Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(kazyte @ 2006 11 11, 21:42)
Nu nezinau niekaip nerandu LR as to straipsnio cool.gif

man atrodo ten gyvenimo bude paskutinis puslapis blush2.gif nors neesu tikra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kazyte @ 2006 11 11, 22:42)
Nu nezinau niekaip nerandu LR as to straipsnio cool.gif

Yra "Sostinės" priedo paskutiniame puslapyje. Man rodos, tik vilniečiai gauna šį priedą.
Atsakyti
4u.gif

Aciu aciu mergaites uz sveikinimus:)) Pasenau staiga dar vieneriais metais...smile.gif

O as siandien giriuos:)

Kai saka- vestuvines slepetes:) Na vestuvines, nes dovanotos draugams vestuviu proga, tai stengiausi iskilmingesnes padaryti. Tam reikalui ir gelyte pirmaja nuveliau ir pritaikiau:)
Va rezultatas:

user posted image

user posted image

Ievushka- nuostabus universalus dalykeliai..smile.gif laabai grazu...smile.gif))

Ir kitu darbeliai labai mieli:)) as vis boruzeles nenuveliu, nors vis norisi kur nors ja uztupdyti..smile.gif
Atsakyti
diva labai grazu... smile.gif drauge tikriausia labai apskidziauge bigsmile.gif
Atsakyti
nu o jeigu as turiu suveltos pilkos vilnos,tai pvz ja sukarpious norimu formu dalimis butu galima nudazyti ar ne?padekit!!!!!!!!!!
Atsakyti
*Diva* wub.gif fantastiškai fantastiškos tavo vestuvinės šlepetės wub.gif .
Ir hi.gif ačiū už pagyras mano boružei bigsmile.gif biggrin.gif . Ir kadangi baisiai neišbrokijot ax.gif , o aš šiandien dar gavau ( topsecret.gif vienos supermama.gif dėka) labai gražios vilnelės, tai nuo tokių spalvų grožio, vasaros užsinorėjau lotuliukas.gif ir boružėlei nuvėliau draugę peteliškę:

user posted image

Šiandien buvau susiplanavusi nuvelti mažei šlepetes, bet..........
Atsakyti
QUOTE(kazyte @ 2006 11 11, 20:18)
Su stora adata, jei kamuoliukas minkstenis arba su yla, jei kamuoliukas suveltas kietai. blush2.gif

arba dar manau kad kol rutuliukas slapias su adata ta skylute pratampyti.gal ir toks budas neblogas.
ph34r.gif ph34r.gif 000189.gif
Atsakyti
na va šiandien po kursų gimė tokia mintis, tiksliau klausimas smile.gif kaip nuvelti kepurę pirčiai?? kaip turėtų atrodyti lekalas?? gal kas nors esate tai darę?? 4u.gif
Atsakyti
Agnute,bent jau as nezinau.bet gal zianai ar galima dazyti jau suvelta vilna? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gegyte @ 2006 11 11, 21:49)
Agnute,bent jau as nezinau.bet gal zianai ar galima dazyti jau suvelta vilna? 4u.gif

berods 3-ioje veltinio temoje buvo parodyta kaip dažomas jau suveltas šalikas, pabandyk pažiūrėt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gegyte @ 2006 11 11, 22:25)
nu o jeigu as turiu suveltos pilkos vilnos,tai pvz ja sukarpious norimu formu dalimis butu galima nudazyti ar ne?padekit!!!!!!!!!!

Jei būtų balta sakyčiau galima nudažyti, o dėl pilkos negaliu pasakyti. Bet pabandyk, per galvą niekas neduos biggrin.gif

Aš tikiuosi nesiruoši dažyti veltinio skirto technikai, jis tikrai nenusidažys nes yra primirkytas.
Atsakyti
DOSETH, paaiškink prašau, kodėl man šilkas nuo vilnos atskirai susivėlė, tu tai jau tikrai žinai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti