Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

Kreipiuosi i Kaunietes, Sakykit Ar toj ABC dar yra vilnos ir kiek ji kainuoja? Mat kita savaite pazystaa vaziuos prasyciau nupirkti tik nezinau kiek pinigeliu ideti kad paskui nepritruktu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tokom @ 2006 11 02, 20:45)
vaistineje jo buna
neziurejai Manto gtv? ten yra dvejose vietose kailiai... man regis naturalus - prie pamusalu.  g.gif  kazka prabegom antradieni maciau....  g.gif

aciu uz atsakymus.. i gariunai tai reiktu pavaziuot, tik anikaip neprisiruosiu...

O Manto gatvej- tik dirbtinis kailis- net klausiau...
o del vilko- reiks pasidometi:) aciu:)
Atsakyti
QUOTE(Minesota @ 2006 11 03, 08:48)
Ievushka, kepurytė gražutėlė, šiltutėlė  thumbup.gif  .  Tokiu oru kaip vakar ir šiandien tiesiog būtinas aksesuaras  mirksiukas.gif  .

Dėkui! Taip ir padarė kepurės savininkas, jau trečią dieną visur su ta kepure išdidžiai vaikšto lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Na va, ir aš pabandžiau savo gėles ir kai ką kitą žmonėm pasiūlyt.Žiūrėsiu,kaip ten man seksis ax.gif Ačiū visom už gražius palinkėjimus ir palaikymą aciuks.gif
Atsakyti
Matėm matėm smile.gif . Kai kurių darbų buvau nemačiusi, man labai patiko servetėlės laikiklio idėja. Apskritai veltinis namus šildo ir puošia.
Atsakyti
man tai isvis ziema taip faina prie veltinio prisiglaust... toks siltutis ... net sirdis dziaugiasi lotuliukas.gif o jei dar tas veltinis toks nuostabus kaip ievuschko ar *Divos* tai isvis super thumbup.gif
Atsakyti
gal galetumete kas nors parasyti kaip tas slepetes velti? nes nesuprantu... g.gif padarai pagal iskarpa, perkirpi ir kaip toliau... unsure.gif ar bent jau pasakykit kurioje temoje ieskoti... bus labi aciu...
Atsakyti
Ievuschka, man dar parūpo, kaip tu užbaigei servetėlės laikiklį, t.y. kaip žiedą padarei? ax.gif
Atsakyti
dar karta reikia skubaus atsakymo:Kreipiuosi i Kaunietes, Sakykit Ar toj ABC dar yra vilnos ir kiek ji kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(gugile @ 2006 11 03, 11:36)
dar karta reikia skubaus atsakymo:Kreipiuosi i Kaunietes, Sakykit Ar toj ABC dar yra vilnos ir kiek ji kainuoja?

gal tiesiog paskambink i ta parduotuve g.gif ba vakar gal buvo, siandien jau ner unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(Mazhyle @ 2006 11 03, 10:37)
gal galetumete kas nors parasyti kaip tas slepetes velti? nes nesuprantu...  g.gif padarai pagal iskarpa, perkirpi ir kaip toliau... unsure.gif ar bent jau pasakykit kurioje temoje ieskoti... bus labi aciu...

cia ka tu perkerpi? g.gif jau nuveltas per puse? unsure.gif
Atsakyti
va....
http://public.fotki....pavadinimo.html

cia iskarpa...kiek suprantu ja nuveli, tada ja perkirpi...ir kas tada? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazhyle @ 2006 11 03, 17:29)
va....
http://public.fotki....pavadinimo.html

cia iskarpa...kiek suprantu ja nuveli, tada ja perkirpi...ir kas tada? g.gif

Tada formuoji, veli batukus rankomis, kol susitraukia iki norimo dydžio. Pabaigoje gali užsimauti šlapius ir patrepsėti 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Minesota @ 2006 11 03, 13:26)
Ievuschka, man dar parūpo, kaip tu užbaigei servetėlės laikiklį, t.y. kaip žiedą padarei?    ax.gif

Kažkaip čia toks eksperimentas buvo, kuris pavyko: pirmiausia suvėliau tą žiedą,tiksliau tokią lazdelę su nesuveltais galais, tada formavau gėlę ir į ją įvėliau abu tos lazdelės galus.Taip gavosi, kad žiedelis ir gėlė - tai 2in1(be jokių siūlių).Nežinau,ar suprantamai aš čia paaiškinau g.gif
Atsakyti