Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(Pieninė @ 2006 11 02, 17:07)
help.gif  help.gif
sėdžiu ir jau nervas paėmė. Kaip per karoliuką perverti atlasinę apvalią juostelę????  Ir su virbalu platinu skylę...vienu žodžiu greičiau karolį sudraskysiu nei praversiu juostelę...gal kas patartų šią nevilties minutę??? fear.gif

Aš tai ylą pasitelkiu į pagalbą mirksiukas.gif . Su didele adata bedu į tą skylę, jei dar sunkiai traukias, tai ir reples nukancinu blush2.gif nuo vyro. Replėmis už adatos ir prasiveria doh.gif . Gal kas žino įmantresnių būdų, tai neslėpkit, o greit klokit bigsmile.gif lotuliukas.gif .

QUOTE(tapkute @ 2006 11 02, 17:18)
Diva per susitikimą minėjai, kad domėjaisi apie veltinukų priežiūrą smile.gif Gal gali pasidalinti patarimais kaip juos skalbt/valyt? Išsimozojau savo skraidančias tapces  cray.gif
Gal ir kitos ką nors žinote smile.gif Padėkit  help.gif  4u.gif

Cit nono.gif , neverk dabar . O po kokius g.gif purvus skraidei su savo gražiosiomis bigsmile.gif tapcėmis?
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2006 11 02, 17:48)
Aš tai ylą pasitelkiu į pagalbą  mirksiukas.gif . .
Cit nono.gif , neverk dabar . O po kokius g.gif  purvus skraidei su savo gražiosiomis  bigsmile.gif tapcėmis?

Nesakysiu blush2.gif Dariausi kavos ir nemačiau kaip nešdama išpyliau čiučiuką biggrin.gif doh.gif Ir įlipau paskui blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tapkute: 02 lapkričio 2006 - 16:49
QUOTE(Heiki Heiki! @ 2006 11 02, 14:08)

Ievuschka, kurgi Tavo žadėta kepurytės nuotrauka?  mirksiukas.gif

Pagaliau...
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2006 11 02, 18:03)
Pagaliau...

Labai graži kepka smile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ir demonstruotojui labai tinka tongue.gif Čia jam ir daryta? Ar tiesiog pristatei demonstruoti? smile.gif
Atsakyti
kurią čia dieną vyras su draugu žiūrinėjo mano replių atsargas - ir užsiprašė, kad tokias pat nupirkčiau, nes niekur vaikinas neranda tokių laugh.gif tai juokiausi, sakiau nu laikai atėjo - ir pas moteras naudingų dalykų galima rasti laugh.gif darausi įrankių spece.
as jau minėjau, kad burbuliukus perveriu su yla, o po to naudoju tokią štai adatą, nes į ąselę telpa bet kas, ir labai patogu ištraukti.
user posted image o pirkau ja parduotuvėje kur visko daug rankdarbiam. specialaus pavadimo lyg ir neturi, o yra Vilniuje, Viršuliškių Madoje
Papildyta:
kepuriukas liux thumbup.gif: kaip ir daugybė kitų darbelių, kurių nespėju girti wink.gif ax.gif
kaip suprantu, sablonas kerpamas sonu, bet va kaip tas dekoras toks super gaunasi - is centro taip graziai iseina mastau.gif ar as kazkaip ne taip pati ta sablona isivaizduoju - na, va kaip profiliu kad stovi, tai toki ir sablona kirpti ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linada: 02 lapkričio 2006 - 17:14
QUOTE(ievuschka @ 2006 11 02, 17:03)
Pagaliau...

thumbup.gif Nuostabus kepuriukas wub.gif
Bet tikrai forma identiška lotuliukas.gif Ir "ausys" tokios pat ilgos lotuliukas.gif O mane tos mano "ausys" tai nervuoja schmoll.gif Kažkaip... iš priekio pati sau labai negražiai atrodau su ta kepure verysad.gif Į lakūną panaši doh.gif Gal nukirpt jas, ar kokį galą.... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heiki Heiki!: 02 lapkričio 2006 - 17:24
QUOTE(tapkute @ 2006 11 02, 18:05)
Labai graži kepka smile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Ir demonstruotojui labai tinka tongue.gif Čia jam ir daryta? Ar tiesiog pristatei demonstruoti? smile.gif

Čia jam ir daryta pagal spec.pageidavimus:kad tokios spalvos būtų ir atrodytų kaip nuo viršugalvio tos spalvos nuvarvėjusios.Rezultatu užsakovas liko patenkintas.Ir aš taip pat, kaip pirmąją kepurę nuvėlus.

QUOTE(linada @ 2006 11 02, 18:13)
Papildyta:
kepuriukas liux thumbup.gif: kaip ir daugybė kitų darbelių, kurių nespėju girti wink.gif  ax.gif
kaip suprantu, sablonas kerpamas sonu, bet va kaip tas dekoras toks super gaunasi - is centro taip graziai iseina mastau.gif ar as kazkaip ne taip pati ta sablona isivaizduoju - na, va kaip profiliu kad stovi, tai toki ir sablona kirpti ?

Taip ir dariau-šablonas kirptas šonu, o va dekorą stengiausi labai akuratniai "nuvarvinti".Atrodo-pavyko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2006 11 02, 17:13)
as jau minėjau, kad burbuliukus perveriu su yla, o po to naudoju tokią štai adatą, nes į ąselę telpa bet kas, ir labai patogu ištraukti.
o pirkau ja parduotuvėje kur visko daug rankdarbiam. specialaus pavadimo lyg ir neturi, o yra Vilniuje, Viršuliškių Madoje

Aš irgi tokią adatą turiu nusipirkus, bet dar nebandžiau su ją verti... O jei labai kietai bus suveltas bumbuliukas? Vis tiek pralenda ta adata? Ar reikia minkštesnį palikt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aga: 02 lapkričio 2006 - 22:48
taigi sakau - perduriu pirmiausia su yla, tada viskas lenda biggrin.gif maniskiai kamuoliukai-akmenukai, tai kartais pasidusinu, kol istraukiu doh.gif bet kitaip nemoku. bet vien su adata nepradursi wink.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif blush2.gif Bo jau greitai prireiks, tai galvoju, kaip čia bus man...
Atsakyti
QUOTE(tapkute @ 2006 11 02, 17:18)
Diva per susitikimą minėjai, kad domėjaisi apie veltinukų priežiūrą smile.gif Gal gali pasidalinti patarimais kaip juos skalbt/valyt? Išsimozojau savo skraidančias tapces  cray.gif
Gal ir kitos ką nors žinote smile.gif Padėkit  help.gif  4u.gif

aha, mano patarimai raso, kad kavos ir arbatos demes valomos glicerinu, o jei tai nepadeda- tiesiog praplauti siltame vandenyje. is kur rauti glicerino- neisivaizduoju, bet siltu vandenuku pabandyk- gal atsiplaus:) tik labai stipriai netrink, jei nenori kad susitrauktu:)

ievushka- liuks kepka:)

Mergickos- o pas mane klausimas visai ne i tema- gal kas matet- zinot kur nusipirkt naturalaus kailiuko- kuo minkstesnio ir lengvesnio- noriu pamusala vaiko striukei siut is naturalaus kailio, o audiniu pardese visur dirbtinis..
Atsakyti
Oi, panos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Grįžo šiandien vyras iš darbo, ateinu į koridorių pasitikt (na, jis jau buvo įėjęs į vidų, kai atėjau iš kambario)... Sako: "Tai ką? Vėl šamanizmu užsiiminėji?" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu čia atseit veliu.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti