Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

Diva tavo izolda pritrenke savo sarmu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o gal kas zinot kas veltiniautoju puslapiukui atsitiko? kodel vis neuzsikrauna ?
Atsakyti
prisijungiu ir aš prie jūsų.....parodysiu savo pirmus darbukus blush2.gif
viskas per tuos forumus lotuliukas.gif prisižiūriu, gi ir man reikia viską bandyt ax.gif
pabaigiau savo veltą rinkinį blush2.gif (pats pirmas blynas...)
user posted image

čia pirma gėlytė (Silvai)
user posted image

o čia šiandien sau prie šaliko
user posted image

prašom labai nepeikt lotuliukas.gif aš "samaučka"
(vat ir pasigyriau blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(belkaa @ 2006 11 12, 22:20)
QUOTE(uups @ 2006 11 12, 20:06)

vel gausybe nauju graziu darbeliu thumbup.gif

eee..tik varna izolda man labiau i varle karalaite panashi tongue.gif
o kas ta fetra? g.gif  kepurei velgi priklauso nuo modelio, dudzio ir pan. Ar jus vilna taip taupot ar cia bendram ishprusimui klausinejat? g.gif  nes jei pradedi velt ir matai,kad nepakanka vilnos,- visada galima palikt net parai ir nusipirkt vilnos, tada pabaigt mirksiukas.gif

nu cia ne man reik, vienas vaikinukas labai susidomejo ir sake noretu pasidaryt kepure - fetra, nu kiek isivaizduoju, tai toki skrybeliuka, bet jis nezino kiek vilnos nusipirkti, o as irigi neisivaizduoju, nes niekad nesu darius nieko panasaus blush2.gif bet jus juk darete smile.gif as isivaizduoju, kad kokiu 300 g tai tikrai reiketu, jei kas zinot - parasykit. aciu smile.gif

Na ir man įdomu pasidarė, kas ta fetra smile.gif Tai čia skautų ir eigulių užusienio skrybelius smile.gif Galit pažiūrėti kam įdomu ČIAAA
Diva varną Izoldą eisiu vogt biggrin.gif NUOSTABI!!!!!!!!!!!!! wub.gif thumbup.gif
Ievushka labai patiko tavo universalusis "kilimėlis" smile.gif wub.gif Labai graži idėja thumbup.gif
Na ir visų kitų darbeliai tikrai gražūs 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2006 11 12, 16:04)
Ievushka- panasus i kaledines geles:) Ir labai grazus ziedai servetelems..:)Laabai:)

O dar, tiesa- baigiau savo zaliojo muilo deze.. Jei kas Vilniuje jo rastu- help!!! praneskit kur, a?smile.gif Patiko man su juo velti...

Tau rekomenduočiau glicerinini muilą rolleyes.gif Matei kas parašyta ant pakuotės verysad.gif
Sorry verysad.gif
Papildyta:
Fetras tai veltinio medžiaga, suvelta l. kietai.
Kėdainiuose yra įmonė "Fetras" gaminanti veltinio ir vilnonius gaminius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DOSETH: 12 lapkričio 2006 - 21:48
[quote=belkaa,2006 11 12, 22:20]
[quote=uups,2006 11 12, 20:06]
vel gausybe nauju graziu darbeliu thumbup.gif

eee..tik varna izolda man labiau i varle karalaite panashi tongue.gif
o kas ta fetra? g.gif kepurei velgi priklauso nuo modelio, dudzio ir pan. Ar jus vilna taip taupot ar cia bendram ishprusimui klausinejat? g.gif nes jei pradedi velt ir matai,kad nepakanka vilnos,- visada galima palikt net parai ir nusipirkt vilnos, tada pabaigt mirksiukas.gif [quote]

nu cia ne man reik, vienas vaikinukas labai susidomejo ir sake noretu pasidaryt kepure - fetra, nu kiek isivaizduoju, tai toki skrybeliuka, bet jis nezino kiek vilnos nusipirkti, o as irigi neisivaizduoju, nes niekad nesu darius nieko panasaus blush2.gif bet jus juk darete smile.gif as isivaizduoju, kad kokiu 300 g tai tikrai reiketu, jei kas zinot - parasykit. aciu smile.gif
[/quote]

smile.gif nu manau, kad ir 200g uzteks. Nu nebent nori labai storos ir dideles. vaikiskos kepurytes apie 100-150g sveria, suaugusiu batai- bent jau mano-130-150 kazkur- na juos as pakankamai kietus darau.. Pirstines sveriau- apie 60g... na bet, aisku nuo velimo ir nuo daug ko priklauso..

aciu uz pagyras Izoldai:) Ji jau turi seimininke ir tikiuosi neliudes..smile.gif
Linksma tokia varna gavosi, kad negalejom neduoti jai vardo ir istorijos..smile.gif))

Papildyta:
QUOTE(DOSETH @ 2006 11 12, 22:46)
Tau rekomenduočiau glicerinini muilą rolleyes.gif  Matei kas parašyta ant pakuotės  verysad.gif 
Sorry  verysad.gif
Papildyta:
Fetras tai veltinio medžiaga, suvelta l. kietai.
Kėdainiuose yra įmonė "Fetras" gaminanti veltinio ir vilnonius gaminius.

jei rimtai, tai neskaiciau..smile.gif O dabar jau ismeciau. Bet vis tiek jis geresnis nei mano anksciau naudoti... O glicerinini koki rekomenduotum, is kur? Su glicerinu tai maciau, bet grynai glicerininio kazkaip nilabai..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2006 11 12, 22:53)
smile.gif nu manau, kad ir 200g uzteks. Nu nebent nori labai storos ir dideles. vaikiskos kepurytes apie 100-150g sveria, suaugusiu batai- bent jau mano-130-150 kazkur- na juos as pakankamai kietus darau.. Pirstines sveriau- apie 60g... na bet, aisku nuo velimo ir nuo daug ko priklauso..

aciu uz pagyras Izoldai:) Ji jau turi seimininke ir tikiuosi neliudes..smile.gif
Linksma tokia varna gavosi, kad negalejom neduoti jai vardo ir istorijos..smile.gif))

Papildyta:
jei rimtai, tai neskaiciau..smile.gif O dabar jau ismeciau. Bet vis tiek jis geresnis nei mano anksciau naudoti... O glicerinini koki rekomenduotum, is kur? Su glicerinu tai maciau, bet grynai glicerininio kazkaip nilabai..smile.gif

Daugiau tu nenaudok, kai parašiau neperskaičiau nes mažas indelis buvo. Užsisakiau 20l ir paskaičiau nu parašyta nelabai gerai. Vistik mūsuose žalio normalaus muilo NĖRA. Užsienį jį naudoja net rankom plauti o čia ... net nžinau kaip pasakyti. unsure.gif
Glicerinini muilą galima įsigyti bet kokioj parduotuvėj. Būna užrašyta glicerininis. Geriausia su alyvogiemis.Kvepia fantastiškai ir dirbti labai fainai.
Atsakyti
QUOTE(DOSETH @ 2006 11 12, 23:08)
Daugiau tu nenaudok, kai parašiau neperskaičiau nes mažas indelis buvo. Užsisakiau 20l ir paskaičiau nu parašyta nelabai gerai. Vistik mūsuose žalio normalaus muilo NĖRA. Užsienį jį naudoja net rankom plauti o čia ... net nžinau kaip pasakyti. unsure.gif
Glicerinini muilą galima įsigyti bet kokioj parduotuvėj. Būna užrašyta glicerininis. Geriausia su alyvogiemis.Kvepia fantastiškai ir dirbti labai fainai.

Papasakokit plačiau prašau blush2.gif Jo nusipirkt visur galima?
O man mama kažkokį žalią muilą iš Tuniso parvežė. Tai gal čia tas ir yra. Kvepia panašiai kaip mūsų ūkinis muilas, bet iš tiesų švelnesnės rankos nuo jo lieka smile.gif Reikės su juo pabandyti velti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tapkute @ 2006 11 12, 23:15)
Papasakokit plačiau prašau  blush2.gif Jo nusipirkt visur galima?
O man mama kažkokį žalią muilą iš Tuniso parvežė. Tai gal čia tas ir yra. Kvepia panašiai kaip mūsų ūkinis muilas, bet iš tiesų švelnesnės rankos nuo jo lieka smile.gif Reikės su juo pabandyti velti  ax.gif

Dirbant su žaliu muilu rankoms nekenkia nes yra pagamintas augaliniu pagrindu. Pas mus kažkoks jis ne toks.
O GLICERININIS MUILAS ir puikus tik jis gaunas brangiau. Elergiškiem žmoniem gal net geriau, pasakyt negaliu, neelergiška.
Atsakyti
QUOTE(DOSETH @ 2006 11 12, 23:22)
Dirbant su žaliu muilu rankoms nekenkia nes yra pagamintas augaliniu pagrindu. Pas mus kažkoks jis ne toks.
O GLICERININIS MUILAS ir puikus tik jis gaunas brangiau. Elergiškiem žmoniem gal net geriau, pasakyt negaliu, neelergiška.

Na mano vyras fotografas, dirba su chemija, tai jis is karto sake, kad muilas bet koks sausins oda, nes jis koks bebutu vis tiek yra sarmas. Tai as galvoju- kad kuo maziau visokiu priedu prideta- aromatizatoriu ir pan, tai tuo geriau- na o visokie tokie priedai kaip aliejai, glicerinas- jie kaip tik minkstina oda ir atstato jos struktura- tai gal tiesiog nusipirkti paprasto glicerino ir velti su - kad ir tuo zaliuoju muilu ringuvos- jame tai bent jokiu aromatizuojanciu priedu nera...., o po velimo prisiziureti rankas.. nes is tikro oda tai visai neblogai reagavo i ta ringuvos muila- o kas ten apie sudeti tokio parasyta, idomu???
Atsakyti
Kaip tingiu rašyti doh.gif
Dirgina akis. Toksiškas vandens organizmams, gali sukeltiilgalaikius nepalankius vandens ekosistemų pakitimus. Saugoti nuo vaikų. Vengti patekimo ant odos ir į akis.
Vengti patekimo į aplinkąskirta sodininkam Naudotis specialiomis instrukcijoms saugos duomenų lapais. šios medžiagos atliekos ir jos pakuotė turi būti šalinama kaip pavojingos atliekos.
Prieš naudojimą atidžiai perskaitykite instrukciją. Siekiant išvengti keliamos žmogaus sveikatos ir aplinkai rizikos, būtina vykdyti naudojimo instrukcijos reikalavimus.

Pagalvojau, tavo gerbėjos pagalvos kad pavyduliauju.
Faina varna thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(DOSETH @ 2006 11 12, 13:35)
Aš kaip supratau MELDA vėlė su šilko pluoštu mirksiukas.gif Bent taip parašyta.
Nesu mačiusi kad šilko audinys veltūsi. ax.gif
ai ką aš čia doh.gif klausinėkit kas išmano. Aš mokslų nebaigusi biggrin.gif

ne, ne... ant šilko audinio -vilną, šilkinis audinys liko sau, o vinna pradėjo veltis atskirai- nesulipo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MELDA: 13 lapkričio 2006 - 08:45
QUOTE(DOSETH @ 2006 11 12, 23:11)
Pagalvojau, tavo gerbėjos pagalvos kad pavyduliauju.
Faina varna thumbup.gif

jo pagalvos kad jei ne per mintis ir darbus, tai per rankas kirsi..... biggrin.gif juokauju, aisku lotuliukas.gif niekam cia tokiu minciu nekils wink.gif
Asarele - eglute veliau ant paprasciausios iskarpos wink.gif ne ant jokios formos - jos ir neturiu. tik is plataus trikampio, vilna susitrauke i siauresne eglute - turek omeny, nedaryk is karto siauros wink.gif
stulbinantys ievuschkos darbai - idomu - iskarto tokias apvalias, kvadratines formas suvelia, ar apkarpineji. labai graziai dekoracijos gaunasi - na man ta vilna visada isslidyneja, ir gaunasi kas gaunasi, o ne tas kas turejo gautis biggrin.gif
ir visi kiti darbeliai grazus - boruzes, drugeliai, gelytes ir karoliai, varnos, slepetes ir visa kita ko nepaminejau wink.gif

Atsakyti