noriu paklausti, tik nesijuokit ar vėlimui būtų tinkama šuns vilna turiu kaukazą, nuo jo tiek vilnos būna kad ohoho ir ne šeriai ar plaukai, o tokia superinė minkštutė vilnelė buvo net minčių nešti, kad suverptų, nes sako labai šiltos kojinės buna tai va ir galvoju, jei tinkama vėlimui tai reiktų gal pabandyti užsiimti rankdarbiais
QUOTE(MELDA @ 2006 11 13, 09:45)
ne, ne... ant šilko audinio -vilną, šilkinis audinys liko sau, o vinna pradėjo veltis atskirai- nesulipo
Pačioje pradžioja per smarkei pradėjai velt.
Nebūna, per daug ar per mažai vilnos. Kiek užklosi tokio storio ir gausis audinys.
Papildyta:
QUOTE(rds @ 2006 11 13, 10:14)
noriu paklausti, tik nesijuokit ar vėlimui būtų tinkama šuns vilna turiu kaukazą, nuo jo tiek vilnos būna kad ohoho ir ne šeriai ar plaukai, o tokia superinė minkštutė vilnelė buvo net minčių nešti, kad suverptų, nes sako labai šiltos kojinės buna tai va ir galvoju, jei tinkama vėlimui tai reiktų gal pabandyti užsiimti rankdarbiais
Gali velti be problemų
QUOTE(DOSETH @ 2006 11 13, 09:25)
Gali velti be problemų
tikrai????
vsio, einu skaityt visas temas ir bandysiu velti tik nežinau ar kas man gausis bet nors būsiu pabandžius
QUOTE(DOSETH @ 2006 11 13, 00:11)
Kaip tingiu rašyti
Dirgina akis. Toksiškas vandens organizmams, gali sukeltiilgalaikius nepalankius vandens ekosistemų pakitimus. Saugoti nuo vaikų. Vengti patekimo ant odos ir į akis.
Vengti patekimo į aplinkąskirta sodininkam Naudotis specialiomis instrukcijoms saugos duomenų lapais. šios medžiagos atliekos ir jos pakuotė turi būti šalinama kaip pavojingos atliekos.
Prieš naudojimą atidžiai perskaitykite instrukciją. Siekiant išvengti keliamos žmogaus sveikatos ir aplinkai rizikos, būtina vykdyti naudojimo instrukcijos reikalavimus.
Pagalvojau, tavo gerbėjos pagalvos kad pavyduliauju.
Faina varna
Dirgina akis. Toksiškas vandens organizmams, gali sukeltiilgalaikius nepalankius vandens ekosistemų pakitimus. Saugoti nuo vaikų. Vengti patekimo ant odos ir į akis.
Vengti patekimo į aplinkąskirta sodininkam Naudotis specialiomis instrukcijoms saugos duomenų lapais. šios medžiagos atliekos ir jos pakuotė turi būti šalinama kaip pavojingos atliekos.
Prieš naudojimą atidžiai perskaitykite instrukciją. Siekiant išvengti keliamos žmogaus sveikatos ir aplinkai rizikos, būtina vykdyti naudojimo instrukcijos reikalavimus.
Pagalvojau, tavo gerbėjos pagalvos kad pavyduliauju.
Faina varna
aha, aciu labai:) nu pagalvosiu- beje kadangi ne taip paprasta pas mumi tai rasti, tai turbut reiks ieskoti pakaitalo. O dar tada- maciau yra kazkokios vaiku drabuzeliams skirtos ringuvos muilo drozles parduotuvese- gal kas bandet? Kazkaip jau ipratau su skystu muilu velti, tai gal drozles geriau tirps karstam vandeny, o ir muilo nereiks tarkuoti..
Aciu uz komplimentus- labai malonu isgirsti juos is Tavo lupu:))
O gerbejoms pavyduliauti neleisim. Juolab jau kam kam, o tau tai tikrai ner ko pavyduliauti man... cia as galeciau pavyduliauti Tau tavo groziu..)
QUOTE(linada @ 2006 11 13, 09:03)
stulbinantys ievuschkos darbai - idomu - iskarto tokias apvalias, kvadratines formas suvelia, ar apkarpineji. labai graziai dekoracijos gaunasi - na man ta vilna visada isslidyneja, ir gaunasi kas gaunasi, o ne tas kas turejo gautis
Dėkui už pagyrimus
Formas vėliau,formavau (apskritimą, kvadratą) iškart, neapkirpinėjau.O dekoras nenuslys,jei pradžioj uždėjus tinklelį pavelsi, po to aš dar atsargiai rankomis patrinu, ir tik pabaigoj su tuo bambukiniu kilimėliu. Bet kiekvienas juk pats atranda sau prieinamiausią, patogiausią būdą
Diva - kokia fainuoliška varna!!! KOkios spalvos ir šukuosena!!!
QUOTE(Ametiste @ 2006 11 12, 15:21)
Mergaites, norejau as jusu paklausti, gal zinote, ar yra kokie veltinio kursai Klaipedoje (gal kas nors organizuojate) ? Labai noretusi sito puikaus meno ismokti ...
parasyk adresu: kurybosakademija@yahoo.com , tau pasakys kada artimiausi kursai veltinio ir uzregistruos. Sekmes
QUOTE(ievuschka @ 2006 11 13, 10:49)
Dėkui už pagyrimus
Formas vėliau,formavau (apskritimą, kvadratą) iškart, neapkirpinėjau.O dekoras nenuslys,jei pradžioj uždėjus tinklelį pavelsi, po to aš dar atsargiai rankomis patrinu, ir tik pabaigoj su tuo bambukiniu kilimėliu. Bet kiekvienas juk pats atranda sau prieinamiausią, patogiausią būdą
jep teoriskai ir as zinau, ale va praktikos matyt truksta, bandysiu, stengsiuos
Na va, apvėliau ir aš balionėlį Gavosi gražiai ir šlapinau po vieną sluoksnį, nes kitaip nebūtų prilipę Pasidariau piniginę, tik nežinau ką joje laikyti O taip nešiotis norisi Tai kol kas nešiojuosi tuščią
Ir dar karoliai Nuotraukoje atrodo lyg akmens amžiaus Bet realybėje gražiau Švelnesni tokie atrodo
Ir dar karoliai Nuotraukoje atrodo lyg akmens amžiaus Bet realybėje gražiau Švelnesni tokie atrodo
Tapkute
tokia pinigine ir as nesiociaus,kad ir tuscia
tokia pinigine ir as nesiociaus,kad ir tuscia
uups, čia biškeliuką ne į temą, bet... Aš Tavęs biškelį prisibijau dėl to Tavo avataro Tokia pikta motera atrodai...
Aš irgi ne į temą "biški", Heiki Heiki, gal žinai kodėl veltinio forumas neveikia?
QUOTE(tapkute @ 2006 11 13, 16:35)
Aš irgi ne į temą "biški", Heiki Heiki, gal žinai kodėl veltinio forumas neveikia?
Nes ten joks forumas neveikia. Matyt kažką upgreidino ir pridirbo... Nežinau tikrai. Bet ir biserio klubas neveikia, ir joks kitas, ir pats jų pagrindinis puslapis www.eforum.lt irgi neatsidaro.
Tikiuosi, greitai susitaisys. Būtų labai gaila, po to, kai tiek darbo visos įdėjote...
P.S. Tavo piniginytė labai labai