Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

Man tuoj akys is orbitu isleks pamacius tokiu groziu blink.gif Nu sakes thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif ne nebezinau kokia kalba ir kokiais graziais zodziais jus begirti. tiesiog nepakartojama 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2006 11 05, 23:38)
o mano velimas irgi nesustoja. va komplektukas busimam kaledu stebuklui:) pozuoja modeliukas Urte:))

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Atsakyti
Diva... thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
merginos....o as jau kokios tris savaites neveliu. viena darbeli pradejau, tai nekurie asmenys - nutrauke jam nosi, jam lupas...ir negana to- bande velymo adata ikisti i ausyte...Bet nesuspejo. KOKIA LAIME !!!!!

Ir dar- idesiu jums nuoroda apie savo fotografijas gelyciu-- gal jus ikveps suvelti orchideja??? ( nedidelid nukrypymas i sali ??? Ar ne?? Veltiniskos gelytes.) http://public.fotki....chideju-paroda/

nesibarkit....aa??
Atsakyti
QUOTE(Crassula @ 2006 11 06, 08:47)

Ir dar- idesiu jums nuoroda apie savo fotografijas gelyciu-- gal jus ikveps suvelti orchideja??? ( nedidelid nukrypymas i sali ??? Ar ne?? Veltiniskos gelytes.) http://public.fotki....chideju-paroda/
nesibarkit....aa??

Crassula - na jau gėlių grožis!!! wub.gif Pažiūrėjau ir orchidėjas,ir kaktusiukus blush2.gif Kaktusų žiedai - kažkas nepaprasto , man dar gražiau nei orchidėjų, negi visi čia pas tave taip pražydo? Tikrai suintrigavo thumbup.gif Jau mąstau, kaip ir kokį čia nuvėlus g.gif
Būtinai pabandysiu, būtinai biggrin.gif
Atsakyti
Aciu uz komplimentus:)demonstracija toliau..smile.gif siai dienai dar ne viskas:))))
wink.gif

user posted image
Atsakyti
a tu baigsi? tokie groziai kad galetum ir tu veltinio namus atidaryt 4u.gif
Atsakyti
Diva, nauji darbeliai nuostabūs wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Diva,- super thumbup.gif

ziurekit, kokius grazhius veltus giliukus su tikrom kepurelem radau:
user posted image
Atsakyti
a cia tju padarei? blink.gif
Atsakyti
Diva, nu šakės kaip gražu bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bonbonkea @ 2006 11 06, 13:36)
a cia tju padarei?  blink.gif

nea, internete radau. Juos padare ketveriu metu berniukas ir sesheriu metu mergyte smile.gif zhinoma, padedant mamai...
Atsakyti