Diva tavo izolda pritrenke savo sarmu o gal kas zinot kas veltiniautoju puslapiukui atsitiko? kodel vis neuzsikrauna ?
prisijungiu ir aš prie jūsų.....parodysiu savo pirmus darbukus
viskas per tuos forumus prisižiūriu, gi ir man reikia viską bandyt
pabaigiau savo veltą rinkinį (pats pirmas blynas...)
čia pirma gėlytė (Silvai)
o čia šiandien sau prie šaliko
prašom labai nepeikt aš "samaučka"
(vat ir pasigyriau )
viskas per tuos forumus prisižiūriu, gi ir man reikia viską bandyt
pabaigiau savo veltą rinkinį (pats pirmas blynas...)
čia pirma gėlytė (Silvai)
o čia šiandien sau prie šaliko
prašom labai nepeikt aš "samaučka"
(vat ir pasigyriau )
QUOTE(belkaa @ 2006 11 12, 22:20)
QUOTE(uups @ 2006 11 12, 20:06)
vel gausybe nauju graziu darbeliu
eee..tik varna izolda man labiau i varle karalaite panashi
o kas ta fetra? kepurei velgi priklauso nuo modelio, dudzio ir pan. Ar jus vilna taip taupot ar cia bendram ishprusimui klausinejat? nes jei pradedi velt ir matai,kad nepakanka vilnos,- visada galima palikt net parai ir nusipirkt vilnos, tada pabaigt
nu cia ne man reik, vienas vaikinukas labai susidomejo ir sake noretu pasidaryt kepure - fetra, nu kiek isivaizduoju, tai toki skrybeliuka, bet jis nezino kiek vilnos nusipirkti, o as irigi neisivaizduoju, nes niekad nesu darius nieko panasaus bet jus juk darete as isivaizduoju, kad kokiu 300 g tai tikrai reiketu, jei kas zinot - parasykit. aciu
Na ir man įdomu pasidarė, kas ta fetra Tai čia skautų ir eigulių užusienio skrybelius Galit pažiūrėti kam įdomu ČIAAA
Diva varną Izoldą eisiu vogt NUOSTABI!!!!!!!!!!!!!
Ievushka labai patiko tavo universalusis "kilimėlis" Labai graži idėja
Na ir visų kitų darbeliai tikrai gražūs
QUOTE(*Diva* @ 2006 11 12, 16:04)
Ievushka- panasus i kaledines geles:) Ir labai grazus ziedai servetelems..:)Laabai:)
O dar, tiesa- baigiau savo zaliojo muilo deze.. Jei kas Vilniuje jo rastu- help!!! praneskit kur, a? Patiko man su juo velti...
O dar, tiesa- baigiau savo zaliojo muilo deze.. Jei kas Vilniuje jo rastu- help!!! praneskit kur, a? Patiko man su juo velti...
Tau rekomenduočiau glicerinini muilą Matei kas parašyta ant pakuotės
Sorry
Papildyta:
Fetras tai veltinio medžiaga, suvelta l. kietai.
Kėdainiuose yra įmonė "Fetras" gaminanti veltinio ir vilnonius gaminius.
[quote=belkaa,2006 11 12, 22:20]
[quote=uups,2006 11 12, 20:06]
o kas ta fetra? kepurei velgi priklauso nuo modelio, dudzio ir pan. Ar jus vilna taip taupot ar cia bendram ishprusimui klausinejat? nes jei pradedi velt ir matai,kad nepakanka vilnos,- visada galima palikt net parai ir nusipirkt vilnos, tada pabaigt [quote]
nu cia ne man reik, vienas vaikinukas labai susidomejo ir sake noretu pasidaryt kepure - fetra, nu kiek isivaizduoju, tai toki skrybeliuka, bet jis nezino kiek vilnos nusipirkti, o as irigi neisivaizduoju, nes niekad nesu darius nieko panasaus bet jus juk darete as isivaizduoju, kad kokiu 300 g tai tikrai reiketu, jei kas zinot - parasykit. aciu
[/quote]
nu manau, kad ir 200g uzteks. Nu nebent nori labai storos ir dideles. vaikiskos kepurytes apie 100-150g sveria, suaugusiu batai- bent jau mano-130-150 kazkur- na juos as pakankamai kietus darau.. Pirstines sveriau- apie 60g... na bet, aisku nuo velimo ir nuo daug ko priklauso..
aciu uz pagyras Izoldai:) Ji jau turi seimininke ir tikiuosi neliudes..
Linksma tokia varna gavosi, kad negalejom neduoti jai vardo ir istorijos..))
Papildyta:
jei rimtai, tai neskaiciau.. O dabar jau ismeciau. Bet vis tiek jis geresnis nei mano anksciau naudoti... O glicerinini koki rekomenduotum, is kur? Su glicerinu tai maciau, bet grynai glicerininio kazkaip nilabai..
[quote=uups,2006 11 12, 20:06]
o kas ta fetra? kepurei velgi priklauso nuo modelio, dudzio ir pan. Ar jus vilna taip taupot ar cia bendram ishprusimui klausinejat? nes jei pradedi velt ir matai,kad nepakanka vilnos,- visada galima palikt net parai ir nusipirkt vilnos, tada pabaigt [quote]
[/quote]
nu manau, kad ir 200g uzteks. Nu nebent nori labai storos ir dideles. vaikiskos kepurytes apie 100-150g sveria, suaugusiu batai- bent jau mano-130-150 kazkur- na juos as pakankamai kietus darau.. Pirstines sveriau- apie 60g... na bet, aisku nuo velimo ir nuo daug ko priklauso..
Papildyta:
QUOTE(DOSETH @ 2006 11 12, 22:46)
Tau rekomenduočiau glicerinini muilą Matei kas parašyta ant pakuotės
Sorry
Papildyta:
Sorry
Papildyta:
jei rimtai, tai neskaiciau.. O dabar jau ismeciau. Bet vis tiek jis geresnis nei mano anksciau naudoti... O glicerinini koki rekomenduotum, is kur? Su glicerinu tai maciau, bet grynai glicerininio kazkaip nilabai..
QUOTE(*Diva* @ 2006 11 12, 22:53)
Papildyta:
Papildyta:
Daugiau tu nenaudok, kai parašiau neperskaičiau nes mažas indelis buvo. Užsisakiau 20l ir paskaičiau nu parašyta nelabai gerai. Vistik mūsuose žalio normalaus muilo NĖRA. Užsienį jį naudoja net rankom plauti o čia ... net nžinau kaip pasakyti.
Glicerinini muilą galima įsigyti bet kokioj parduotuvėj. Būna užrašyta glicerininis. Geriausia su alyvogiemis.Kvepia fantastiškai ir dirbti labai fainai.
QUOTE(DOSETH @ 2006 11 12, 23:08)
Daugiau tu nenaudok, kai parašiau neperskaičiau nes mažas indelis buvo. Užsisakiau 20l ir paskaičiau nu parašyta nelabai gerai. Vistik mūsuose žalio normalaus muilo NĖRA. Užsienį jį naudoja net rankom plauti o čia ... net nžinau kaip pasakyti.
Glicerinini muilą galima įsigyti bet kokioj parduotuvėj. Būna užrašyta glicerininis. Geriausia su alyvogiemis.Kvepia fantastiškai ir dirbti labai fainai.
Papasakokit plačiau prašau Jo nusipirkt visur galima?
O man mama kažkokį žalią muilą iš Tuniso parvežė. Tai gal čia tas ir yra. Kvepia panašiai kaip mūsų ūkinis muilas, bet iš tiesų švelnesnės rankos nuo jo lieka Reikės su juo pabandyti velti
QUOTE(tapkute @ 2006 11 12, 23:15)
Papasakokit plačiau prašau Jo nusipirkt visur galima?
O man mama kažkokį žalią muilą iš Tuniso parvežė. Tai gal čia tas ir yra. Kvepia panašiai kaip mūsų ūkinis muilas, bet iš tiesų švelnesnės rankos nuo jo lieka Reikės su juo pabandyti velti
Dirbant su žaliu muilu rankoms nekenkia nes yra pagamintas augaliniu pagrindu. Pas mus kažkoks jis ne toks.
O GLICERININIS MUILAS ir puikus tik jis gaunas brangiau. Elergiškiem žmoniem gal net geriau, pasakyt negaliu, neelergiška.
QUOTE(DOSETH @ 2006 11 12, 23:22)
Dirbant su žaliu muilu rankoms nekenkia nes yra pagamintas augaliniu pagrindu. Pas mus kažkoks jis ne toks.
O GLICERININIS MUILAS ir puikus tik jis gaunas brangiau. Elergiškiem žmoniem gal net geriau, pasakyt negaliu, neelergiška.
Na mano vyras fotografas, dirba su chemija, tai jis is karto sake, kad muilas bet koks sausins oda, nes jis koks bebutu vis tiek yra sarmas. Tai as galvoju- kad kuo maziau visokiu priedu prideta- aromatizatoriu ir pan, tai tuo geriau- na o visokie tokie priedai kaip aliejai, glicerinas- jie kaip tik minkstina oda ir atstato jos struktura- tai gal tiesiog nusipirkti paprasto glicerino ir velti su - kad ir tuo zaliuoju muilu ringuvos- jame tai bent jokiu aromatizuojanciu priedu nera...., o po velimo prisiziureti rankas.. nes is tikro oda tai visai neblogai reagavo i ta ringuvos muila- o kas ten apie sudeti tokio parasyta, idomu???
Kaip tingiu rašyti
Dirgina akis. Toksiškas vandens organizmams, gali sukeltiilgalaikius nepalankius vandens ekosistemų pakitimus. Saugoti nuo vaikų. Vengti patekimo ant odos ir į akis.
Vengti patekimo į aplinkąskirta sodininkam Naudotis specialiomis instrukcijoms saugos duomenų lapais. šios medžiagos atliekos ir jos pakuotė turi būti šalinama kaip pavojingos atliekos.
Prieš naudojimą atidžiai perskaitykite instrukciją. Siekiant išvengti keliamos žmogaus sveikatos ir aplinkai rizikos, būtina vykdyti naudojimo instrukcijos reikalavimus.
Pagalvojau, tavo gerbėjos pagalvos kad pavyduliauju.
Faina varna
Dirgina akis. Toksiškas vandens organizmams, gali sukeltiilgalaikius nepalankius vandens ekosistemų pakitimus. Saugoti nuo vaikų. Vengti patekimo ant odos ir į akis.
Vengti patekimo į aplinkąskirta sodininkam Naudotis specialiomis instrukcijoms saugos duomenų lapais. šios medžiagos atliekos ir jos pakuotė turi būti šalinama kaip pavojingos atliekos.
Prieš naudojimą atidžiai perskaitykite instrukciją. Siekiant išvengti keliamos žmogaus sveikatos ir aplinkai rizikos, būtina vykdyti naudojimo instrukcijos reikalavimus.
Pagalvojau, tavo gerbėjos pagalvos kad pavyduliauju.
Faina varna
QUOTE(DOSETH @ 2006 11 12, 13:35)
Aš kaip supratau MELDA vėlė su šilko pluoštu Bent taip parašyta.
Nesu mačiusi kad šilko audinys veltūsi.
ai ką aš čia klausinėkit kas išmano. Aš mokslų nebaigusi
Nesu mačiusi kad šilko audinys veltūsi.
ai ką aš čia klausinėkit kas išmano. Aš mokslų nebaigusi
ne, ne... ant šilko audinio -vilną, šilkinis audinys liko sau, o vinna pradėjo veltis atskirai- nesulipo
QUOTE(DOSETH @ 2006 11 12, 23:11)
jo pagalvos kad jei ne per mintis ir darbus, tai per rankas kirsi..... juokauju, aisku niekam cia tokiu minciu nekils
Asarele - eglute veliau ant paprasciausios iskarpos ne ant jokios formos - jos ir neturiu. tik is plataus trikampio, vilna susitrauke i siauresne eglute - turek omeny, nedaryk is karto siauros
stulbinantys ievuschkos darbai - idomu - iskarto tokias apvalias, kvadratines formas suvelia, ar apkarpineji. labai graziai dekoracijos gaunasi - na man ta vilna visada isslidyneja, ir gaunasi kas gaunasi, o ne tas kas turejo gautis
ir visi kiti darbeliai grazus - boruzes, drugeliai, gelytes ir karoliai, varnos, slepetes ir visa kita ko nepaminejau