Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

Tapkute, tavo piniginė turėtų tikti kosmetikai nešiotis. Na, bet galima ir tuščią, tikrai ji labai faina biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Heiki Heiki! @ 2006 11 13, 14:30)
uups, čia biškeliuką ne į temą, bet... Aš Tavęs biškelį prisibijau dėl to Tavo avataro unsure.gif Tokia pikta motera atrodai...

ash ir esu pikta motera tongue.gif
Atsakyti
na kadangi veltiniu forumas neveikia ir negaliu pasigirti ten, tai teks girtis cia, nors jums mano darbeliai gal ir juokingai gali atrodyti pries jusu. na bet as kaip pradedanti tai per daug is saves ir nereikalauju.
kadangi dar negaliu ar tai nemoku ikelti nuotrauku tai idedu savo albumo nuoroda per daug nekritikuokit, bet patarimu laukiu
http://public.fotki....ytas/veltiniai/
Atsakyti
QUOTE(makalaika @ 2006 11 13, 19:15)
na kadangi veltiniu forumas neveikia ir negaliu pasigirti ten, tai teks girtis cia, nors jums mano darbeliai gal ir juokingai gali atrodyti pries jusu. na bet as kaip pradedanti tai per daug is saves ir nereikalauju.
kadangi dar negaliu ar tai nemoku ikelti nuotrauku tai idedu savo albumo nuoroda per daug nekritikuokit, bet patarimu laukiu
http://public.fotki....ytas/veltiniai/

Viskas, nebegaliu tylėt biggrin.gif Baikit jūs su tuo "juokingi" "paprasti" ir pan. Man įvarysit kompleksą biggrin.gif Aš pvz. kad ir kokie tie darbeliai nereikšmingi atrodytų priešais visas tapkes, drabužius vaikų ir varnas Izoldas vis tiek savimi didžiuojuosi ir vis tiek manau esu verta įvertinimo biggrin.gif Taip kad ir tu taip daryk smile.gif Ir visos kitos nepilnavertiškumą skleidžiančios drinks_cheers.gif
Labai gražūs darbeliai wub.gif
P.s. tik negalvokit, kad esu kokia savimyla smile.gif Tiesiog manau, kad kiekviena esame tam tikrame "lygyje" smile.gif Ir visi pasiekimai savo lygmenyje yra NUOSTABŪS smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tapkute @ 2006 11 13, 18:30)
Viskas, nebegaliu tylėt biggrin.gif Baikit jūs su tuo "juokingi" "paprasti" ir pan. Man įvarysit kompleksą biggrin.gif Aš pvz. kad ir kokie tie darbeliai nereikšmingi atrodytų priešais visas tapkes, drabužius vaikų ir varnas Izoldas vis tiek savimi didžiuojuosi ir vis tiek manau esu verta įvertinimo biggrin.gif Taip kad ir tu taip daryk smile.gif Ir visos kitos nepilnavertiškumą skleidžiančios  drinks_cheers.gif
Labai gražūs darbeliai  wub.gif
P.s. tik negalvokit, kad esu kokia savimyla smile.gif Tiesiog manau, kad kiekviena esame tam tikrame "lygyje" smile.gif Ir visi pasiekimai savo lygmenyje yra NUOSTABŪS smile.gif

Na kaip teisingai drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
Tapkute - kokia faina piniginė thumbup.gif
O makalaikos darbeliai - labai mieli ir visai nejuokingi ax.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif aciu labai uz pagirimus blush2.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Iš tiesų pradedančiųjų darbai yra labai žavūs. Galima sau kelti aukštus reikalavimus, bet nuvertinti savo darbų tikrai nereikia. Jie tikrai labai faini.

Jeigu neatsigaus veltinio forumas, tai bus be galo liūdna, kad tiek informacijos pradings, merginų darbas veltui nueis verysad.gif .
Atsakyti
cia mano naujausi pabandymai. labai patiko wub.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
Linada kokie originalūs tavo auskariukai.
Atsakyti
Sveikutes,
noreciau uzduoti pora klausimuku, kurie iskilo darant batukus mazyliui.
Mazylis 1 menesio, kokie turetu butu matmenys batuko plocio ir ilgio, nes nelabai zinosiu kojytes ismatavimu, juk dovanosiu kaip dovanele, ir nenoriu kad ka nors apie tai nutuoktu.
Antra, kada reiktu isimti sablona, darant batukus, ir kaip jios issiema?
Ir trecia, niekaip nesuprantu, kaip gaunasi tokie pilnuciai batukai, juk kai velsi is vienos puses, paskui is kitos, tai gi jie bus ploksti?

Busiu labai dekinga uz atsakymus ax.gif
Atsakyti
Aš va tokius padariau naujagimiui. Gavosi paduko ilgis 8 cm. Mažesnius jau labai sunku po to išformuoti išėmus šabloną. Bent jau man
user posted image
Atsakyti
QUOTE(fainute25 @ 2006 11 14, 13:00)
Sveikutes,
noreciau uzduoti pora klausimuku, kurie iskilo darant batukus mazyliui.
Mazylis 1 menesio, kokie turetu butu matmenys batuko plocio ir ilgio, nes nelabai zinosiu kojytes ismatavimu, juk dovanosiu kaip dovanele, ir nenoriu kad ka nors apie tai nutuoktu.
Antra, kada reiktu isimti sablona, darant batukus, ir kaip jios issiema?
Ir trecia, niekaip nesuprantu, kaip gaunasi tokie pilnuciai batukai, juk kai velsi is vienos puses, paskui is kitos, tai gi jie bus ploksti?

Busiu labai dekinga uz atsakymus ax.gif

Kol velsi ant plokščio šablono batukai bus plokšti. Išėmus šabloną reikia pradėti formuoti batukus rankomis, taip ir batuko forma suteiksi. Galima prikimšti polietileninių maišiukų arba velti apsimovus ant kojos. 4u.gif
Atsakyti