Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

Merginos, velejeles, patarkit! Kaip pasidaryti pasiputusi "blyneli"??? Galvoje kirba ideja sagei ax.gif Ale niekaip makaule nenesa kaip pasidaryti ta "blyneli". Slapiai veliant plokscia tai ir gausis toks paprastas blynas, o as noreciau, kad nors kiek gautusi pasiputes blush2.gif
Atsakyti
kazkada jau buvau imetus trumpus filmukus apie velima, bet pakartosiu (gal kas parmestu ir i veltiniauoju kluba, nes as tingiu registruotis ten blush2.gif ) cia velimas adata naudojant sausainiu formele
galima pasidaryt labai kalediniu serveteliu zhiedu tokiu budu:
user posted image
ir dar vienas filmukas,-rutuliuko velimas shlapiai...nors man taip nieko nesigautu sumerkus vilna i vandeni unsure.gif

tokom,- suvelk dideli ir nesuspausta kamuoliuka ir tada suplok baigdama velt mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal į parodą Kaune bigsmile.gif MOTERS PASAULIS
Atsakyti
merginos,as irgi taip noriu moket velt.nuveliau vienus karolius o daugiau dar rankinuka ir viskas... 4u.gif
Atsakyti
gegyte kuo daugiau praktikuosies tuo labiau mokesi velt... visi grazus darbeliai nera pirmo bandymo vaisius.... praktikuosis ir ismoksi.... smile.gif

Atsakyti
Man toks klausimas iškilo g.gif :

veltinis šiuo metu labai populiarus, pats pikas. O kas bus toliau? Juk turėtų praeiti/priblėsti?? Jau gaunasi kažkaip nebeoriginalu - kičas... blink.gif

Atsakyti
as irgi pastebejau.... nepatinka man taip... ci akaip uzpraita vasara visi vaiksciojo su velvetiniais svarkeliais taip dabar veltinis... sis bumas be jokios abejones greit isbles taciau tikriausia sio bumo deka as ir suzinojau apie veltinius ir pradejau jais dometis blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonbonkea: 04 lapkričio 2006 - 17:22
QUOTE(Pieninė @ 2006 11 04, 18:22)
Man toks klausimas iškilo g.gif :

veltinis šiuo metu labai populiarus, pats pikas. O kas bus toliau? Juk turėtų praeiti/priblėsti??  Jau gaunasi kažkaip nebeoriginalu - kičas... blink.gif

Kičo pilna bet kokiose srityse- ateina mados ir išeina. Kas domisi ne dėl mados niekad neišbjauros, o tik ieškos kelio į tobulumą ir stengsis viską daryti kuo originaliau. Manau, visuotinis populiarumas tik į naudą rimtai ir iš širdies užsiimantiems veltiniu, nes kiekvienas gali nuvelti bumbula, o kaip jį originaliai ir nenuobodžiai panaudoti- sugebės sugalvoti tik fantazijos kupinas žmogus. Tad kaip tik lengva išryškėti visuotiniame nuobodumo fone.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 04 lapkričio 2006 - 18:55
Sveikos kazkas klauset apie ABC KAune parduotuves darbo laika, tai ji sekmadieniais nedirba. I-V nuo 10 iki 18, o VI nuo 10 iki 15. Ir paskutiniu metu buvo galima gauti ryskiu spalvu vilneliu.
Atsakyti
QUOTE(Etnamliv @ 2006 11 04, 19:28)
Sveikos kazkas klauset apie ABC KAune parduotuves darbo laika, tai ji sekmadieniais nedirba. I-V nuo 10 iki 18, o VI nuo 10 iki 15. Ir paskutiniu metu buvo galima gauti ryskiu spalvu vilneliu.

bet sluoksna kiek siurkstesne ir sunkiau veliasi.
Atsakyti
Veltinio tradicija tęsiasi -n metų. Lietuvoje tik neseniai jis "ant bangos", Vokietijoje, Skandinavijos šalyse jis populiarus gan seniai ir net nesiruošia "iš mados išeiti", technologijos tik tobulėja, o veltinio galimybės išties neribotos, reikia tik fantazijos rolleyes.gif
Jis praktiškas ir nuostabus biggrin.gif
Atsakyti
cia gal klasuimas ne prie ko bet ar gavote is moderatoriu pranesima kad negalima parase buti paskelbus savo internetinio albumo kur mano veltinio darbeliai? blink.gif aikit net isigandau biggrin.gif
Atsakyti