labai ciotkos tapkytes. Tokios su uzraitymais, beveik kaip skaridancios tapkes!
tapkute darbeliai. O tu pasidalink patirtim, kaip nusipiešt ir išsikirpt teisingai formą . Nes gi sakiau, kad kitą savaitgalį ir aš bandysiu .
O mane irgi veltiniautojų susitikimas įkvėpė . Šiandien dar bandžiau šlapiai nuvelti gėlytę. Džiūna rezultatas . Šiek tiek per didelė gavos nei norėjau , bet visvien esu savimi patenkinta .
O mane irgi veltiniautojų susitikimas įkvėpė . Šiandien dar bandžiau šlapiai nuvelti gėlytę. Džiūna rezultatas . Šiek tiek per didelė gavos nei norėjau , bet visvien esu savimi patenkinta .
oi kaip smagu, ana tema, tiesiog "suvalgyta' - upas tikrai didziulis buvo. o ziemos vakarais, kai nevilios ezeriukai, lauzas ir desreles, tai privelsit prigaminsit kalnus vilnos dirbinuku.
Doseth...idomu motyvacija komercinio skelbimo, nes kur atvaziuoti ir atsiimti padarytius darbelius paprastai skelbimu autores nurodo a.z - tai yra adresa vistiek skelbiamas. o ir darbeliu ivairiu nuvaziavus galima daugiau pasiziurineti - mazos, neoficialios, negarsios mini galerijos idomu kaip pirkimai pardavimai turetu vykti be adreso paskelbimo
Doseth...idomu motyvacija komercinio skelbimo, nes kur atvaziuoti ir atsiimti padarytius darbelius paprastai skelbimu autores nurodo a.z - tai yra adresa vistiek skelbiamas. o ir darbeliu ivairiu nuvaziavus galima daugiau pasiziurineti - mazos, neoficialios, negarsios mini galerijos idomu kaip pirkimai pardavimai turetu vykti be adreso paskelbimo
QUOTE(bučkis @ 2006 10 29, 21:08)
oi kaip smagu, ana tema, tiesiog "suvalgyta' - upas tikrai didziulis buvo. o ziemos vakarais, kai nevilios ezeriukai, lauzas ir desreles, tai privelsit prigaminsit kalnus vilnos dirbinuku.
Apsoliutiškai nieko nesupratau
Merginos siunčia ar susitaria kur atsiimti
Man jau vistiek, trina mane lauk, kur be parašyčiau. Gal aš virusas
QUOTE(Ašarėlė @ 2006 10 29, 20:49)
tapkute darbeliai. O tu pasidalink patirtim, kaip nusipiešt ir išsikirpt teisingai formą . Nes gi sakiau, kad kitą savaitgalį ir aš bandysiu .
Ačiū visoms už pagyrimus, man jie tikrai daug ką reiškia, nes namie esu nesuprasta su savo vilna Na dar namiškiai tapkių nematė, nes išvykę visi
O dėl tos formos tai ir pati nežinau
Dariau maždaug tokią (žr. juodus kontūrus), tik su apvalesniais kampais
O matyt reikėtų daryti pagal raudoną liniją. Merginos kaip ten? A? Nes aš jau kitas ne skraidančias norėčiau padaryti
QUOTE(DOSETH @ 2006 10 29, 21:17)
oij negaliu prajuokinai. Čia tai mes visos virusą pasigavusios, tik vienos didesnį, kitos mažesnį. Gerai, kad nuo to viruso vienas už kitą gražesni darbeliai pasipila šioj temoj .
QUOTE(DOSETH @ 2006 10 29, 20:17)
Apsoliutiškai nieko nesupratau
Nepergyvenk, ne tave viena trina, ir mano uzklausima istryne
Eisiu vel paklausiu Kadangi numaniau, kad istrins, tai issaugojau savo tirada
Tegu atsako i klausima, arba trina vel
QUOTE(tapkute @ 2006 10 29, 21:33)
Ačiū visoms už pagyrimus, man jie tikrai daug ką reiškia, nes namie esu nesuprasta su savo vilna Na dar namiškiai tapkių nematė, nes išvykę visi
O matyt reikėtų daryti pagal raudoną liniją. Merginos kaip ten? A? Nes aš jau kitas ne skraidančias norėčiau padaryti
viskas normaliai su forma:) tiesiog reikejo labiau patrint prieki, ar ant kokios formytes biski uzmaut priglostyt- na visokiu sampuno buteliuku namie man rodos pilna..)
net ir dabar man rodos suslapinus ir pamuilinus galima padaryti neskraidancias:)))
QUOTE(*Diva* @ 2006 10 29, 21:12)
net ir dabar man rodos suslapinus ir pamuilinus galima padaryti neskraidancias:)))
Tai kad ir skraidančios labai čiotkos
O čia mano šio savaitgalio darbas...
QUOTE(Heiki Heiki! @ 2006 10 29, 22:19)
labai jau prabangi rankine
Fainos fainos ir skraidancios:) bet jei norisi neskraidanciu- irgi tokia pat forma:))
Heiki- faina rankine:)
Heiki- faina rankine:)
QUOTE(*Diva* @ 2006 10 29, 22:12)
viskas normaliai su forma:) tiesiog reikejo labiau patrint prieki, ar ant kokios formytes biski uzmaut priglostyt- na visokiu sampuno buteliuku namie man rodos pilna..)
Ot ką reiškia, kai galva nedirba O aš ir galvoju, kaip čia man koją apsukti, kad į kilimėlį viršų pabružint Beje, panašu, kad su tapkių darymų ir aš slogą prisišaukiau
Ačiū Diva už patarimą, reikės gal pabandyti sparnus nuimti, bet kol kas visai nesinori man jų nusiimti Visą dieną lakstau po namus jau, nors šiaip esu linkus vis pamesti kur nors tapces (net ir tokias, bato formos) ir basa vaiksčiot Net nesitikėjau, kad taip suuuuper yra tos veltos tapcės Kaip basa ant minkšto kilimo jaučiuos Kitas etapas bus pirštinės tik vilnos nebeliko tos pačios spalvos tik likučiai
Heiki Heiki rankinė puiki Laaabai graži
Važiuosiu į Kauną, pirksiu vilnos, tada darysiu ir rankinę ...tik gaila, kad mokslai į mano artimiausius planus per jėgą įsimaišys...