Tiesa sakant ne čia užsakinėjau , švogeris šiuo metu Vokietijoje, tai užsiprašiau keleto . Vyras jau grąsinasi iš namų išvaryti, kad šeimos biudžetą "vėjais" leidžiu
Užsisakiau šitą, šitą ir šitą. Paskutinė turėtų būti laaaabai nebloga, apie tūrinio vėlimo technologiją, gal sakau ir man rankinės be broko pradės gautis
Tiesa sakant ne čia užsakinėjau , švogeris šiuo metu Vokietijoje, tai užsiprašiau keleto . Vyras jau grąsinasi iš namų išvaryti, kad šeimos biudžetą "vėjais" leidžiu
Užsisakiau šitą, šitą ir šitą. Paskutinė turėtų būti laaaabai nebloga, apie tūrinio vėlimo technologiją, gal sakau ir man rankinės be broko pradės gautis
na taip... busi apsisvietus tik klasuimas ar tos knygos vokiskos? o nebuciau labai nagla jei paprasyciau kad kai turesi knygeles svarbiausius ir idomiausius puslapiukus nufotkintum ir mum parodytum?
Va ČIA galima daug idėjų prisigaudyti, bent jau nuo viršelių .
Jo tikrai fainas puslapiukas idejoms pasigaudyti.
Ar buvote siandien kas Kaune parodoje "MOters pasaulis"? Kiap visada buvo ir veltiniu. Daug karoliu, auskaru, sagiu, geliu privelta. Merginos net Kaledoms pasiruosusios- privelusios besmegeniu, tokiu, kaip anksciau nurodytam puslapely.