Vat man irgi lempo ideja patiko, tik irgi galvoju kad ji prdaetu svilti, o gal kokios spec lemputes nu ne taip kaistancios tiktu?
QUOTE(makalaika @ 2006 11 10, 10:49)
linada, o tu cia ant kazkokios formos velei slapiuoju budu ar sausai? dar nera igudusi akis, nelabai suprantu
labai grazu ir kalediska
labai grazu ir kalediska
slapiuoju, ant formos ir po to visaip kaip: ant pirstu, bambukinio padekliuko
QUOTE(MELDA @ 2006 11 10, 13:14)
Bet kaip taip graziai ispjaustyti???
P.S.- ne i tema- bet kur dingo mano parasas???
Sveikos gyvos merginos darbštuolės
Turiu prisipažint, kad akis pražiūrėjau skaitinėdama veltinio temas, ir smagu, kai matosi, koks progresas vyksta pas visas vėlėjas.
Aš su tokiu praktišku klausimu norėčiau, gal kuri bandėt. Turiu tokią mintį suvelt berniokams vilnones kelnytes, kad būtų galima vietoj vienkartinių sauskelnių uždėt vystyklus. Ir dabar pradėjau abejot, ar vilna tikrai susidoros su tokia užduotim . kai pamenu senolio veltinius batus kaimiškus, tai jų paviršius būdavo toks lyg riebaluotas. Va mačiau daug merginų jau išbandė tapkutes veltines, tai gal kuri buvot ir į balą įlipus? kaip ten su tuo vilnos atsparumu drėgme
Turiu prisipažint, kad akis pražiūrėjau skaitinėdama veltinio temas, ir smagu, kai matosi, koks progresas vyksta pas visas vėlėjas.
Aš su tokiu praktišku klausimu norėčiau, gal kuri bandėt. Turiu tokią mintį suvelt berniokams vilnones kelnytes, kad būtų galima vietoj vienkartinių sauskelnių uždėt vystyklus. Ir dabar pradėjau abejot, ar vilna tikrai susidoros su tokia užduotim . kai pamenu senolio veltinius batus kaimiškus, tai jų paviršius būdavo toks lyg riebaluotas. Va mačiau daug merginų jau išbandė tapkutes veltines, tai gal kuri buvot ir į balą įlipus? kaip ten su tuo vilnos atsparumu drėgme
QUOTE(Pusnė @ 2006 11 09, 18:40)
is manes prasta fotografe - bet jau organizuoju, ikelsiu tuoj
o deveti rubai tai Olandu g, netoli ziedo ir Petro-Povilo baznycios. Pirmam aukste yra Maxima, o virs jos ta parduotuve. Yra ir kailio atraizu - gabaliuku. Toks vaizdas kad ten tiesiog isardytos striukes ar svarkeliai
o deveti rubai tai Olandu g, netoli ziedo ir Petro-Povilo baznycios. Pirmam aukste yra Maxima, o virs jos ta parduotuve. Yra ir kailio atraizu - gabaliuku. Toks vaizdas kad ten tiesiog isardytos striukes ar svarkeliai
Aciu:) Gal reiks kazkaip susiruosti... nes kailio reiktu naturalaus...
Grazus baciukai- pirstinytes, Pusne:) saunuole:)
Linada- faini pirstuku teatro herojai:) Ir kepure-interjero detale faina:)))
Jumi- irgi originalus papuosaliukas...)
O as vakar pirmakart pabandziau gelytes velti.. Nu kaip pirmas blynas, bet buvo idomu.. Bus uztat grazios tapkes su gelytem..))) KAi pabaigsiu- imesiu pasigirti..)))
Ir nusprendziau pasigirti savo darbu
Pasiuvau sortus siltus vinonius ir dekora jiems padariau
Priekis:
Nugara:
Pasiuvau sortus siltus vinonius ir dekora jiems padariau
Priekis:
Nugara:
Nonna, labai gražus šortukų dekoras. Ar tai adatėlėmis privelta vilna? Ir ar sunkiai adatėlėmis veliasi ant medžiagos.
Įdedu ir aš savo darbelį
[URL=http://www.biteplius.lt/lt/2content.diary_view_my/1332983-=(935035421]
Įdedu ir aš savo darbelį
QUOTE(rooma @ 2006 11 10, 20:32)
Nonna, labai gražus šortukų dekoras. Ar tai adatėlėmis privelta vilna? Ir ar sunkiai adatėlėmis veliasi ant medžiagos.
Įdedu ir aš savo darbelį
Įdedu ir aš savo darbelį
O as veliau adatelem, o velt nesunku, nes medziaga storoka, 90% vilnos
rooma's papuosaliukas
Tavo nuotrauka
Ačiū labai Nonna už mano nuorodos redagavimą, nemoku dar normaliai įkelti nuotraukų.
Ir dar turiu vieną klausimą - ar ant šortukų darei eskizą, ar iškarto vėlei?
QUOTE(rooma @ 2006 11 10, 20:46)
Ačiū labai Nonna už mano nuorodos redagavimą, nemoku dar normaliai įkelti nuotraukų.
Dariau eskiza
Sveikutės, o čia mano mažutis, kuklutis rankinukas.
[/IMG]
[/IMG]
Nu nesikuklink, nesikuklink,