Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

rooma -vau kokie tavo nuostabus darbeliai.visus priglausciau ax.gif
Papildyta:
karvyte labai simpatulka
smile.gif
Atsakyti
DOSETH, ar kitos turincios manekenu galvas, kur ir uz kiek pirkote? radau siandien tokia galvele uz beveik 300lt ir nusprendziau, kad nerealu blink.gif ka jus manote?
Atsakyti
QUOTE(rožės arbatinyje @ 2006 11 16, 00:37)
DOSETH, ar kitos turincios manekenu galvas, kur ir uz kiek pirkote? radau siandien tokia galvele uz beveik 300lt ir nusprendziau, kad nerealu blink.gif  ka jus manote?

Per meet'ą Saulutė sakė, kad Gariūnuose pirko "krūtinę" biggrin.gif Tikslios kainos nepamenu, bet kažkaip kad nedaug mokėjo. Sakė ir "galvų" yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tapkute @ 2006 11 15, 23:43)
Per meet'ą Saulutė sakė, kad Gariūnuose pirko "krūtinę" biggrin.gif Tikslios kainos nepamenu, bet kažkaip kad nedaug mokėjo. Sakė ir "galvų" yra biggrin.gif

tai planuoju sestadieni zygi i gariunus smile.gif dekui 4u.gif
Atsakyti
Dar kartą apie celiuliozę. Štai čia apie ją skaičiau:
voilok_ru.
Norėjau subtilių karolių. Bet, atpjovus siaurą suktinuką (4 mm), jis išsiplojo rankose, prarado formą. Tai pasidariau beveik 1 cm storio suktinukų karolius. Kol kas neturiu nuotraukų, nepasirodysiu. Mačiau ir Tu, Doseth, darei suktinukus. Ką manai apie sutvirtinimą? O gal užsienietės ką nors išmintingo pasiūlys?

blush2.gif Sureaguokit kaip nors, būsiu dėkinga 4u.gif wub.gif
Atsakyti
beje, vakar ejau ir zandikaulis atvepo smile.gif vienoj kavinej pamaciau veltus sviestuvus smile.gif vienus kaip is Divos duotos nuorodos - su ispjautytais drugeliais, kitu gerai nesimate, nes kavine dar neatidaryta ir i vidu uzeit negalima. kas noresit paziuret, tai adreso tikslaus nezinau, bet yra poliklinikos stotelej, po vaikisku prekiu parduotuve smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rožės arbatinyje @ 2006 11 16, 09:16)
beje, vakar ejau ir zandikaulis atvepo smile.gif vienoj kavinej pamaciau veltus sviestuvus smile.gif vienus kaip is Divos duotos nuorodos - su ispjautytais drugeliais, kitu gerai nesimate, nes kavine dar neatidaryta ir i vidu uzeit negalima. kas noresit paziuret, tai adreso tikslaus nezinau, bet yra poliklinikos stotelej, po vaikisku prekiu parduotuve smile.gif

O aš labai atsiprašau, bet kur yra poliklinikos stotelė? blush2.gif
Atsakyti
Pašilaičiuose smile.gif
Atsakyti
Skaitinėjau Lietuvos Ryto archyvuose apie veltinį smile.gif Na tik 2 straipsnius rado, kuriuos "leido" man skaityti. Tai pagalvojau ir su jumis truputi pasidalinsiu smile.gif
Tačiau kadangi straipsnių negalima dauginti ir platinti tai negaliu jums nukopijuoti jo čia biggrin.gif
Bet va įdomus man dalykas
"Norint suvelti iš vilnos karolius, pakanka rankdarbių parduotuvėje nusipirkti šio pluošto. Jo yra įvairių rūšių bei spalvų.
30 gramų vilnos galima įsigyti maždaug už 3-5 litus.
Priklausomai nuo norimų karolių dydžio bei ilgio, vilnos jiems reikia apie 60 gramų." ("Darbščiose rankose vilnos pluoštai tampa papuošalais" LIETUVOS RYTAS 2006 Lapkričio 11 d. Priedas "Sostinė").
Ar jūs irgi tiek daug vilnos karoliams sunaudojat??? Man vieno maišiuko (30 g) užtenka 2 karoliams turbūt visada smile.gif Kokio čia ilgio tie karoliai kaži g.gif

Ir dar įdomybė ax.gif
"Vaikų ir jaunimo meno galerijoje gimtadienius švenčiantiems vaikams temos yra parenkamos pagal jų amžių.
Galima daryti papuošalus ar suvenyrus iš modilino – molio ir plastilino hibrido, velti iš vilnos, piešti ar dekoruoti stiklą.
Gimtadienius Vaikų ir jaunimo meno galerijoje gali švęsti visi norintieji, ne tik lankantys dailės būrelius." ("Gimtadienio dovana – vilnoniai karoliai su linkėjimais". LIETUVOS RYTAS 2006 Spalio 27 d. Priedas "Savaitgalis").
Aš ir pati tokiam gimtadienyje norėčiau sudalyvauti blush2.gif Kaži ar priimtų mane ten švesti?.. biggrin.gif
Atsakyti
kaip jums susijungia krastai? vakar bandziau tapke nuvelt, niu vienas susijunge, ale kiti ne, po to kiek pesiojau ir is naujo bandziau velt nieko nepavyko, tai jai jau is 1 kart nesukibo, reiskias nesukibs? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rožės arbatinyje @ 2006 11 16, 00:37)
DOSETH, ar kitos turincios manekenu galvas, kur ir uz kiek pirkote? radau siandien tokia galvele uz beveik 300lt ir nusprendziau, kad nerealu blink.gif  ka jus manote?

Pirkau eby kainavo apie50lt tada dar namuose darbavaus, dūra nenusipirkau daugiau.
300lt tikrai per brangu.
Papildyta:
QUOTE(SmallViolet @ 2006 11 16, 09:04)
Dar kartą apie celiuliozę. Štai čia apie ją skaičiau:
voilok_ru.
Norėjau subtilių karolių. Bet, atpjovus siaurą suktinuką (4 mm), jis išsiplojo rankose, prarado formą. Tai pasidariau beveik 1 cm storio suktinukų karolius. Kol kas neturiu nuotraukų, nepasirodysiu. Mačiau ir Tu, Doseth, darei suktinukus. Ką manai apie sutvirtinimą? O gal užsienietės ką nors išmintingo pasiūlys?

blush2.gif Sureaguokit kaip nors, būsiu dėkinga 4u.gif   wub.gif

Aš jais ne labai duomiuos, buvau padarius keletą dėl įdomumo. Aš juos dar pavėliau, spalvos biški pasidarė blyškesnės, bet užtat patvaresnis. Reks pasidomiet rolleyes.gif

Įdedu didžiają nuorodą gal pačios ką rasit, maunu į darbą, pas veltinį mirksiukas.gif

http://www.peak.org/...rtist_links.htm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DOSETH: 16 lapkričio 2006 - 10:44
sveikos velejeles smile.gif
pasigirsiu ir as savo darbeliais, jej tik pavyks foto ikelt smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti