Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

ooo kuo toliau tuo vis stipriau kaledom kvepia user posted image thumbup.gif idomu ir grazu... wink_3.gif
as net sarasa pradejau rasytis, ka noriu pabandyti, nes beveliant galva apsivelia naujom mintim, tenka rasyti, kad nepamirsciau doh.gif doh.gif taip knieti pabvandyti - paprastai kai gaunasi man jau nebetaip idomu, nors jei nesigauna - baisiai pikta laugh.gif
Atsakyti
... nu ir groziu pridaryta - saunuoles visos ! thumbup.gif
as bishki buvau iskritus is (veltinuku) traukinio, tai visaip cia bandau pasivyti ax.gif

turiu klausima truputi ne i tema - gal kuri zinot, kur Vilniuj galima nebrangiai nusipirkti odos atraizu ? gali buti tikra, gali buti belekokia - noriu prisiuti padukus maziaus tapkem - pagaliau nuveliau bigsmile.gif

Atsakyti
as gal perziopla ar siaip tinginuke bet nerandu kaip butu imanoma ismokt be jokiu ejimu i kursus velti blush2.gif ax.gif gal kas galetu man kokia nuoroda i az mestelt ar savais zodziais aprasyti, ko reikia tureti apart vilna, kox muiliukas geriausia kaip viska atlikti... nu be galo noriu ismokti bet ner laiko kada lakstyt i kursus doh.gif bent jau elementaru bumbuliuka butu smagu ismokt padaryti blush2.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(blackie @ 2006 11 08, 13:41)
as gal perziopla ar siaip tinginuke bet nerandu kaip butu imanoma ismokt be jokiu ejimu i kursus velti blush2.gif  ax.gif  gal kas galetu man kokia nuoroda i az mestelt ar savais zodziais aprasyti, ko reikia tureti apart vilna, kox muiliukas geriausia kaip viska atlikti... nu be galo noriu ismokti bet ner laiko kada lakstyt i kursus doh.gif  bent jau elementaru bumbuliuka butu smagu ismokt padaryti blush2.gif  wub.gif

Perskaityk visas veltinio temas Supermamoj. Ne viena, ir ne du kartus buvo aprashytos ivairios velimo technikos ir priemones.
Atsakyti
QUOTE(Endendu @ 2006 11 08, 12:51)
Perskaityk visas veltinio temas Supermamoj. Ne viena, ir ne du kartus buvo aprashytos ivairios velimo technikos ir priemones.

o dar aiskiau turbut viskas aprasyta ir sugrupuota naujajame veltinio forume :

http://veltinis.eforum.lt/index.php

pati ka tik atradau - ir labai apsidziaugiau smile.gif saunuole Heiki heiki ir kompanija - jau seniai reikejo tokio thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pusnė: 08 lapkričio 2006 - 13:02
ievuschka,- fantastishki padekliukai thumbup.gif
as irgi kaledms pradejau ruoshtis,- kaledu vainikas (uzhsiknisau siuvinedama doh.gif )... kabinsis ant zhalio organzos kaspino:
user posted image

detale:

user posted image
Atsakyti
uuups nu ir kruopštumas tavo ohmy.gif
labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
ajatau kaip grazu, ir kiek darbeliuko doh.gif doh.gif ir jauciu prapuola tas grozis ant tokio didelio vainiko, nors siaip tikrai labai kalediskas pasiuvinejimas - kaip sniegelis lengvas ir blizgus wub.gif
Atsakyti
uups, kaip jegovai atrodo, labai grazu is arti... reiks kazka sumastyt grazaus ir man bigsmile.gif
Atsakyti
Uups - niu laaaabai šauniai ploja.gif ploja.gif ploja.gif
Atsakyti
uups, labai gražu ir originalu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Uups, kalėdinis vainikas thumbup.gif Labai patiko, o papuošimai wub.gif Verta buvo stengtis!
Atsakyti