Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(Pieninė @ 2006 11 04, 18:22)
Man toks klausimas iškilo g.gif :

veltinis šiuo metu labai populiarus, pats pikas. O kas bus toliau? Juk turėtų praeiti/priblėsti??  Jau gaunasi kažkaip nebeoriginalu - kičas... blink.gif

Ne, dar ne pikas. Būs dar.
Bus privežta kiniško veltinio, antai Beneton of calors jau pardavinėjamos rankinės su siaubingomis veltinio gėlėmis.
Vilnos bus kaip siūlų, net ir maksimoj.
Veltinis užims vietą tarp kitų rankdarbių.

Bet......... bus galima rinktis kokybišką brangesnį arba pigų nekokybišką veltinį smile.gif
O dėl vilnos taipat, bus galima pasirinkti ką naudoti ir ko ne.
triniti.gif

SM nesamonės darosi, su mokestukais susidurti nori rolleyes.gif
Atsakyti
joo- as irgi norejau piktintis- del paraso- negi visos rankdarbininkes gavot pranesima, kad negalima reklamuoti saves parase?? nejau linkas kur yra parodyti nuosavu darbu pavyzdeliai laikomas reklama ar skelbimu??????
Atsakyti
Aš tai negavau dar tokio... g.gif schmoll.gif
Gal tik tos, kurios pardavinėja, gauna tokius?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heiki Heiki!: 04 lapkričio 2006 - 21:20
QUOTE(Heiki Heiki! @ 2006 11 04, 22:17)
Aš tai negavau dar tokio...  g.gif  schmoll.gif
Gal tik tos, kurios pardavinėja, gauna tokius?

O tai idomu koks skirtumas.. mano parase 90 proc esanciu darbeliu buvo padovanoti arba velti sau.. Tai cia tipo komercija? ir be to as parduodu jau kitus daiktus nei parodyta ten- dar nedariau nei vieno tokio pacio ir daryti nenoreciau...labai idomu... nagi- mergaites- idomu ar cia atrankos budu ir vieni tikrai lygesni uz lygius, ar visiems uzdraus parasus..smile.gif))
Atsakyti
nju nesamone... SM kankina paranoja blink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2006 11 04, 22:26)
O tai idomu koks skirtumas.. mano parase 90 proc esanciu darbeliu buvo padovanoti arba velti sau..  Tai cia tipo komercija? ir be to as parduodu jau kitus daiktus nei parodyta ten- dar nedariau nei vieno tokio pacio ir daryti nenoreciau...labai idomu... nagi- mergaites- idomu ar cia atrankos budu ir vieni tikrai lygesni uz lygius, ar visiems uzdraus parasus..smile.gif))

Nesuprantu aš jų logikos. Skelbimų skyrely draudžiama dėti komercinius skelbimus, tad galima manyti, kad visi ten esantys yra nekomerciniai. O kad nuorodą įdedi paraše į "nekomercinį" savo skelbimą, jau nusikaltimas... Ai, bet čia jau offtopick'as.
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2006 11 04, 21:09)
joo- as irgi norejau piktintis- del paraso- negi visos rankdarbininkes gavot pranesima, kad negalima reklamuoti saves parase?? nejau linkas kur yra parodyti nuosavu darbu pavyzdeliai laikomas reklama ar skelbimu??????

Jo, kaip tik dieną prieš gaunant moderatorių pranešimą,buvau susikūrus tokį parašą ir tada - bach!!! Na ką - ištryniau.Bet ir moderatoriams nusiunčiau užklausimą, tai supratau,kad tos,kurios darbelius pardavinėja, negali turėti tokio parašo, nes būtų kaip jų darbų reklama.reikia džiaugtis,kad pats rankdarbių ir kt.paslaugų skyrelis dar nėra pamokestintas lotuliukas.gif
Atsakyti
Na, darbstuolytes, ka siandien nuvelete? Juk uz lango jau ziema- salta. Veltinis kaip tik... bigsmile.gif
As ryt parodysiu tapces ir gelyte, siandien dziusta. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rožės arbatinyje @ 2006 11 04, 20:37)
bet sluoksna kiek siurkstesne ir sunkiau veliasi.

g.gif Už ką šiurkštesnė? Jei lyginti karšinį ir sluoksną, tai švelnesnė būtent sluoksna... Ar šiurkštesnė dažyta sluoksna už baltą ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MAGIC*: 04 lapkričio 2006 - 23:34
QUOTE(*MAGIC* @ 2006 11 04, 23:34)
g.gif  Už ką šiurkštesnė? Jei lyginti karšinį ir sluoksną, tai švelnesnė būtent sluoksna... Ar šiurkštesnė dažyta sluoksna už baltą ?

siurkstesne uz ta sluoksna, kuria as pirkdavau ten anksciau smile.gif
Atsakyti
10. Draudžiama Forume klausimo, komentaro, prašymo forma aptarinėti Administracijos veiksmus (tiek veiksmus pritaikytus konkrečiam asmeniui, tiek ir bendrus, reguliuojančius viso Forumo veiklą). Forume gali būti aptariama bendra globalinė politika specialiai tam skirtose temose, kurias atidaro pati Administracija. Jeigu Jūs norite kažką pasakyti ar paklausti apie administracijos veiksmus, darykite tai asmeniškai, el.pašto ar asmeninių žinučių pagalba.
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2006 11 05, 01:31)
10. Draudžiama Forume klausimo, komentaro, prašymo forma aptarinėti Administracijos veiksmus (tiek veiksmus pritaikytus konkrečiam asmeniui, tiek ir bendrus, reguliuojančius viso Forumo veiklą). Forume gali būti aptariama bendra globalinė politika specialiai tam skirtose temose, kurias atidaro pati Administracija. Jeigu Jūs norite kažką pasakyti ar paklausti apie administracijos veiksmus, darykite tai asmeniškai, el.pašto ar asmeninių žinučių pagalba.

Tai, kad tam skirtose temose, administracija i uzduotus klausimus neatsako.
O kur dingo demokratija ir zodzio laisve??? Kaip suprantu forumas skirtas ne tik administracijai, o ir mums forumieciams. Gaunasi, kad administracija save iskele i vos ne dievu lygi, ir ju veiksmus aptarineti grieztai draudziama... Tai gal tada sukurkite specialiai ponu dievu aptarimui skirta tema? O jeigu jau taikote savas nerasytas ar rasytas taisikles, tai bent taikykite visiems, o ne pagal asmenines simpatijas arba antipatijas.

Atsakyti