rašiau vakar laišką į support'ą, bet jų ten visa sistema užlūžus ir sugrįžo tas mano laiškas...
Na, tikėkimės kad dar atsigaus forumas Gaila būtų tiek darbo ir info dingtų
Na, merginos - kiek darbelių pridarėte!!!
Gugiles papuošaliukai - tokie jaukūs,šilti atrodo (kurių tikrąjį grožį paryškintų kokybiškesnės nuotraukos )
Rubberneck - superiniai darbai Gal turi nuotraukų iš arčiau? Norėtųsi pamatyti ištiestą šaliką, nesatrodo toks lyg "perpintas"
P.S. Gal kas buvot aną savaitę "Akademijos" galerijoj veltinio simpoziumo parodoj? Taip ir nepavyko man iš namų išsprūst... Galvojau šią savaitę susiorganizuot, bet lyg kad jau nebėr...
Gugiles papuošaliukai - tokie jaukūs,šilti atrodo (kurių tikrąjį grožį paryškintų kokybiškesnės nuotraukos )
Rubberneck - superiniai darbai Gal turi nuotraukų iš arčiau? Norėtųsi pamatyti ištiestą šaliką, nesatrodo toks lyg "perpintas"
P.S. Gal kas buvot aną savaitę "Akademijos" galerijoj veltinio simpoziumo parodoj? Taip ir nepavyko man iš namų išsprūst... Galvojau šią savaitę susiorganizuot, bet lyg kad jau nebėr...
O ko aksciau nepaplatinai sio info? Btuume tikrai nuleke ir paziureje. Ar tikrai jau nebera sios parodos?
Jis ir yra perpintas
[/quote]
TA PARODA VEIKĖ TIK TRIS DIENAS . Teko užeiti visai netyčia šeštadienį (tai buvo paskutinė diena , pasirodo). Informacija apie parodą - baltoskandys.com/simpoziumas . Ten yra daug nuotraukų apie procesą...
Padekoravau tapkes su paprastu pusvilnoniu siulu (adatele ibadziau).
Dabar parinuos ar neatshoks tas siulas su laiku Gal kas bandet/zinot? Siaip laikosi lyg ir neblogai, bet labai panorejus atplesht imanoma ka daryt? dar badyt?
Dabar parinuos ar neatshoks tas siulas su laiku Gal kas bandet/zinot? Siaip laikosi lyg ir neblogai, bet labai panorejus atplesht imanoma ka daryt? dar badyt?
QUOTE(uups @ 2006 11 15, 11:29)
Padekoravau tapkes su paprastu pusvilnoniu siulu (adatele ibadziau).
bandem ir zinom vaikams siulau tikrai nedaryt, nebent pats veltinis labai storas ir beveik nesilanksto, tada gal ir gerai laikysis. mums dalis dekoro drugeliu nuo pirstiniu nuskrido jau po geros savaites tai teko antra dubli daryt su tekstiliniais dazais.
ka daryt? gali dar pabadyt, bet tai nereiskia, kad tikrai laikysis. o kita karta bandyt det dekora veliant. tai tikrai patikimiau.
Rubberneck labai grazus ir l.didelis darbas. Kaip tu ryzaisi, kaip sakai, be patirties daryti tokius didelius darbus? Bet kaip matosi tavo rizika pasiteisino. As kai darau didesnius darbelius vis kur nors suklystu - tai per mazas gaunasi, tai per "skystas"
Pabandysiu ir as pasirodyti, tik nezinau ar pasiseks ikelti
www.supermama.lt
Pabandysiu ir as pasirodyti, tik nezinau ar pasiseks ikelti
www.supermama.lt
Mano darbelis pirmas is didesniu su adatomis.
Dovana bendradarbei, kuri dievina karvytes
Dovana bendradarbei, kuri dievina karvytes
QUOTE(rožės arbatinyje @ 2006 11 15, 09:48)
.
ka daryt? gali dar pabadyt, bet tai nereiskia, kad tikrai laikysis. o kita karta bandyt det dekora veliant. tai tikrai patikimiau.
blogos naujienos... ne vaikams cia dariau, o 60-metei moterishkei...
gal kaipnors dar sugalvosiu ishgelbet padeti nes nupleshus negraziai atrodys
QUOTE(uups @ 2006 11 15, 12:22)
blogos naujienos... ne vaikams cia dariau, o 60-metei moterishkei...
nereikia nuplest, galima papildomai pritvirtint naudojant plona adata ( ta kur karoliuku verimui skirta - plona ir lanksti) , ir plona zilkute. As taip tvirtinau viena bekrentancia aplikacija - nesimato jokiu dygsneliu
o tapkutes - super ir visu kitu mergaiciu darbeliai nuostabus - net nespeju girti - tik skaitau ir groziuosi