Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(flame @ 2006 11 02, 09:28)
laba dienele! pabandziau ir as turinius darbelius daryti, nefontanai bet vistiek smagu  4u.gif

Šaunuolė! Smagu kažką naujo išbandyt,ane? thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif

QUOTE(Žydraakė @ 2006 11 02, 09:48)
Ievuschka, baisiai gražūs tavo kvietkai wub.gif Gal gali išduoti paslaptį, kaip tu juos darai, ta prasme adatėlėmis baksnoji ar šlapiai vėli ax.gif 
Aš kol kas specializuojuosi tik burbuliukų vėlime blush2.gif Išmėginau papuošti su šilku, tuomet kelių spalvų burbuliukus pamėginau velti. Viskas gavosi smile.gif

Dėkui dėkui biggrin.gif Gėlytes veliu tik šlapiai, nebent kokį viduriuką paskui subadau adatėle.O paaiškint tikrai sudėtingiau nei nuvelt lotuliukas.gif Tiesiog dėlioju vilną, veliu, formuoju žiedus, kur reikia įkerpu(kol šlapia), vėl veliu ir t.t
Atsakyti
Tikrai super ta baltoji rankine thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Man labai patiko jos rankenos drinks_cheers.gif gal pasidalinsite mintimis kaip tokias padaryti?
Atsakyti
QUOTE(Fifoolia @ 2006 11 02, 09:44)
Tikrai super ta baltoji rankine  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Man labai patiko jos rankenos  drinks_cheers.gif  gal pasidalinsite mintimis kaip tokias padaryti?

Tokias rankenas reikia velti kaip parodyta čia tik iš vienos spalvos vilnos ir norimo ilgio.

Ievuschka, kurgi Tavo žadėta kepurytės nuotrauka? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heiki Heiki!: 02 lapkričio 2006 - 13:09
bigsmile.gif Ievucha tavo kvietkeliai nuostabus! As visad darydavau gelytes su adatelem bet dabar reiks megint slapiai . Parsiveziau vilnos is Kauno galesiu eksperimentuot
Atsakyti
Jusu visu labai grazus darbeliai thumbup.gif noreciau ir as ismokti... teorija, kaip daryt zinau, tik va problema is kur Klaipedoj vilnos gaut? negi tik "veltinio namuos"? man tiktu ir nedazyta, pati galeciau nusidazyt.. ax.gif 4u.gif is anksto aciu uz informacija smile.gif
Atsakyti
sveikutes,
pradejau ir as veltiniauti, tai pagaliau gavosi man tie rutuliukai is vilnos, pasinaudojai kazkieno patarimu, ir raukslejimus taisau su adatom, labai gerai!!!

taciau yra vienas bet, man jie gaunasi skirtingo dydzio g.gif
kaip padaryti kad tie rutuliukai papuosaliukams butu vienodi???
Atsakyti
QUOTE(fainute25 @ 2006 11 02, 15:56)
taciau yra vienas bet, man jie gaunasi skirtingo dydzio g.gif
kaip padaryti kad tie rutuliukai papuosaliukams butu vienodi???

Reikia imti maždaug vienodą vilnos kiekį kiekvienam kamuoliukui. O jei vis tiek skirtingo dydžio, tai tą, kuris didesnis, dar pavelti stipriau spaudžiant, kol sumažės iki reikiamo dydžio 4u.gif
Atsakyti
help.gif help.gif
sėdžiu ir jau nervas paėmė. Kaip per karoliuką perverti atlasinę apvalią juostelę???? Ir su virbalu platinu skylę...vienu žodžiu greičiau karolį sudraskysiu nei praversiu juostelę...gal kas patartų šią nevilties minutę??? fear.gif
Atsakyti
Laba diena darbsciosios mamytes, gal galetumete informuoti kur kaune galima ismokti velti vilnos darbelius, gal yra kokie nors kursai organizuojami, buciau dekinga uz kontaktus ar nuorodas
Atsakyti
QUOTE(Heiki Heiki! @ 2006 11 02, 17:03)
Reikia imti maždaug vienodą vilnos kiekį kiekvienam kamuoliukui. O jei vis tiek skirtingo dydžio, tai tą, kuris didesnis, dar pavelti stipriau spaudžiant, kol sumažės iki reikiamo dydžio  4u.gif

aciu uz patarimus, paneginsiu ax.gif
Atsakyti
Diva per susitikimą minėjai, kad domėjaisi apie veltinukų priežiūrą smile.gif Gal gali pasidalinti patarimais kaip juos skalbt/valyt? Išsimozojau savo skraidančias tapces cray.gif
Gal ir kitos ką nors žinote smile.gif Padėkit help.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pieninė @ 2006 11 02, 16:07)
help.gif  help.gif
sėdžiu ir jau nervas paėmė. Kaip per karoliuką perverti atlasinę apvalią juostelę????  Ir su virbalu platinu skylę...vienu žodžiu greičiau karolį sudraskysiu nei praversiu juostelę...gal kas patartų šią nevilties minutę??? fear.gif

Aš naudoju adatą odai siūti. Ji kaip adymo adata, tik ji labiau prapjauna kryželiu. Jų yra pirkti prie visų siuvėjoms skirtų reikmenų. Jei kam reiks Klaipėdoje, pasakysiu konkrečiai kur pirkau..
Atsakyti