Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

noriu paklausti, tik nesijuokit blush2.gif ar vėlimui būtų tinkama šuns vilna blush2.gif turiu kaukazą, nuo jo tiek vilnos būna kad ohoho rolleyes.gif ir ne šeriai ar plaukai, o tokia superinė minkštutė vilnelė ax.gif buvo net minčių nešti, kad suverptų, nes sako labai šiltos kojinės buna biggrin.gif tai va ir galvoju, jei tinkama vėlimui tai reiktų gal pabandyti užsiimti rankdarbiais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MELDA @ 2006 11 13, 09:45)
ne, ne... ant šilko audinio -vilną, šilkinis audinys liko sau, o vinna pradėjo veltis atskirai- nesulipo

Pačioje pradžioja per smarkei pradėjai velt.
Nebūna, per daug ar per mažai vilnos. Kiek užklosi tokio storio ir gausis audinys.
Papildyta:
QUOTE(rds @ 2006 11 13, 10:14)
noriu paklausti, tik nesijuokit  blush2.gif  ar vėlimui būtų tinkama šuns vilna  blush2.gif  turiu kaukazą, nuo jo tiek vilnos būna kad ohoho  rolleyes.gif ir ne šeriai ar plaukai, o tokia superinė minkštutė vilnelė ax.gif buvo net minčių nešti, kad suverptų, nes sako labai šiltos kojinės buna  biggrin.gif tai va ir galvoju, jei tinkama vėlimui tai reiktų gal pabandyti užsiimti rankdarbiais  blush2.gif

Gali velti be problemų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DOSETH @ 2006 11 13, 09:25)
Gali velti be problemų biggrin.gif

bigsmile.gif tikrai????
vsio, einu skaityt visas temas bigsmile.gif ir bandysiu velti rolleyes.gif tik nežinau ar kas man gausis unsure.gif bet nors būsiu pabandžius lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DOSETH @ 2006 11 13, 00:11)
Kaip tingiu rašyti doh.gif
Dirgina akis.  Toksiškas vandens organizmams, gali sukeltiilgalaikius nepalankius vandens ekosistemų pakitimus. Saugoti nuo vaikų. Vengti patekimo ant odos ir į akis.
Vengti patekimo į aplinkąskirta sodininkam Naudotis specialiomis instrukcijoms saugos duomenų lapais. šios medžiagos atliekos ir jos pakuotė turi būti šalinama kaip pavojingos atliekos.
Prieš naudojimą atidžiai perskaitykite instrukciją. Siekiant išvengti keliamos žmogaus sveikatos ir aplinkai rizikos, būtina vykdyti naudojimo instrukcijos reikalavimus.
Pagalvojau, tavo gerbėjos pagalvos kad pavyduliauju.
Faina varna thumbup.gif

aha, aciu labai:) nu pagalvosiu- beje kadangi ne taip paprasta pas mumi tai rasti, tai turbut reiks ieskoti pakaitalo. O dar tada- maciau yra kazkokios vaiku drabuzeliams skirtos ringuvos muilo drozles parduotuvese- gal kas bandet? Kazkaip jau ipratau su skystu muilu velti, tai gal drozles geriau tirps karstam vandeny, o ir muilo nereiks tarkuoti..smile.gif

Aciu uz komplimentus- labai malonu isgirsti juos is Tavo lupu:))
O gerbejoms pavyduliauti neleisim. Juolab jau kam kam, o tau tai tikrai ner ko pavyduliauti man... cia as galeciau pavyduliauti Tau tavo groziu..smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2006 11 13, 09:03)
stulbinantys ievuschkos darbai - idomu - iskarto tokias apvalias, kvadratines formas suvelia, ar apkarpineji. labai graziai dekoracijos gaunasi - na man ta vilna visada isslidyneja, ir gaunasi kas gaunasi, o ne tas kas turejo gautis biggrin.gif

Dėkui už pagyrimus biggrin.gif
Formas vėliau,formavau (apskritimą, kvadratą) iškart, neapkirpinėjau.O dekoras nenuslys,jei pradžioj uždėjus tinklelį pavelsi, po to aš dar atsargiai rankomis patrinu, ir tik pabaigoj su tuo bambukiniu kilimėliu. Bet kiekvienas juk pats atranda sau prieinamiausią, patogiausią būdą lotuliukas.gif

Diva - kokia fainuoliška varna!!! KOkios spalvos ir šukuosena!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ametiste @ 2006 11 12, 15:21)
Mergaites, norejau as jusu paklausti, gal zinote, ar yra kokie veltinio kursai Klaipedoje (gal kas nors organizuojate) ? Labai noretusi sito puikaus meno ismokti smile.gif...

bigsmile.gif parasyk adresu: kurybosakademija@yahoo.com , tau pasakys kada artimiausi kursai veltinio ir uzregistruos. Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2006 11 13, 10:49)
Dėkui už pagyrimus biggrin.gif
Formas vėliau,formavau (apskritimą, kvadratą)  iškart, neapkirpinėjau.O dekoras nenuslys,jei pradžioj uždėjus tinklelį pavelsi, po to aš dar atsargiai rankomis patrinu, ir tik pabaigoj su tuo bambukiniu kilimėliu. Bet kiekvienas juk pats atranda sau prieinamiausią, patogiausią būdą  lotuliukas.gif

jep wink.gif teoriskai ir as zinau, ale va praktikos matyt truksta, bandysiu, stengsiuos pioneer.gif
Atsakyti
Na va, apvėliau ir aš balionėlį smile.gif Gavosi gražiai ir šlapinau po vieną sluoksnį, nes kitaip nebūtų prilipę ax.gif Pasidariau piniginę, tik nežinau ką joje laikyti lotuliukas.gif O taip nešiotis norisi biggrin.gif Tai kol kas nešiojuosi tuščią blush2.gif
user posted image
user posted image

Ir dar karoliai smile.gif Nuotraukoje atrodo lyg akmens amžiaus biggrin.gif Bet realybėje gražiau smile.gif Švelnesni tokie atrodo mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tapkute: 13 lapkričio 2006 - 16:13
Tapkute thumbup.gif
tokia pinigine ir as nesiociaus,kad ir tuscia tongue.gif
Atsakyti
uups, čia biškeliuką ne į temą, bet... Aš Tavęs biškelį prisibijau dėl to Tavo avataro unsure.gif Tokia pikta motera atrodai...

lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš irgi ne į temą "biški", Heiki Heiki, gal žinai kodėl veltinio forumas neveikia?
Atsakyti
QUOTE(tapkute @ 2006 11 13, 16:35)
Aš irgi ne į temą "biški", Heiki Heiki, gal žinai kodėl veltinio forumas neveikia?

Nes ten joks forumas neveikia. Matyt kažką upgreidino ir pridirbo... Nežinau tikrai. Bet ir biserio klubas neveikia, ir joks kitas, ir pats jų pagrindinis puslapis www.eforum.lt irgi neatsidaro.
Tikiuosi, greitai susitaisys. Būtų labai gaila, po to, kai tiek darbo visos įdėjote... unsure.gif

P.S. Tavo piniginytė labai labai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heiki Heiki!: 13 lapkričio 2006 - 16:35