aciu, oho, kaip prigyret
toki vainikeli labai lengva net pirma karta velianciai pasidaryt
tik va siuvinejimas truputeli uzhtrunka...
turiu dar baisiai daug ideju kaledu vainikams kombinuojant ivairias technikas...tik kur laiko nusipirkt
jei kur rasi, pasidalink perpirkciau dali - pabrangiai
Jus paziurekit koks grozis.....
http://www.fadeeva.c...animals_ru.html
kazkodel radau prie velimo techniku, bet kiek suprantu cia megzta
http://www.fadeeva.c...animals_ru.html
kazkodel radau prie velimo techniku, bet kiek suprantu cia megzta
Sveikutės, dar kartelį Aš pati dar nesu vėlusi, bet labai norėčiau pabandyti. Noriu pasidaryti veltos medžiagos. Pasiskaičiau teorijos, turiu vilnos, iškilo porą klausimėlių Yra rašoma kad vėlimui reikalingas bambukinis kilimėlis. Tai va, neturiu aš tokio. Tai noriu sužinoti, ar galima jį pakeisti kuo kitu? Kitas kl.- norėčiau pasidaryti tą medžiagą su raštais (t.y. viena spalva pagrindinė ir dar dvi pamarginimui) kaip tai daroma?Ar reikia viską iš esmės daryt taip pat, tik ant viršaus pagrindinės spalvos formuot norimą raštelį?
Na gal jums pasirodyt ir kvailoki kl. , sorry..
Na gal jums pasirodyt ir kvailoki kl. , sorry..
bambukini kilimeli galima pakeisti plevele su oro burbuliukais... o siaip kilimeliai nera brangus ... as bent jau asmeniskai pirkau pries kokias 2 sav. maximoj tai sumokejau 2lt
Sveikos merginos,
Jūsų darbeliai labai šaunūs, norėčiau paklausti kokioj temoj ar ar kur kitur būtų galima daugiau sužinoti apie pačius procesus vėlimo. Gyvenu toli nuo sostinės, tai neturiu galimybės apsilankyti kursuose, o noras išmokti labai didelis
Jūsų darbeliai labai šaunūs, norėčiau paklausti kokioj temoj ar ar kur kitur būtų galima daugiau sužinoti apie pačius procesus vėlimo. Gyvenu toli nuo sostinės, tai neturiu galimybės apsilankyti kursuose, o noras išmokti labai didelis
QUOTE(saulelė @ 2006 11 08, 22:04)
Sveikos merginos,
Praeitam puslapy buvo nuoroda įdėta
http://veltinis.eforum.lt/
QUOTE(Pusnė @ 2006 11 08, 12:54)
... nu ir groziu pridaryta - saunuoles visos !
as bishki buvau iskritus is (veltinuku) traukinio, tai visaip cia bandau pasivyti
turiu klausima truputi ne i tema - gal kuri zinot, kur Vilniuj galima nebrangiai nusipirkti odos atraizu ? gali buti tikra, gali buti belekokia - noriu prisiuti padukus maziaus tapkem - pagaliau nuveliau
as bishki buvau iskritus is (veltinuku) traukinio, tai visaip cia bandau pasivyti
turiu klausima truputi ne i tema - gal kuri zinot, kur Vilniuj galima nebrangiai nusipirkti odos atraizu ? gali buti tikra, gali buti belekokia - noriu prisiuti padukus maziaus tapkem - pagaliau nuveliau
as dirbtines pirkau prie kalvariju turgaus parduotuvej. o siaip tai daug kur jo yra- maciau svitrigailos gatvej - na bent salia jos kur didele audiniu parduotuve.
ir ne atraizu as pirkau, o paprasiau 20 cm atpjauti:) atpjove..
Uups, fantastiskas vainikas
QUOTE(bonbonkea @ 2006 11 08, 20:15)
bambukini kilimeli galima pakeisti plevele su oro burbuliukais... o siaip kilimeliai nera brangus ... as bent jau asmeniskai pirkau pries kokias 2 sav. maximoj tai sumokejau 2lt
Dėkui už info. Eisiu į Maximą
Sveikutės, parodysiu savo sages.
[/IMG]
[/IMG]
QUOTE(Heiki Heiki! @ 2006 11 08, 22:05)
O man neatidaro jo