Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(Siesta @ 2006 11 03, 21:39)
Va ČIA galima daug idėjų prisigaudyti, bent jau nuo viršelių biggrin.gif .
Aš tai jau po savaitės siuntinuko laukiu cool.gif

tikrai? o kokia knyga uzsisakei? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Siesta @ 2006 11 03, 18:39)
Va ČIA galima daug idėjų prisigaudyti, bent jau nuo viršelių biggrin.gif .

dauguma situ knyguciu ir gyvai pavartau thumbup.gif

as irgi zhioplineju internete...radau dar niekad neregetu dalykeliu, pvz, apveltus akmenis durims paremti bigsmile.gif user posted image
Atsakyti
uups a kur tu tas knygas gi vartai? blink.gif isduok ir man paslapti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonbonkea @ 2006 11 03, 20:52)
tikrai? o kokia knyga uzsisakei?  blush2.gif

Tiesa sakant ne čia užsakinėjau blush2.gif, švogeris šiuo metu Vokietijoje, tai užsiprašiau keleto rolleyes.gif. Vyras jau grąsinasi iš namų išvaryti, kad šeimos biudžetą "vėjais" leidžiu biggrin.gif
Užsisakiau šitą, šitą ir šitą. Paskutinė turėtų būti laaaabai nebloga, apie tūrinio vėlimo technologiją, gal sakau ir man rankinės be broko pradės gautis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Siesta @ 2006 11 03, 22:20)
Tiesa sakant ne čia užsakinėjau blush2.gif, švogeris šiuo metu Vokietijoje, tai užsiprašiau keleto rolleyes.gif.  Vyras jau grąsinasi iš namų išvaryti, kad šeimos biudžetą "vėjais" leidžiu biggrin.gif
Užsisakiau šitą, šitą ir šitą. Paskutinė turėtų būti laaaabai nebloga, apie tūrinio vėlimo technologiją, gal sakau ir man rankinės be broko pradės gautis rolleyes.gif

na taip... busi apsisvietus thumbup.gif tik klasuimas ar tos knygos vokiskos? ax.gif o nebuciau labai nagla jei paprasyciau kad kai turesi knygeles svarbiausius ir idomiausius puslapiukus nufotkintum ir mum parodytum? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bonbonkea @ 2006 11 03, 19:07)
uups a kur tu tas knygas gi vartai?  blink.gif  isduok ir man paslapti  4u.gif

vokietijoj ax.gif
Atsakyti
Va ČIA galima daug idėjų prisigaudyti, bent jau nuo viršelių  .

Jo tikrai fainas puslapiukas idejoms pasigaudyti. drinks_cheers.gif

Ar buvote siandien kas Kaune parodoje "MOters pasaulis"? Kiap visada buvo ir veltiniu. Daug karoliu, auskaru, sagiu, geliu privelta. Merginos net Kaledoms pasiruosusios- privelusios besmegeniu, tokiu, kaip anksciau nurodytam puslapely. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Siesta @ 2006 11 03, 21:20)
Tiesa sakant ne čia užsakinėjau blush2.gif, švogeris šiuo metu Vokietijoje, tai užsiprašiau keleto rolleyes.gif.  Vyras jau grąsinasi iš namų išvaryti, kad šeimos biudžetą "vėjais" leidžiu biggrin.gif

Jėga knygos thumbup.gif Ir visos vokiškos, kaip faina!!! Turbūt trečdalį jų pirkčiau, jei galėčiau lotuliukas.gif Kaip noriu, negaliu doh.gif
Atsakyti
Kazyte, negaliu parasyti tau i asmenine zinute, nepriima laisko, gal gali man parasyti savo telefona?
Atsakyti
QUOTE(kazyte @ 2006 11 03, 19:23)
Ievuchka, greit rodyk tuos isgirtuosius serveteliu laikiklius thumbup.gif

Nieko ten mandro ax.gif
user posted image
Atsakyti
Ievuchka, labai fainai ir originalu!!!!! bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=ievuschka,2006 11 04, 00:14]
Nieko ten mandro ax.gif

Mandro gal ir nieko, bet idėja thumbup.gif ir darbas labai gražus 4u.gif

Kaip taisyklė visas grožis ir būna - paprastume mirksiukas.gif