Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

[quote=Etnamliv,2006 11 15, 12:57]
Mano darbelis pirmas is didesniu su adatomis.

jau tavo karvytė clap_1.gif ispudingo grožio thumbup.gif
Atsakyti
DOSETH aciuks uz nuoruoda, labai fainu dalykeliu radau...
Atsakyti
Aciu visoms uz karvytes ivertinima smile.gif Dukrai dabar bandysiu panasia padaryt, tik va problema su galvyte, nes labai sunkiai ji laikosi, kaip dekorui tinkama, bet jei naudosim kaip zaisla... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Etnamliv @ 2006 11 16, 16:39)
Aciu visoms uz karvytes ivertinima smile.gif Dukrai dabar bandysiu panasia padaryt, tik va problema su galvyte, nes labai sunkiai ji laikosi, kaip dekorui tinkama, bet jei naudosim kaip zaisla... g.gif

Prisiūk thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tapkute @ 2006 11 16, 16:42)
Prisiūk  thumbup.gif

Geras pasiūlymas smile.gif

Zaviuosi visu jusu veltinio darbais ir labai noriu pradeti daryti batukus bei kepures... tik va laiko stoka blush2.gif
Atsakyti
Kaip viskas gražu wub.gif

Aš tik pradedančioji, tik užsikabinusi už šito meno smile.gif Šiandien bandysiu ką nors pagamint g.gif

Išduokit paslaptį, kur Vilniuje vilnas ir visokius kitokius karoliukus perkat? gal jau ir buvo minėta, nepykit, tiek daug temų ir puslapių perskaityt daug laiko reik blush-anim-cl.gif

Mes užsisakėm iš www.rankdarbiai.com, ten gal ir visai gerai, kai daugiau perki, bet va jei pritrūktų man vienos kokios spalvytės ar pan.... - gal yra kokia parduotuvė Vilniuje, kur nuvažiuoji ir nusiperki ko reik? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acacia: 16 lapkričio 2006 - 16:26
QUOTE(Acacia @ 2006 11 16, 17:24)
Kaip viskas gražu wub.gif

Aš tik pradedančioji, tik užsikabinusi už šito meno smile.gif Šiandien bandysiu ką nors pagamint g.gif

Išduokit paslaptį, kur Vilniuje vilnas ir visokius kitokius karoliukus perkat? gal jau ir buvo minėta, nepykit, tiek daug temų ir puslapių perskaityt daug laiko reik blush-anim-cl.gif

Mes užsisakėm iš www.rankdarbiai.com, ten gal ir visai gerai, kai daugiau perki, bet va jei pritrūktų man vienos kokios spalvytės ar pan.... - gal yra kokia parduotuvė Vilniuje, kur nuvažiuoji ir nusiperki ko reik? g.gif

na tokios vilnos pasiūlos kaip rankdarbiai.com nėra parduotuvių. Karoliukus parduoda daugumoje siuvimo prekių parduotuvėse smile.gif Plačiau apie tai prie "Išprotėjusios dėl karoliukų" temos. Ten bent jau būdavo atskiras sąrašas įdėtas. Jei šioje temoje nėra - paieškok senesnėse ten tikrai pirmame ar antrame puslapyje yra visas sąrašas kur karoliukų kokių ieškoti.
Vilnos dar gali nusipirkti prie Dvariono mokyklos, Menų gimnazijos stotelės, parduotuvėje VISKAS RANKDARBIAMS. Ten tuose pusrūsiuose, prie bandelių parduotuvės.
Sekmės darbuose 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tapkute: 16 lapkričio 2006 - 16:39
QUOTE(tapkute @ 2006 11 16, 17:41)
na tokios vilnos pasiūlos kaip rankdarbiai.com nėra parduotuvių. Karoliukus parduoda daugumoje siuvimo prekių parduotuvėse smile.gif Plačiau apie tai prie "Išprotėjusios dėl karoliukų" temos. Ten bent jau būdavo atskiras sąrašas įdėtas. Jei šioje temoje nėra - paieškok senesnėse ten tikrai pirmame ar antrame puslapyje yra visas sąrašas kur karoliukų kokių ieškoti.
Vilnos dar gali nusipirkti prie Dvariono mokyklos, Menų gimnazijos stotelės, parduotuvėje VISKAS RANKDARBIAMS. Ten tuose pusrūsiuose, prie bandelių parduotuvės.
Sekmės darbuose  4u.gif

Ačiū, ta parduotuvė prie Dvariono mokylos man visai pakeliui thumbup.gif
Papildyta:
Pabadysiu šiandien nuo paprastų burbuliukų, paskui ko gero grįšiu su daugiau klausimų, kaip kas pasigamina blush-anim-cl.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos:)

Grazus darbeliai:) Jau nebespeju net girti..smile.gif)) ir girtis isrgi.. gal imesiu ka siandien..smile.gif))
O del galvu- Gariunuose buvau pries pora savaiciu- tai vienoj eilej-kazkur kokioj 5 gal maciau uz 30Lt galvu, o kitur- dar neiejus i turgu- prie centrinio iejimo pasukt i kaire- sake po 15 lt, bet tada nebuvo- sake kita savaite uzves... tai kita savaite nesugebejau nusigauti. jei kas prigriebtu man tokia uz 15 Lt- buciau labai dekinga....smile.gif
rozes arbatinyje- o gal galima butu paprasyti? ar tu ne vilniete?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Diva*: 16 lapkričio 2006 - 17:11
bet verysad.gif veltinio forumas taip ir neatsigauna? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2006 11 16, 17:11)
Sveikos:)

Grazus darbeliai:) Jau nebespeju net girti..smile.gif)) ir girtis isrgi.. gal imesiu ka siandien..smile.gif))
O del galvu- Gariunuose buvau pries pora savaiciu- tai vienoj eilej-kazkur kokioj 5 gal maciau uz 30Lt galvu, o kitur- dar neiejus i turgu- prie centrinio iejimo pasukt i kaire- sake po 15 lt, bet tada nebuvo- sake kita savaite uzves... tai kita savaite nesugebejau nusigauti. jei kas prigriebtu man tokia uz 15 Lt- buciau labai dekinga....smile.gif
rozes arbatinyje- o gal galima butu paprasyti? ar tu ne vilniete?

vilniete smile.gif jei tik pati nuvaziuosiu, tai butinai prigriebsiu ir tau mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif
Na va- naujausi darbeliai, jei dar baciukai nenusibodo.

baciukai mazai mergytei:

user posted image

baciukai berniukui:

user posted image

rozes arbatinyje drinks_cheers.gif dekinga is anksto:))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Diva*: 16 lapkričio 2006 - 20:40