Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

Merginos Jūs fantastiškos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Diva-su gimtadieniu
user posted image
Prasitrink savo AŽ nepriima,jau perpildyta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2006 11 10, 09:36)
dekoras nama ar bet kam kitam wink.gif

user posted image
user posted image

super atrodo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
o kaip tuos bumbuliukus pritvirtini? prisiuvi? noriu ir as ka nors tokio pasigaminti ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Na, mergaitės, kiek naujų idėjų pasipylė! biggrin.gif
Linados besmegenis - superinis thumbup.gif
Gabimik rankiniukas - labai fainuoliškas biggrin.gif
Rooma papuošaliukai - kruopštumo ir kantrybės derinys, labai gražu smile.gif
Jumi - tavo sagė su kailiuku - tokia šilta, tokia miela, tap viskas joje dera, tiesiog tobula bigsmile.gif

Ir aš pasirodysiu, toliau tęsiu Kalėdų temą.Stalo dekoracija, kurį ištiesus galima paversti padėkliuku, surišus ūsus-žvakide, saldainine ar kuo tik nori...
user posted image user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
Diva -- nors ir vakarykštis, bet tegul dar tęsiasi visą savaitgalį!
Su Gimimo diena birthday.gif birthday.gif birthday.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos dabstuoles,
visu darbeliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , ir labai jau jaukiai jus laukiat kaledu wink_3.gif santa2.gif , siaip as dazniau pastaruoju metu dalyvauju veltiniautoju forume, bet siandien man neuzsikrauna puslapis. gal galit pabandyt ar cia tik manes neisileidzia?
Atsakyti
a tju zinok ir man neusikrauna veltinio forumas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(MELDA @ 2006 11 10, 12:14)

paaiškinkit kuri žinot, kaip skyles šalyje padaryti ax.gif  ax.gif

AR niekas nežino... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(MELDA @ 2006 11 11, 13:02)
AR niekas nežino...  verysad.gif

Iškirpimo būdu , taip sakant biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MELDA @ 2006 11 11, 13:02)
AR niekas nežino...  verysad.gif

o kokiu skyliu tu nori?
Atsakyti
paaiškinkit kokiu būdu veltinio rutuliuke padaroma didelė skylė įvėrimui?? pvz.kad tilptų kokia graži dekoratyvinė juostelė ar odinė virvutė?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulašarė @ 2006 11 11, 16:07)
paaiškinkit kokiu būdu veltinio rutuliuke padaroma didelė skylė įvėrimui?? pvz.kad tilptų kokia graži dekoratyvinė juostelė ar odinė virvutė??  g.gif

Reikia paskaityti 9-ta tema arba i veltiniautoju kluba prisijungti, ten viskas issamiai paaiskinta...
Na visos merginos saunuoles, tokie faini darbeliai yra kur akis paganyti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ievushka tavo fantazijai ribu ner, o jau ir kaledom kvepia bigsmile.gif as tai uztrigau ties papuosaliukais, dabar veriu ir vargstu mat biski per minkstai suveliau tai kai veriasi forma kraiposi, mat dar man mokytis ir mokytis, tai biski daba susinervinau ir nusiraminimui cia ilindau, biski atsikvepsiu...

*DIVA* su praejusiu, daug, daug, daug,.....

Atsakyti
QUOTE(rožės arbatinyje @ 2006 11 11, 15:52)
o kokiu skyliu tu nori?

didelių , šalyje..., aš irgi manau, kad galima išpjaustyt ,o po to dar truputį pavelti, bet gal kas tiksliau žino ax.gif
Atsakyti
i Divos sveikata, i jos muzu taipogi user posted image user posted image user posted image
Atsakyti