Uoj tapkutės viena už kitą gražesnės
ne tik tapkutes, bet ir visa kita
Ruosiames Kaledoms
Ir vel papuosalai
Ir vel papuosalai
Vita V, labai originalus tavo papuosalai. Bet ir darbelio prie tokio grozio turbut daug
Labai gaila, bet kazko nematau Divos paskut. bateliu. Kur jie pabego?
Labai gaila, bet kazko nematau Divos paskut. bateliu. Kur jie pabego?
Diva nuostabios nuotraukos !!!!!!!!! Aisku darbai irgi nuostabus bet ju pateikimas SUPERRRRRRRR !!!!!!!!
Vajė, vajė. Visai neseniai susidomėjau ir aš tais veltiniais. Bandžiau pasiieškoti kažkokios info, kaip iš ko jie gaminami. Ir še tau, kad nori... pasirodo čia yra visa atskira tema .
Dabar prašau pagalbos . Niekaip nepavyksta atsirinkti informacijos apie kursus pradedančioms. Ar greitu laiku bus organizuojami kursai Kaune? Jei ne, tai gal kas nors galėtų mane pamokyt? Nelikčiau skolinga O gal yra kokios literatūros šia tema?
Dabar prašau pagalbos . Niekaip nepavyksta atsirinkti informacijos apie kursus pradedančioms. Ar greitu laiku bus organizuojami kursai Kaune? Jei ne, tai gal kas nors galėtų mane pamokyt? Nelikčiau skolinga O gal yra kokios literatūros šia tema?
Diva, ta nuotrauka.... Na, ji tiesiog atspindi tai ką daugeliui iš mūsų reiškia veltinio šiluma ir grožis , šviesuliukas, kurį gali sukurti, net tada, kai viskas aplink atrodo pilka .
Vita, angeliukai nuostabūs . O kaip plaukus jiems pritaisai? Tik pribaksnoji ar... ?
Vita, angeliukai nuostabūs . O kaip plaukus jiems pritaisai? Tik pribaksnoji ar... ?
QUOTE(-Lauryte- @ 2006 11 07, 01:39)
Vajė, vajė. Visai neseniai susidomėjau ir aš tais veltiniais. Bandžiau pasiieškoti kažkokios info, kaip iš ko jie gaminami. Ir še tau, kad nori... pasirodo čia yra visa atskira tema .
http://www.supermama...?...t&p=6554933
VITA_V - niu beprotiškai gražu tiesiog nėra žodžių išsakyti susižavėjimo tavo darbais
Vita- laaabai grazu:)
aciu uz komplimentus, mergaites:)
aciu uz komplimentus, mergaites:)
Aciu mergaites
Taip, plaukucius pribaksnoju
Taip, plaukucius pribaksnoju
vita, nu koks kruostumas ir grozis, nuostabu... ir as noriu mazo grazucio nuvelto angeliuzo... ech...