Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

Kad butu linksmiau
Vasara prisiminus:hamakas
user posted image vacation1.gif
Papildyta:
Ir dar vacation4.gif

user posted image
Atsakyti
Po tokių sniegų ir pūgų tikrai nebeatrodo,kad Kalėdos toli lotuliukas.gif Tad rodau ir aš-Kalėdiniai servetėlių žiedai ir padėkliukai po puodeliais:

user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Kazyte, Ievuschka, labai gražu wub.gif 4u.gif .

Aš kaip ir Ievuschka Kalėdinius papuošimus su adatom baksnoju. Kai bus baigta visa kolekcija, pristatysiu biggrin.gif .

Atsakyti
Kokios Jus saunuoles, jau Kaledoms ruosiates!!!!:kaledos newyear.gif
Ievuchka be galo grazu, o ir ideja labai puiki bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Tikrai labai šaunios kalėdinės idėjos... wub.gif
Ir aš norėčiau tokius visokius daryti.... rolleyes.gif Bet taip nėr laiko, kad nemoku apsakyti, o dar visoms pažįstamoms turiu prisižadėjusi visokiausių rankinukų, batukų, karolių... doh.gif Sau ką nors pasidaryti - nebėr kada... verysad.gif
Atsakyti
Jo, jei jau prizadejai, reikia isteseti, tad laiko sau ir nebelieka. Bet heik, heiki, prie situ darbeliu reikia maziau laiko, nei prie rankinuku ar batuku. g.gif
Atsakyti
Gal ir mažiau mirksiukas.gif Bet ir mokėti reikia. O aš nemoku doh.gif
Atsakyti
kaip sakoma batsiuvys be batu, heiki rolleyes.gif
Atsakyti
Ai, ievushka, kaip grazu:))))) ech- as irgi tokiu dalyku neprisiruosiu daryt.. Nu bet kaip smagu, kad veltinis toks ivairiapusis ir kiekviena musu daro visiskai kitokius grazumynus...smile.gif O dar kiek neigyvendintu ideju...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2006 11 08, 10:04)
kaip sakoma batsiuvys be batu, heiki  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif tai jau tikrai.... doh.gif
Atsakyti
Ir mano galva idėjas greičiau generuoja, nei rankos jas į gyvenimą perkelia drinks_cheers.gif . Problema ta pati - laiko stoka.
Atsakyti
QUOTE(Heiki Heiki! @ 2006 11 08, 09:52)
Tikrai labai šaunios kalėdinės idėjos...  wub.gif
Ir aš norėčiau tokius visokius daryti....  rolleyes.gif Bet taip nėr laiko, kad nemoku apsakyti, o dar visoms pažįstamoms turiu prisižadėjusi visokiausių rankinukų, batukų, karolių...  doh.gif Sau ką nors pasidaryti - nebėr kada... verysad.gif

Bet kad ir aš ne sau ax.gif
taip taip- batsiuvys be batų lotuliukas.gif

Dėkui visoms už įvertinimą biggrin.gif
Atsakyti