"Mergickos- o pas mane klausimas visai ne i tema- gal kas matet- zinot kur nusipirkt naturalaus kailiuko- kuo minkstesnio ir lengvesnio- noriu pamusala vaiko striukei siut is naturalaus kailio, o audiniu pardese visur dirbtinis.."
[/quote]
Galvoju, kad "na Gariūnaj" galima rasti. Bo mieste kailių parduotuvėse irgi turbūt yra, bet greičiausiai tiekimo šaltiniai tie patys, o kainos - didesnės.
QUOTE(*Diva* @ 2006 11 02, 15:52)
Mergickos- o pas mane klausimas visai ne i tema- gal kas matet- zinot kur nusipirkt naturalaus kailiuko- kuo minkstesnio ir lengvesnio- noriu pamusala vaiko striukei siut is naturalaus kailio, o audiniu pardese visur dirbtinis..
as tai ieshkociau kauno "vilko" kailiu fabriko firminej kailiu parduotuvej...ju avikailiai toookie plonuciai ir lengvuciai...kaip pukas ...tik va nzn ar kailiu jie prekiauja, ar tik jo gaminiais
QUOTE(Heiki Heiki! @ 2006 11 02, 19:51)
Oi, panos
Grįžo šiandien vyras iš darbo, ateinu į koridorių pasitikt (na, jis jau buvo įėjęs į vidų, kai atėjau iš kambario)... Sako: "Tai ką? Vėl šamanizmu užsiiminėji?" Nu čia atseit veliu....
Grįžo šiandien vyras iš darbo, ateinu į koridorių pasitikt (na, jis jau buvo įėjęs į vidų, kai atėjau iš kambario)... Sako: "Tai ką? Vėl šamanizmu užsiiminėji?" Nu čia atseit veliu....
iš manęs namiškiai irgi tyčiojasi visada draugiškai aišku
Bet tapces kai pamatė grįžę tai ir išsižiojo ir kartu užsičiaupė Jau prašė, kad ir jiems padaryčiau
nu šakės kokių gooožybių pridarėt visą monitorių nuseiliojau besigėrėdama..
QUOTE(*Diva* @ 2006 11 02, 18:52)
is kur rauti glicerino
vaistineje jo buna
QUOTE(*Diva* @ 2006 11 02, 18:52)
Mergickos- o pas mane klausimas visai ne i tema- gal kas matet- zinot kur nusipirkt naturalaus kailiuko- kuo minkstesnio ir lengvesnio- noriu pamusala vaiko striukei siut is naturalaus kailio, o audiniu pardese visur dirbtinis..
neziurejai Manto gtv? ten yra dvejose vietose kailiai... man regis naturalus - prie pamusalu. kazka prabegom antradieni maciau....
Sveikos,
Po tiek laiko ištobulėjote tikrai labai....Kiek pamenu, Heiki Heiki tik papuošalus vėlė, dabar jau ir rankinė, ir kepurė...super
Puikūs visų darbai, tikrai, tikiuosi ir aš atrasti laiko....
Turiu pradėjusi šalį ant šilko, bet pirmas blynas bus kuklus....
Tiek žinių.
Užpatentuokite savo idėjas, mat ne kurie itin niršta dėl "plagijavimo", kopijavimo ir idėjų vagimo, tačiau nežinia, kas, kaip, nuo ko ir kada
Po tiek laiko ištobulėjote tikrai labai....Kiek pamenu, Heiki Heiki tik papuošalus vėlė, dabar jau ir rankinė, ir kepurė...super
Tiek žinių.
Užpatentuokite savo idėjas, mat ne kurie itin niršta dėl "plagijavimo", kopijavimo ir idėjų vagimo, tačiau nežinia, kas, kaip, nuo ko ir kada
QUOTE(Sraigutė @ 2006 11 02, 21:12)
Sveikos,
Tiek žinių.
Tiek žinių.
as irgi vis ziuriu visi tik tovuleja ne dienom o valandom... tai as cia viena tokia atsilikus bunu
QUOTE(linda7 @ 2006 11 02, 18:13)
Laba diena darbsciosios mamytes, gal galetumete informuoti kur kaune galima ismokti velti vilnos darbelius, gal yra kokie nors kursai organizuojami, buciau dekinga uz kontaktus ar nuorodas
Susirask toliau temą "Veltinukų vėlimo kursai nuoA iki Ž".Ten galėsi užsiregistruoti į kursus.
QUOTE(Sraigutė @ 2006 11 02, 20:12)
Sveikos,
dėkui...
Kažkaip su laiku didesnius darbeliu pasidarė įdomiau daryti, nors fiziškai ir sunkiau. Dabar kai kokia draugė karolių paprašo, tai net nelabai noriu daryti...
! | Cituojant narių žinutes prašome necituoti ir nuotraukų. Paprasčiausiai ištrinkite jas iš cituojamo teksto, kad nesikartotų kiekviename puslapyje. Taupykime forumo vietą |
Ievushka, kepurytė gražutėlė, šiltutėlė . Tokiu oru kaip vakar ir šiandien tiesiog būtinas aksesuaras .