Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

Heiki,

Rankine tikrai labai grazi it turtingai atrodo. Saunuole!
4u.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos blush2.gif Tikiuosi ir šeimininkei patiks ax.gif Čia viena pažįstama užprašė dovanų savo draugei jubiliejaus proga... Prašė, kad būtų ekstravagantiška ir šokiruojanti... Kaži, ar pataikiau... g.gif ax.gif
Atsakyti
heiki heiki, tikrai pataikei, manau seiminike bus patenkinta rankine, man tai labai patiko ! thumbup.gif
Atsakyti
Šaunuolės, merginos thumbup.gif Gražūs darbai thumbup.gif
Ašarėle, labai graži tavo rankinė, prie balto paltuko thumbup.gif
Tapkute, tavo skraidančios tapkutės wub.gif
Heiki!Heiki! rankinė tikrai turėtų patikti thumbup.gif , labai jau įspūdinga thumbup.gif
Atsakyti
Ašarėle, Tapkute, Heiki!Heiki! saunuoles, labai grazus darbeliai! thumbup.gif
Atsakyti
Heiki, žaviuosi tavo darbeliais. wub.gif Ir kaip tu tiek laiko turi tongue.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilingė @ 2006 10 30, 08:56)
Heiki, žaviuosi tavo darbeliais.  wub.gif  Ir kaip tu tiek laiko turi  tongue.gif  blink.gif  blink.gif

ax.gif
Neturiu aš to laiko... Vagiu iš mokslų, vagiu iš vyro... unsure.gif Labai jau patinka velti... wub.gif
Atsakyti
O aš ir galvoju doh.gif Man niekaip neatsiranda... O va vakar dvi paaugliukes išmokiau kamuoliukus velt thumbup.gif Ir dar savo MB blush2.gif
Atsakyti
Saunu, kad pleciasi musu veleju ratas. O paaugliukes tikrai labai sauniu darbeliu padaro, bent jau mano ismokintos paaugliukes. Vakare imesiu kleta nuotrauku panelyciu pagyrimui. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kazyte @ 2006 10 30, 10:42)
Saunu, kad pleciasi musu veleju ratas. O paaugliukes tikrai labai sauniu darbeliu padaro, bent jau mano ismokintos paaugliukes. Vakare imesiu kleta nuotrauku panelyciu pagyrimui. bigsmile.gif

o pvz man irgi 14.. blush2.gif nepasakyciau kad mano labai jau superiniai darbeliai.. schmoll.gif na bent jau palyginus su kitu forumieciu bigsmile.gif o kur mokai? galbut moki padaryti stebuklus kad galeciau daryti tokias grozybes kaip ir cia kasdien matau blush2.gif
Atsakyti
Na, merginos, jūs - bitutės, šaunuolėlės!!!
Ašarėle - labai labai subtilus tašiukas, net ir nereikia jokių papuošimų.Nors visada galima įsegti kokią gėlę ir pasikeitus nuotaikai ar pvz.paltukui, gėlę(ar kitokią sagę) taip pat pakeisti.Labai stilinga ir universalu!!!

Tapkute - linksmos be galo tavo tapkutės!!! Tik nereikia taisyti tų sparnelių.Pats cinkelis juose!!!

Heiki Heiki - rankiniukas tikrai prabangus! O tie papuošimai - tai šilkas? Jis auksu blizga g.gif Iš kur tokio gavai?

Aš paskutiniu metu mažais darbeliais užsiėmus, kažkaip prie krapštymosi traukia.Jūsų teismui keletas gėlelių:
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Ašarėle, nuostabios rankenos tavo rankinės. Aš pritarčiau, kad reikia sagę įsegti, kokią stilingą gėlę į rankinę. Nors ir vien baltas labai gražus.

Tapkute, Patrikas - jėga ir aš tokio noriu, labai jau fainas biggrin.gif .

Ievushka, gėlės kuo toliau tuo gražesnės mirksiukas.gif .
Atsakyti