UUPS o nenori su karoliukais pasiuvineti dar ta juostele, kad ir nezymiai kaip nors biski...
labai faini visu darbeliai ypac zavi karvute o roomas papuosaliukai super
QUOTE(uups @ 2006 11 15, 11:29)
Padekoravau tapkes su paprastu pusvilnoniu siulu (adatele ibadziau).
Dabar parinuos ar neatshoks tas siulas su laiku Gal kas bandet/zinot? Siaip laikosi lyg ir neblogai, bet labai panorejus atplesht imanoma ka daryt? dar badyt?
Dabar parinuos ar neatshoks tas siulas su laiku Gal kas bandet/zinot? Siaip laikosi lyg ir neblogai, bet labai panorejus atplesht imanoma ka daryt? dar badyt?
Labai gražios tapkutės! Tokios dailutėlės!!!
O tu gal pabandyk jei dar turi to siūlo jį papešioti, t.y. pasidaryti vilnos pluošto(suardyti tą siūlą), ir juo dar krtą ant viršaus plona adata pabadyti.Turėtų sutvirtėti.Na gal
Rooma - jau tavo darbelių grožis!!! labai gražus dirželis, o tos gėlės ant kaklo - ( tik gaila. kad padidinus nuotrauką kažkaip neryškiai atrodo... )
O aš vėl apie Kalėdas
Vainikėlis žvakei
O čia jis ištiestas, nes padariau surišamą,kad tiktų ant bet kokio dydžio žvakės
QUOTE(rooma @ 2006 11 15, 13:57)
Rubberneck labai grazus ir l.didelis darbas. Kaip tu ryzaisi, kaip sakai, be patirties daryti tokius didelius darbus? Bet kaip matosi tavo rizika pasiteisino. As kai darau didesnius darbelius vis kur nors suklystu - tai per mazas gaunasi, tai per "skystas"
Pabandysiu ir as pasirodyti, tik nezinau ar pasiseks ikelti
www.supermama.lt
Pabandysiu ir as pasirodyti, tik nezinau ar pasiseks ikelti
www.supermama.lt
Rooma, labai labai gražu, įspūdinga. Super !!!!!!!
Iškarto noriu paklausti, ta apyrankė, kur iš baltų išsiuvinėtų kamuoliukų trimis eilėmis sudėtų... Kaip sujungei kamuoliukus ir darei užsegimą, ar ant gumelės vėrei kamuoliukus?
ievushka jau tavo darbeliu grozis....
QUOTE(Etnamliv @ 2006 11 15, 12:57)
Mano darbelis pirmas is didesniu su adatomis.
Dovana bendradarbei, kuri dievina karvytes
Dovana bendradarbei, kuri dievina karvytes
Labai smagi karvute ishejo
QUOTE(uups @ 2006 11 15, 11:29)
Padekoravau tapkes su paprastu pusvilnoniu siulu (adatele ibadziau).
tai laikysis, o ko jam nesilaikyti vaikai tai va papesiotu gal, o 60-mete motersike, tai pasaugos
QUOTE(ievuschka @ 2006 11 15, 13:16)
O aš vėl apie Kalėdas
Vainikėlis žvakei
Vainikėlis žvakei
nu man tavo veltinis, tai kaip fabrikinis lygus lygutelis kilimelius veli ir karpai po to? ar cia taip iskarto suformuoji?
QUOTE(linada @ 2006 11 15, 14:00)
nu man tavo veltinis, tai kaip fabrikinis lygus lygutelis kilimelius veli ir karpai po to? ar cia taip iskarto suformuoji?
Taigi atidariau namie fabrikėlį
Formuoju ir detales jungiu iškart, išskyrus - lapų ir žiedlapėlių kraštai tai pakarpyti
QUOTE(ievuschka @ 2006 11 15, 15:26)
Taigi atidariau namie fabrikėlį
Formuoju ir detales jungiu iškart, išskyrus - lapų ir žiedlapėlių kraštai tai pakarpyti
tai dar pasakyk, kad tik rankom, be kilimelio visa tai suveli
Minesota, apyrankes rutuliukai visi ir visu pusiu sujungti gumyte.
ievuschka, tavo kaledine tema nuostabi. Laukiu kaledu ir truputi graudu darosi, kad vis neturiu laiko joms ruostis ir gyventi tuo laukimu kaip tu. Pas tave jau sklando kaledine dvasia. Nuostabu !
Aciu mergaites uz pagyrimus, stengiuosi ir as kazka padaryti.
ievuschka, tavo kaledine tema nuostabi. Laukiu kaledu ir truputi graudu darosi, kad vis neturiu laiko joms ruostis ir gyventi tuo laukimu kaip tu. Pas tave jau sklando kaledine dvasia. Nuostabu !
Aciu mergaites uz pagyrimus, stengiuosi ir as kazka padaryti.
Šaunūs darbeliai! Vos spėju perskaityt ir pažiūrėt.
Maniau, dar kam nors iškilo klausimas apie celiuliozę, pažiūrėjus rusiškam puslapį apie suktinukų sutvirtinimą. Man jie labai patinka, bet, padariusi vienus karolius, suabejojau ilgaamžiškumu. Gal kas nors žinot tokią priemonę, naudojot jau?
Būtų naudinga info. Ačiū.
Maniau, dar kam nors iškilo klausimas apie celiuliozę, pažiūrėjus rusiškam puslapį apie suktinukų sutvirtinimą. Man jie labai patinka, bet, padariusi vienus karolius, suabejojau ilgaamžiškumu. Gal kas nors žinot tokią priemonę, naudojot jau?
Būtų naudinga info. Ačiū.
QUOTE(linada @ 2006 11 15, 15:48)
tai dar pasakyk, kad tik rankom, be kilimelio visa tai suveli
Na, be kilimėlio aš - nė žingsnio
nemoku aš rankom, o be to ir taip odelės gaila, kur dar rankom trint
Rooma, Tavo darbeliai superiniai, labai originalus. Saunuole!!!!!