Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

Kiek čia visokių grožybių pridariusios, tiesiog raibsta akys thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

O čia mano vakarykščiai darbeliai, ačiū uups už įdėją su sausainių formelėmis

user posted image

Ir dar keli darbeliai (skirti pardavimui)

user posted image

user posted image
Atsakyti
O štai, ką aš padariau savo draugei specialiai halloween'o vakarėliui (jau nelabai į temą, bet tik dabar gavau foto)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bonbonkea @ 2006 11 03, 21:24)
na taip... busi apsisvietus thumbup.gif  tik klasuimas ar tos knygos vokiskos?  ax.gif  o nebuciau labai nagla jei paprasyciau kad kai turesi knygeles svarbiausius ir idomiausius puslapiukus nufotkintum ir mum parodytum?  rolleyes.gif

Knygeles is tiesų vokiškos, Vokietijoje veltinis ir kiti netradiciniai rankdarbiai jau keletą metų labai populiarūs, vokietukai turi specialias parduotuvėles, kuriose galima rasti tiek idėjų, tiek įvairių priemonių rankdarbiams, gaila tik kad Lietuvėlėje to dar mažoka, bet manau po truputį link to einame.
Jei bus knygelėse kažkas įdomaus - pabandysiu įdėti mirksiukas.gif
Knopke, labai faini papuošaliukai eglutei - paprasti, šilti ir mieli, kaip tik Kalėdoms bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siesta: 05 lapkričio 2006 - 14:01
Sveikutės, dar keli karoliai:

user posted image[/IMG]

user posted image[/IMG]
Atsakyti
Heiki, cia tai bent darbelis !!!!! bigsmile.gif As apakus bigsmile.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif Aš irgi buvau apakus, kai manęs paprašė tokius padaryti lotuliukas.gif Nu bet paskui kažkaip apsipratau su ta mintim lotuliukas.gif ir padariau. Dar ir vyrą į pagalbą pasikviečiau - išlankstė man iš vielos karkasą thumbup.gif
O šiaip tai mane šiurpina tokie daiktai... unsure.gif
Atsakyti
Mano vakaryksciai sedevrai:
user posted image

user posted image
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kazyte @ 2006 11 05, 16:29)
Mano vakaryksciai sedevrai:

Labai gražu thumbup.gif
Tapkutės labai mielos wub.gif
Atsakyti
Ir tapkutės ir sagė labai mieli. smile.gif
Atsakyti
o man niekaip nedasyla kaip jus tas tapkes tokias padarot ... kai dariau tai nors dejau lb daug vilnos vistiek skyletos isejo.... nors kampus ir uzlanksciau gerai bet vis tiek kazkas ten atsitiko kad pasidare per dideles tapces... verysad.gif
Atsakyti
Heiki, gal tau jau laikas ir knygelę kokią apie vėlimą išleist? "Nagai"- tiesiog auksiniai, fantazija- neapibrėžiama, o darbštumas- tiesiog pavydėtinas. Lenkiu žilą galvą...
Atsakyti
Dekui, merginos, uz pagyrimus. Tapces tai mano vyresneliui. 4u.gif Dar eileje laukia mazius ir mazoji, paskui vyras ir tik tada as mirksiukas.gif
Atsakyti