Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

Uoj mega_shok.gif tapkutės viena už kitą gražesnės ploja.gif ploja.gif ploja.gif ploja.gif ploja.gif
Atsakyti
ne tik tapkutes, bet ir visa kita thumbup.gif
Atsakyti
Ruosiames Kaledoms biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Ir vel papuosalai ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VITA_V: 06 lapkričio 2006 - 23:28
Vita V, labai originalus tavo papuosalai. Bet ir darbelio prie tokio grozio turbut daug ax.gif

Labai gaila, bet kazko nematau Divos paskut. bateliu. Kur jie pabego? g.gif
Atsakyti
Diva nuostabios nuotraukos !!!!!!!!! Aisku darbai irgi nuostabus bet ju pateikimas SUPERRRRRRRR !!!!!!!! tongue.gif
Atsakyti
Vajė, vajė. Visai neseniai susidomėjau ir aš tais veltiniais. Bandžiau pasiieškoti kažkokios info, kaip iš ko jie gaminami. Ir še tau, kad nori... pasirodo čia yra visa atskira tema clap_1.gif clap_1.gif .

Dabar prašau pagalbos help.gif . Niekaip nepavyksta atsirinkti informacijos apie kursus pradedančioms. Ar greitu laiku bus organizuojami kursai Kaune? Jei ne, tai gal kas nors galėtų mane pamokyt? Nelikčiau skolinga wink.gif O gal yra kokios literatūros šia tema? mastau.gif
Atsakyti
Diva, ta nuotrauka.... Na, ji tiesiog atspindi tai ką daugeliui iš mūsų reiškia veltinio šiluma ir grožis wub.gif , šviesuliukas, kurį gali sukurti, net tada, kai viskas aplink atrodo pilka bigsmile.gif .

Vita, angeliukai nuostabūs wub.gif . O kaip plaukus jiems pritaisai? Tik pribaksnoji ar... ?
Atsakyti
QUOTE(-Lauryte- @ 2006 11 07, 01:39)
Vajė, vajė. Visai neseniai susidomėjau ir aš tais veltiniais. Bandžiau pasiieškoti kažkokios info, kaip iš ko jie gaminami. Ir še tau, kad nori... pasirodo čia yra visa atskira tema  clap_1.gif  clap_1.gif .

Dabar prašau pagalbos help.gif  . Niekaip nepavyksta atsirinkti informacijos apie kursus pradedančioms. Ar greitu laiku bus organizuojami kursai Kaune? Jei ne, tai gal kas nors galėtų mane pamokyt? Nelikčiau skolinga  wink.gif O gal yra kokios literatūros šia tema?  mastau.gif

http://www.supermama...?...t&p=6554933
Atsakyti
VITA_V - niu beprotiškai gražu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tiesiog nėra žodžių išsakyti susižavėjimo tavo darbais ploja.gif ploja.gif ploja.gif ploja.gif ploja.gif
Atsakyti
Vita- laaabai grazu:)

aciu uz komplimentus, mergaites:)

Atsakyti
Aciu mergaites rolleyes.gif

Taip, plaukucius pribaksnoju smile.gif
Atsakyti
vita, nu koks kruostumas ir grozis, nuostabu... ir as noriu mazo grazucio nuvelto angeliuzo... ech... unsure.gif
Atsakyti