Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(ievuschka @ 2006 10 30, 10:10)
Heiki Heiki - rankiniukas tikrai prabangus! O tie papuošimai - tai šilkas? Jis auksu blizga  g.gif  Iš kur tokio gavai?

blush2.gif
Jo, ten šilkas smile.gif Pirkau jį iš rankdarbiai.com 4u.gif

O Tavo gėlytės labai gražios wub.gif Aš nemoku gėlyčių daryti user posted image
Atsakyti
Mano mergaitės labai veltų auskarų norėjo ax.gif Dabar sakė technologijų mokytoją išmokys lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o pvz man irgi 14..  nepasakyciau kad mano labai jau superiniai darbeliai..  na bent jau palyginus su kitu forumieciu  o kur mokai? galbut moki padaryti stebuklus kad galeciau daryti tokias grozybes kaip ir cia kasdien matau 

Dideliu stebuklu tikrai nemokau. Jus pacios stebuklus galite sukurti, tereikia didelio noro ir darbo, darbo, darbo. Nes tik per praktika tobulejam. ax.gif
Papildyta:
Ievuchka gelytes tikrai superines!!! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Minesota @ 2006 10 30, 11:25)

Ievushka, gėlės kuo toliau tuo gražesnės  mirksiukas.gif  .

QUOTE(Heiki Heiki! @ 2006 10 30, 11:27)
blush2.gif

O Tavo gėlytės labai gražios  wub.gif Aš nemoku gėlyčių daryti user posted image

QUOTE(kazyte @ 2006 10 30, 13:32)
Ievuchka  gelytes tikrai superines!!! bigsmile.gif

Dėkui ax.gif Vis bandau įvairesnes formas išgaut.

Ieškau patarimo: mergaitės, kai veliat apimtinį daiktą( tašiuką, batukus ir kt) kaip išburiat,kad visur daiktas vienodo storio būtų? Man ties tomis vietomis,kur ant šablono užlankstau į vieną ir kitą pusę, visuomet storiau gaunasi, t.y. galima nuspėt,kuriose vietose "siūlės".Nors ir stengiuosi tas vietas,kurias užlenksiu,plonesnes daryt (bet tada baisu,kad nesukibs gerai vilna), dažniausiai pačiupinėjus vistiek šonai būna storesni.Pvz. tašiukui,gal ir nieko,kad šonai ir dugnas storesni, bet kitiems daikčiukams - siekiu vienodumo,tolygumo. Pasidalinkit patirtim, kaip sprendžiat šią problemėlę!!!
Atsakyti
Heiki Heiki! - tašiukas labai nuostabus wub.gif . Tiesiog fantastiška bigsmile.gif wub.gif thumbup.gif .

QUOTE(ievuschka @ 2006 10 30, 14:38)
Dėkui  ax.gif Vis bandau įvairesnes formas išgaut.

Ieškau patarimo: mergaitės, kai veliat apimtinį daiktą( tašiuką, batukus ir kt) kaip išburiat,kad visur daiktas vienodo storio būtų? Man ties tomis vietomis,kur ant šablono užlankstau į vieną ir kitą pusę, visuomet storiau gaunasi, t.y. galima nuspėt,kuriose vietose "siūlės".Nors ir stengiuosi tas vietas,kurias užlenksiu,plonesnes daryt (bet tada baisu,kad nesukibs gerai vilna), dažniausiai pačiupinėjus vistiek  šonai būna storesni.Pvz. tašiukui,gal ir nieko,kad šonai ir dugnas storesni, bet kitiems daikčiukams - siekiu vienodumo,tolygumo. Pasidalinkit  patirtim, kaip sprendžiat šią problemėlę!!!

Gėlytės wub.gif thumbup.gif . Vat reiks pas tave konsultuotis, kaip tokias gražias pagamint. Vakar pabandžiau vieną, bet schmoll.gif nieko doro nesigavo. Niekaip mano umn.gif neišneša, kaip tokias gražias formas išgaunat g.gif ?
Ir man šis klausimas aktualus g.gif . Pasidalinkit patirtim mirksiukas.gif 4u.gif .

Ir dar kaip blush2.gif gražiai prisiuvat pamušalą?
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2006 10 30, 14:29)
Heiki Heiki! - tašiukas labai nuostabus  wub.gif . Tiesiog fantastiška  bigsmile.gif  wub.gif  thumbup.gif .
Gėlytės  wub.gif  thumbup.gif . Vat reiks pas tave konsultuotis, kaip tokias gražias pagamint. Vakar pabandžiau vieną, bet  schmoll.gif nieko doro nesigavo. Niekaip mano  umn.gif neišneša, kaip tokias gražias formas išgaunat  g.gif ?
Ir man šis klausimas aktualus  g.gif . Pasidalinkit patirtim  mirksiukas.gif  4u.gif .

Ir dar kaip  blush2.gif gražiai prisiuvat pamušalą?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Heiki Heiki! @ 2006 10 30, 11:27)
blush2.gif

O Tavo gėlytės labai gražios  wub.gif Aš nemoku gėlyčių daryti user posted image

o ta šilka dažei ?
ar buvo tokio pirkt???
Atsakyti
QUOTE(jjuurraa @ 2006 10 30, 18:25)
o ta šilka dažei ?
ar buvo tokio pirkt???

itariu kad buvo, nors prie prekiu ir neparodyta. pas jas ten visada pasirinkinkimas gausesnis negu tikiesi 4u.gif
Atsakyti
Saullute, bigsmile.gif , cia kokia nors stebuklinga knyga apie velima turi? isduok paslapti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kazyte: 30 spalio 2006 - 19:19
Saullute - nieko nesupratau iš tų nuotraukų doh.gif Gal gali paaiškint paprasčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2006 10 30, 19:41)
Saullute - nieko nesupratau iš tų nuotraukų  doh.gif Gal gali paaiškint paprasčiau lotuliukas.gif

Taigi po nuotraukom dar ir skaityti reikia lotuliukas.gif
Bandysiu trumpai paaiskinti, kaip as darau, nors aiskintojas is manes nekoks smile.gif
Isklojus viena puse, palikti platesnius krastus. Juos uzlenkti ir viduri uzpildyti vilna. Nu parodyti tai nesudetinga, o va aiskinti tai doh.gif
Tada ir krastai, ir apacia gaunasi vienodo storio. Nu reikia kaip nors prisiruosti fotosesijai visu instrukciju, truksta laiko, nors uzmusk bash.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2006 10 30, 11:10)
Aš paskutiniu metu mažais darbeliais užsiėmus, kažkaip prie krapštymosi traukia.Jūsų teismui keletas gėlelių:
user posted image
user posted image

user posted image

Ir tu tai vadini mažais darbeliais blink.gif Tai gi tokis grožis wub.gif Pasakyk man neprofesionaliai, o čia su adatėlėmis velta ar šlapiai ir kaip tokios dailios formos išėjo ax.gif
Atsakyti