Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(MELDA @ 2006 11 11, 23:37)
DOSETH, paaiškink prašau, kodėl man šilkas nuo vilnos atskirai susivėlė, tu tai jau tikrai žinai 4u.gif  4u.gif

Anuka pasakok kaip trynei mirksiukas.gif
Atsakyti
iskilo klausimas, kiek mazdaug gramu vilnos reikia tapkutems suaugusiam?
Atsakyti
QUOTE(SuBalionu @ 2006 11 11, 21:17)
iskilo klausimas, kiek mazdaug gramu vilnos reikia tapkutems suaugusiam?

priklauso nuo dydzio, storio ir aulu ilgio
puiki lentele yra cia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2006 11 12, 03:23)
priklauso nuo dydzio, storio ir aulu ilgio
puiki lentele yra cia mirksiukas.gif

cia prie tos pacios temos, kiek mazdaug reiketu vilnos kepurei - fetrai?
o as naudosios kazkieno patarimu, kad jei velt rutuliukus, tai koki 100, bet ko gero reiks pagalbos kviestis lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image
Aš tai šitą eglutę įsimylėjau wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(MELDA @ 2006 11 11, 23:37)
DOSETH, paaiškink prašau, kodėl man šilkas nuo vilnos atskirai susivėlė, tu tai jau tikrai žinai 4u.gif  4u.gif

Na, ash ne Doseth, bet man atrodo, kad priezhaschiu gali buti kelios - arba shilkas nepakankamai retas, arba vilneles pluoshto plaukeliai per stori, todel nepralenda i kita shilko puse. Bent taip Udra kursuose aishkino.
Atsakyti
QUOTE(Endendu @ 2006 11 12, 12:49)
Na, ash ne Doseth, bet man atrodo, kad priezhaschiu gali buti kelios - arba shilkas nepakankamai retas, arba vilneles pluoshto plaukeliai per stori, todel nepralenda i kita shilko puse. Bent taip Udra kursuose aishkino.

Aš kaip supratau MELDA vėlė su šilko pluoštu mirksiukas.gif Bent taip parašyta.
Nesu mačiusi kad šilko audinys veltūsi. ax.gif

ai ką aš čia doh.gif klausinėkit kas išmano. Aš mokslų nebaigusi biggrin.gif
Atsakyti
Labai jau patiko linados kalėdinė eglutė. Nu ką galvoju: vilnos turiu reik ir man pabandyti. Bet verysad.gif š.... gavos. Nebesuprantu doh.gif ką darau negerai, kad sluoksniai tarpusavyje nesusivelia bash.gif . Dariau taip: pasidariau formą, kloju po truputuką vilną ir iš karto šlapinu, vėl kloju vilną ir šlapinu.... Ir nieko gero nesigauna, gal nereikia supurškinėti g.gif iš karto? Bet nesilaikys, slys g.gif .

help.gif Veltinio forumas neatsidaro
Atsakyti
O ka tu kiekiena sluoksni suklojusi suslapini? Slapinti reikia tik tada , kai sukloji visus 4 sluoksnius. blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kazyte @ 2006 11 12, 14:10)
O ka tu kiekiena sluoksni suklojusi suslapini? Slapinti reikia tik tada , kai sukloji visus 4 sluoksnius. blink.gif  lotuliukas.gif

Šlapinau blush2.gif kiekvieną, nes kitaip slydo nuo piramidės (ant jos vėliau). Tai čia turbūt ir yra mano klaida fool.gif ?
Atsakyti
QUOTE(kazyte @ 2006 11 12, 13:10)
O ka tu kiekiena sluoksni suklojusi suslapini? Slapinti reikia tik tada , kai sukloji visus 4 sluoksnius. blink.gif  lotuliukas.gif

Gal aš čia ko ir nesupratau, bet veliant ant šablono, tai ir aš šlapinu kiekvieną sluoksnį. Kloji, sušlapini, uždengi, apverti, užlankstai kraštelius ir vėl kloji...
Atsakyti
QUOTE(*MAGIC* @ 2006 11 12, 14:33)
Gal aš čia ko ir nesupratau, bet veliant ant šablono, tai ir aš šlapinu kiekvieną sluoksnį. Kloji, sušlapini, uždengi, apverti, užlankstai kraštelius ir vėl kloji...

wacko.gif susisuko man galvelė, nes dabar ir aš nieko nebesuprantu doh.gif .
Atsakyti