt :ax: :geda2:
Atsakyti
QUOTE(evaXXX @ 2006 11 17, 10:31)
Sveikos merginos, aš jums pirma kart rašau visdelto dažnai peržiūriu jusu darbelius visi šaunus tokie, aš noriu štai ko paklaust iš rankdarbių.com užsisakiau vilnos veliasi puikiai šlapiu būdu, bet nusipirkau iš Kauno parduotuvės ABC tokios tai patikėkit niekas nesivelia šlapiai net nežinau ka daryti bandžiau ilgai velt tas pats išsitampo vilna o tarpusavyje nesivelia, baisiausia kad daug jos turiu ir taip gaila, kad nesivelia, gal ka patartumėt ax.gif  blush2.gif

man ir tas pats doh.gif verysad.gif dvi spalvos veliasi puikiai, o viena raudona - visai ne.... doh.gif o ji man pati gražiausia...veli, veli---o ji atsisluoksniuoja lyg nebūtu velta verysad.gif Pirkau irgi ABC
o sausu būdu eis ja suvelti?

PRAŠOM PATARIMO wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nneringa: 17 lapkričio 2006 - 11:25
Sausu būdu tai velsis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabimik @ 2006 11 17, 11:28)
Sausu būdu tai velsis. smile.gif

nors tiek gerai ax.gif teks tada adatų ieškoti lotuliukas.gif
o šlapiu nepavyks?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nneringa: 17 lapkričio 2006 - 11:28
Jei ten yra pridėta kokių nors priemaišu, tai šlapiai nesivels.
Atsakyti