Heiki,
Rankine tikrai labai grazi it turtingai atrodo. Saunuole!
Ačiū, merginos Tikiuosi ir šeimininkei patiks Čia viena pažįstama užprašė dovanų savo draugei jubiliejaus proga... Prašė, kad būtų ekstravagantiška ir šokiruojanti... Kaži, ar pataikiau...
heiki heiki, tikrai pataikei, manau seiminike bus patenkinta rankine, man tai labai patiko !
Šaunuolės, merginos Gražūs darbai
Ašarėle, labai graži tavo rankinė, prie balto paltuko
Tapkute, tavo skraidančios tapkutės
Heiki!Heiki! rankinė tikrai turėtų patikti , labai jau įspūdinga
Ašarėle, labai graži tavo rankinė, prie balto paltuko
Tapkute, tavo skraidančios tapkutės
Heiki!Heiki! rankinė tikrai turėtų patikti , labai jau įspūdinga
Ašarėle, Tapkute, Heiki!Heiki! saunuoles, labai grazus darbeliai!
Heiki, žaviuosi tavo darbeliais. Ir kaip tu tiek laiko turi
QUOTE(Šilingė @ 2006 10 30, 08:56)
Heiki, žaviuosi tavo darbeliais. Ir kaip tu tiek laiko turi
Neturiu aš to laiko... Vagiu iš mokslų, vagiu iš vyro... Labai jau patinka velti...
O aš ir galvoju Man niekaip neatsiranda... O va vakar dvi paaugliukes išmokiau kamuoliukus velt Ir dar savo MB
Saunu, kad pleciasi musu veleju ratas. O paaugliukes tikrai labai sauniu darbeliu padaro, bent jau mano ismokintos paaugliukes. Vakare imesiu kleta nuotrauku panelyciu pagyrimui.
QUOTE(kazyte @ 2006 10 30, 10:42)
Saunu, kad pleciasi musu veleju ratas. O paaugliukes tikrai labai sauniu darbeliu padaro, bent jau mano ismokintos paaugliukes. Vakare imesiu kleta nuotrauku panelyciu pagyrimui.
o pvz man irgi 14.. nepasakyciau kad mano labai jau superiniai darbeliai.. na bent jau palyginus su kitu forumieciu o kur mokai? galbut moki padaryti stebuklus kad galeciau daryti tokias grozybes kaip ir cia kasdien matau
Na, merginos, jūs - bitutės, šaunuolėlės!!!
Ašarėle - labai labai subtilus tašiukas, net ir nereikia jokių papuošimų.Nors visada galima įsegti kokią gėlę ir pasikeitus nuotaikai ar pvz.paltukui, gėlę(ar kitokią sagę) taip pat pakeisti.Labai stilinga ir universalu!!!
Tapkute - linksmos be galo tavo tapkutės!!! Tik nereikia taisyti tų sparnelių.Pats cinkelis juose!!!
Heiki Heiki - rankiniukas tikrai prabangus! O tie papuošimai - tai šilkas? Jis auksu blizga Iš kur tokio gavai?
Aš paskutiniu metu mažais darbeliais užsiėmus, kažkaip prie krapštymosi traukia.Jūsų teismui keletas gėlelių:
Ašarėle - labai labai subtilus tašiukas, net ir nereikia jokių papuošimų.Nors visada galima įsegti kokią gėlę ir pasikeitus nuotaikai ar pvz.paltukui, gėlę(ar kitokią sagę) taip pat pakeisti.Labai stilinga ir universalu!!!
Tapkute - linksmos be galo tavo tapkutės!!! Tik nereikia taisyti tų sparnelių.Pats cinkelis juose!!!
Heiki Heiki - rankiniukas tikrai prabangus! O tie papuošimai - tai šilkas? Jis auksu blizga Iš kur tokio gavai?
Aš paskutiniu metu mažais darbeliais užsiėmus, kažkaip prie krapštymosi traukia.Jūsų teismui keletas gėlelių:
Ašarėle, nuostabios rankenos tavo rankinės. Aš pritarčiau, kad reikia sagę įsegti, kokią stilingą gėlę į rankinę. Nors ir vien baltas labai gražus.
Tapkute, Patrikas - jėga ir aš tokio noriu, labai jau fainas .
Ievushka, gėlės kuo toliau tuo gražesnės .
Tapkute, Patrikas - jėga ir aš tokio noriu, labai jau fainas .
Ievushka, gėlės kuo toliau tuo gražesnės .