Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(ievuschka @ 2006 11 11, 10:42)
Na, mergaitės, kiek naujų idėjų pasipylė! biggrin.gif
Linados besmegenis - superinis  thumbup.gif
Gabimik rankiniukas - labai fainuoliškas biggrin.gif
Rooma papuošaliukai - kruopštumo ir kantrybės derinys, labai gražu  smile.gif
Jumi - tavo sagė su kailiuku - tokia šilta, tokia miela, tap viskas joje dera, tiesiog tobula  bigsmile.gif

Ir aš pasirodysiu, toliau tęsiu Kalėdų temą.Stalo dekoracija, kurį ištiesus galima paversti padėkliuku, surišus ūsus-žvakide, saldainine ar kuo tik nori...
user posted image      user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
Diva -- nors ir vakarykštis, bet tegul dar tęsiasi visą savaitgalį!
Su Gimimo diena  birthday.gif  birthday.gif  birthday.gif 

4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

koks grozis ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2006 11 11, 17:13)
i Divos sveikata,  i jos muzu taipogi  user posted image user posted image user posted image

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Na nors gėda blush2.gif man čia rodyti savo primityvų šiandieninį subaksnojimą, bet visgi pasivaidensiu biggrin.gif :

user posted image
Atsakyti
O kodel primityvu? Nejau dabar jau visos turime tapkes, rankinukus velti? blush2.gif

Labai grazi boruzele thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kazyte: 11 lapkričio 2006 - 16:57
QUOTE(gugile @ 2006 11 12, 00:41)
[color=blue]Reikia paskaityti 9-ta tema arba i veltiniautoju kluba prisijungti, ten viskas issamiai paaiskinta...
[color=red]

kad tas veltiniautoju klubas man beveik niekad neatsidaro, aš gi ten prisijungusi mirksiukas.gif bet negi sunku ir čia parašyt, čia gi irgi patarimais ir patirtim dalinamės. 4u.gif todėl dar kartelį prašau patarti kaip padaryt veltinio rutuliuke didesnę skylę, kad galėčiau pervert odinę virvutę rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulašarė: 11 lapkričio 2006 - 17:49
QUOTE(Ašarėlė @ 2006 11 11, 17:40)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Na nors gėda  blush2.gif man čia rodyti savo primityvų šiandieninį subaksnojimą, bet visgi pasivaidensiu  biggrin.gif :

labai miela tavo dievo karvytė wub.gif . man , kaip mokančiai tik rutuliukus velti, tai būtų "aukštasis pilotažas'.
žinok dukrai pasiūlysiu, nes labai nori su adatom velti, bet nesugalvoją ką.
panaudosiu idėją nekomerciniams tikslams blush2.gif .
Atsakyti
paaiškinkit kokiu būdu veltinio rutuliuke padaroma didelė skylė įvėrimui?? pvz.kad tilptų kokia graži dekoratyvinė juostelė ar odinė virvutė?? 

Su stora adata, jei kamuoliukas minkstenis arba su yla, jei kamuoliukas suveltas kietai. blush2.gif
Atsakyti
Ievuschka, stalo dekoracijos idėja thumbup.gif Gaila, kad tokios dar nemoku pasidaryt unsure.gif
Ašarėle, tavo boružė labai miela wub.gif
Atsakyti
na va o as katik laikrasty atsiverciau is ziuriu paskutiniam puslapi apie velima parasyta... ax.gif bet labai jau apstrakciai... doh.gif tik idomu kokia ten trijule veltiniautoju buvo nufotografuota... rolleyes.gif
Atsakyti
O kokiame laikrastyje radai parasyta apie veltini? bigsmile.gif
Atsakyti
siandieniniam lietuvos ryte drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nu nezinau niekaip nerandu LR as to straipsnio cool.gif
Atsakyti
*Diva*, nors veluodama blush2.gif

SU GIMTADIENIU!!!! happybday.gif happybday.gif happybday.gif clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif clap.gif clap.gif

user posted image
Atsakyti