Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(mėlinytė @ 2006 11 14, 18:57)
Mergaitės, o kodėl nebeveikia veltinio forumas  schmoll.gif ?Ar čia man tik vienai?

QUOTE(Heiki Heiki! @ 2006 11 13, 16:34)
Nes ten joks forumas neveikia. Matyt kažką upgreidino ir pridirbo... Nežinau tikrai. Bet ir biserio klubas neveikia, ir joks kitas, ir pats jų pagrindinis puslapis www.eforum.lt irgi neatsidaro.
Tikiuosi, greitai susitaisys. Būtų labai gaila, po to, kai tiek darbo visos įdėjote...  unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Rubberneck @ 2006 11 14, 19:32)
Tiek grozybių prisižiūrėjusi išdrįsau ir aš savo paskutinį darbelį parodyti.
Labai nepeikit, bo irgi esu "samoučka" blush2.gif

thumbup.gif o as vis nesiryztu dideliu darbeliu imtis nors labai noriu
Atsakyti
o parodykit man nors viena ne samoucka cia laugh.gif cia dar tokiu samouckiniu darbeliu sugebet reikia padaryt wink.gif liux
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2006 11 13, 00:23)
smile.gif nu manau, kad ir 200g uzteks. Nu nebent nori labai storos ir dideles. vaikiskos kepurytes apie 100-150g sveria, suaugusiu batai- bent jau mano-130-150 kazkur- na juos as pakankamai kietus darau.. Pirstines sveriau- apie 60g... na bet, aisku nuo velimo ir nuo daug ko priklauso..

labai aciu, kad pagelbejot, beje, visu darbeliai nuostabus, visi verti pagyrimu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bonbonkea @ 2006 11 14, 19:07)
kokia grazi zalia vilna  bigsmile.gif  kai tokios spalvos noreciau  lotuliukas.gif  bet deja gyvenu vilniuje ir neturiu galimybiu nuvaziuot i ABC  verysad.gif
Papildyta:
P.S. lb garzus darbeliai  4u.gif

jei tu cia apie mano zalia, tai ja pirkau is pienines, o cia biski siltesne spalva atrodo nei is tikruju, bet ji irgi silta
Atsakyti
labai grazus darbeliai, o mums laukti verta veltinio forumo ar gal kas kita koki sukurs? kol laukiam galim ir nauja pradet lotuliukas.gif ir susirinksim visa info, nors nebebus taip idomu ir nauja kaip is pradziu, nes kol rinkausi info tai ir pati ismokau velti ir tikrai labai naudingai laika praleidau. doh.gif liudna kad uzluzo
Atsakyti
Aš manau, kad turi atsigauti. Negi dabar šitokia daugybė forumų ims ir pradings?

Aš jų pagrindiniam puslapy kažkada buvau užskaičius kažką tokio "...(data).. atnaujintas veikimas, atsiprašome už nesklandumus" ir t.t. Nu kažkaip panašiai.

Manau, kad ir dabar tik laikinai sustreikavo... Tikėkimės mirksiukas.gif
Atsakyti
cia visos tikisi kad atsigaus blink.gif ot tai tiek info prapultu is vienos vietos, be to is naujo rinkti g.gif gaila kad neuzsaugojau tos visos rinktos info kur vordo dok pas save kompe ax.gif kazkaip tik daba taip pagalvojau, kad jei ka nereiktu is naujo, biggrin.gif na bet cia kitam kartui, mat kazkaip paveluotai vis sumastau ka verysad.gif
Atsakyti
Joo... visos galėjom saugoti... Aš tai 3 temas perskaičiau doh.gif

Nu nežinau, panos. Jei norit - galiu sukurt nauja 4u.gif
Ar laukiam dar?
Atsakyti
QUOTE(Rubberneck @ 2006 11 14, 19:32)
Tiek grozybių prisižiūrėjusi išdrįsau ir aš savo paskutinį darbelį parodyti.
Labai nepeikit, bo irgi esu "samoučka" blush2.gif

o ant ko kepure velei tokia graziai apvali gavosi...

Hiki Heiki manau kad dar palaukiam nu gal per sia savaitele atsigaus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gugile: 14 lapkričio 2006 - 22:28
QUOTE(Heiki Heiki! @ 2006 11 14, 23:24)
Joo... visos galėjom saugoti... Aš tai 3 temas perskaičiau  doh.gif

Nu nežinau, panos. Jei norit - galiu sukurt nauja 4u.gif
Ar laukiam dar?

nu va dukryte:soske nubudo soske.gif tai jau ir eisiu happy.gif tai iki visoms, sekmes darbuose ir iki rytojaus bye1.gif bye1.gif bye1.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
gal laukim tada dar bet taip reiktu kokios info, ir net zinau vos ne kokiam puslapy forume buvo bet.... uzluzes. kazkaip labai gaila kad kam rinkom tas negales pasinaudot ... bet tikekimes viskas susitvarkys 4u.gif
Atsakyti