Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(ievuschka @ 2006 11 03, 18:24)
Kažkaip čia toks eksperimentas buvo, kuris pavyko: pirmiausia suvėliau tą žiedą,tiksliau tokią lazdelę su nesuveltais galais, tada formavau gėlę ir į ją įvėliau abu  tos lazdelės galus.Taip gavosi, kad žiedelis ir gėlė - tai 2in1(be jokių siūlių).Nežinau,ar suprantamai aš čia paaiškinau g.gif

Suprantamai suprantamai, ačiū. 4u.gif
Atsakyti
vaa o as katik baigiau velti savo pirmasias slepetes... 4u.gif jose tiek sykliu kad net suskaiciuot sunku blink.gif o kas geriausia kad isnaudojau visa tuyeta vilna... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonbonkea @ 2006 11 03, 17:19)
vaa o as katik baigiau velti savo pirmasias slepetes...  4u.gif  jose tiek sykliu kad net suskaiciuot sunku  blink.gif  o kas geriausia kad isnaudojau visa tuyeta vilna...  lotuliukas.gif

Nepergyvenk tu taip, nenuvertink taip savęs,kad tik karoliukus velt moki lotuliukas.gif Va, pabandei šlepetes, šaunuolė thumbup.gif O skyles kokiom gėlytėm ar šiaip spalvotais skrituliukais paslėpk, gali visai linksmai atrodyti, niekas net nesupras, kad čia brokas buvo. O broko neabejotinai visiems pasitaiko, ypač,kai ko nors naujo imamasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2006 11 03, 18:31)
Nepergyvenk tu taip, nenuvertink taip savęs,kad tik karoliukus velt moki  lotuliukas.gif Va, pabandei šlepetes, šaunuolė thumbup.gif O skyles kokiom gėlytėm ar šiaip spalvotais skrituliukais paslėpk, gali visai linksmai atrodyti, niekas net nesupras, kad čia brokas buvo. O broko neabejotinai visiems pasitaiko, ypač,kai ko nors naujo imamasi ax.gif

na lb idomiai turetu atrodyti gelytes ant padu, sonu ir t.t. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bonbonkea @ 2006 11 03, 19:08)
na lb idomiai turetu atrodyti gelytes ant padu, sonu ir t.t.  biggrin.gif

Aišku kad įdomiai smile.gif Ir linksmai wub.gif Ant padų gali prisiūti "paduką" kad ir medžiaginį bet kokį 4u.gif O šonus gėlytėm ar kokiais gyvuniukais nubaksnoti smile.gif Atrodys šauniai thumbup.gif
Atsakyti
na gal ir gerai sakai... 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamos,

gal kas galit atsakyti kur skubiai gauti velimo adatu???
Atsakyti
jei esi vilniete gali nusipirkti is parduotuves prie ziurlionio meno mokyklos .. tik neprisimenu kaip ji ten vadinas bet rast tai tikrai turetum mirksiukas.gif arba is www.rankdarbiai.com
Atsakyti
Ievuchka, greit rodyk tuos isgirtuosius serveteliu laikiklius thumbup.gif
Atsakyti
Labas,
esu naujoke. Ar yra kokie Kaune vilnos velimo kursai? g.gif
Gal zinot kas? ax.gif Dar ir vilnos spalvotos noreciau,,,kur jos gauti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pentarda @ 2006 11 03, 20:24)
Labas,
esu naujoke. Ar yra kokie Kaune vilnos velimo kursai? g.gif
Gal zinot kas? ax.gif  Dar ir vilnos spalvotos noreciau,,,kur jos gauti? blush2.gif

Taigi prie pat yra tema "Veltinukų vėlimo kursai nuo A iki Ž" ax.gif
Joje susirandi Kauniečių pradinukių sąrašą ir paskutiniuoju numeriu save įsirašai smile.gif Ir seki tą temą, lauki kada pasakys kur ir kada ateiti cool.gif
Atsakyti
Va ČIA galima daug idėjų prisigaudyti, bent jau nuo viršelių biggrin.gif .
Aš tai jau po savaitės siuntinuko laukiu cool.gif
Atsakyti