Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(makalaika @ 2006 11 13, 19:15)
na kadangi veltiniu forumas neveikia ir negaliu pasigirti ten, tai teks girtis cia, nors jums mano darbeliai gal ir juokingai gali atrodyti pries jusu. na bet as kaip pradedanti tai per daug is saves ir nereikalauju.
kadangi dar negaliu ar tai nemoku ikelti nuotrauku tai idedu savo albumo nuoroda per daug nekritikuokit, bet patarimu laukiu
http://public.fotki....ytas/veltiniai/

bigsmile.gif Makalaika tu saunuole ir tavo darbai puikus. Merginos teisios- kiekvienas darbelis unikalus ir mielas.As kaip ka pati pasidarau bunu labai patenkinta nes tai mano darbas, mano svajoniu igyvendinimas,ir nieks tokio neturi.O jei kazkas padarys panasiai tai spalvos,rastas skirsis.Man veltinis del to ir patinka- atrodo darai taip pat o rezultatas skiresi,vis kitoks.nenuspejamas. Sekmes merginos,linkiu daug graziu kalediniu darbeliu 4u.gif
Papildyta:
bigsmile.gif
QUOTE(tapkute @ 2006 11 13, 17:11)
Na va, apvėliau ir aš balionėlį smile.gif Gavosi gražiai ir šlapinau po vieną sluoksnį, nes kitaip nebūtų prilipę  ax.gif Pasidariau piniginę, tik nežinau ką joje laikyti  lotuliukas.gif O taip nešiotis norisi biggrin.gif Tai kol kas nešiojuosi tuščią  blush2.gif
user posted image
user posted image

Ir dar karoliai smile.gif Nuotraukoje atrodo lyg akmens amžiaus biggrin.gif Bet realybėje gražiau smile.gif Švelnesni tokie atrodo  mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
bigsmile.gif
Fantastiska pinigine.Kaip patiko,eisiu ir as kai mano hebra sumigs megint ant baliono velt. Labai jau patiko,meginsiu kol gausis 4u.gif
Atsakyti
Labas merginos na ivertinkite samuckos darbus (po kol kas tik papuosalai:
1.
user posted image
kazkam aciu uz ideja tikiuosi nesupyksit:
2.user posted image
o cia mano susi:
3. user posted image
Atsakyti
Niu kai gražu.Vyras pamates sakė,o tu nenori prie jų prisijungt?Nu jau kai gražu....Noriu ir labai noriu,bet ......mes toli........Bet aš grįšiu pas mamą, o ten ant aukšto yra vilnikės.....tai gal pabandysiu;))))
Atsakyti
o cia gelyte kuri man npavyko bt labai patiko mano dukrytei, biggrin.gif nepaleidzia is ranku biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
na va vyras grizo is Kauno tai prasiau kad i ABC uzsuktu tai parvze fantastisku spalvu vilnos tai daba dirbsiu....
Papildyta:
na va ka dar suveriau atsiprasau uz nuotrauku kokybe:
1. user posted image

ir rinkinukas auskariukai, apyranke, raktu pakabutis:
2.user posted image

nelabai apsvietimas koks visa diena apsiniaukus tai taip jau gavosi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gugile: 14 lapkričio 2006 - 17:56
kokia grazi zalia vilna bigsmile.gif kai tokios spalvos noreciau lotuliukas.gif bet deja gyvenu vilniuje ir neturiu galimybiu nuvaziuot i ABC verysad.gif
Papildyta:
P.S. lb garzus darbeliai 4u.gif
Atsakyti
Tiek grozybių prisižiūrėjusi išdrįsau ir aš savo paskutinį darbelį parodyti.
Labai nepeikit, bo irgi esu "samoučka" blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rubberneck @ 2006 11 14, 18:32)
user posted image

thumbup.gif thumbup.gif blink.gif kiek laiko veli?
mano vilna močiutės iš kaimo, tai baisiai sunkiai dažosi, ir veliasi sunkokai....
reikia tą iš abs nusipirkt blush2.gif
Atsakyti
Mergaitės, visų darbeliai yra nerealiai gražūs bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif
Rubberneck,sakai esi "samoučka", bet darbų grožis wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mėlinytė @ 2006 11 14, 19:41)
Mergaitės, visų darbeliai yra nerealiai gražūs  bigsmile.gif  thumbup.gif  wub.gif
Rubberneck,sakai esi "samoučka", bet darbų grožis  wub.gif  wub.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

dėkui kad giriate, bet veliu tikrai neseniai - tai mano darbelis Nr.6 lotuliukas.gif
Pradejau tik ne nuo karoliuku o iskart nuo didelių daiktų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rubberneck @ 2006 11 14, 20:32)
user posted image

Labai GRAZU!!! Nesvarbu kad samoucka. Kuo sunkiau ismoksti tuo drangesni daiktai tampa tau paciai. Tai kurkas graziau uz karolius. Karoliu pragrama juk galima keisti, Karoliai grazu, bet kas jie butu grazus ir ispudingi jau reikia pasistengti. Daikteliai atrodo fantastiskai!!!! SVEIKINU!!!!
Atsakyti
Mergaitės, o kodėl nebeveikia veltinio forumas schmoll.gif ?Ar čia man tik vienai?
Atsakyti