Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

Saunuoles visos, labai grazus darbeliai!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2006 11 01, 22:34)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  o tau stigmos ant delnu neatsivere???
man pats stunkiausias darbas kamuoliukus velt...jegos kiek reik doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif su pirstinem veliant ir nuo 100 neatsiveria blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Bet su pirstinem labai nepatogu. bigsmile.gif
Atsakyti
a as maximoj nusipirkau s dydzio vienkartiniu pirstiniu... 10vnt. 68ct tongue.gif s lb mazo dydzio (ziuraiai nors man tik 14 jos net man per mazos doh.gif ) tai tos pirstines taip aptemptos kad jauties lyg su 2 oda lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kazyte @ 2006 11 01, 23:55)
Bet su pirstinem labai nepatogu. bigsmile.gif

Na aš visus tokius "bumbuliukus" taip pripratau velti su pirštinėm, kad dabar man jau "nepatogu" be pirštinių velt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*MAGIC* @ 2006 11 01, 23:04)
Na aš visus tokius "bumbuliukus" taip pripratau velti su pirštinėm, kad dabar man jau "nepatogu" be pirštinių velt  biggrin.gif

va ir man taip pat drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Bumbulioukus tik su pirstinem veliu wink.gif
Uups bet juk nesunku visai kamuoliukus velt o ir jegos nereik wink.gif Man nepatinka po koki 10 kamuoliuku velt. Jei jau velt tai ne maziau kaip 100 lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tiesiog pajunti kaip vilna traukiasi matai kiek laiko vienam kamuoliukui reikia ir suki suki...kita karta vel is naujo su vilna susidraugauti reik ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jumi @ 2006 11 01, 21:09)
Uups  bet juk nesunku visai kamuoliukus velt o ir jegos nereik wink.gif Man nepatinka po koki 10 kamuoliuku velt. Jei jau velt tai ne maziau kaip 100  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Tiesiog pajunti kaip vilna traukiasi matai kiek laiko vienam kamuoliukui reikia ir suki suki...kita karta vel is naujo su vilna susidraugauti reik  ax.gif

nzn, man bjauriausias darbas kamuoliukus sukt...po kokiu triju pavargstu...gal labai spaudziu? g.gif o dar jei vienodu reik doh.gif ir siaip...nuobodu...
pabandysiu kuria diena pradet adata ir dakalt shlapiai...
Atsakyti
Nepykit, bet aš matyt kartosiuos smile.gif Skaičiau viską, bet seniai ir tokia informacija man praslydo pro akis, o iš naujo skaityti nelabai turiu laiko blush2.gif
Taigi kreipiuosi į velėjas kaunietes ar šiaip Kauną pažįstančias smile.gif
Šeštadienį tėtis veš senelius į Kauną tai ir aš prisiplakiau ax.gif Nežinau, kur pavyks pabūvoti, bet labai norėčiau aplankyti žymiasias Kauno veltinių vietas biggrin.gif Į bazes tai jau išsiprašiau, kad nuvežtų. O ta ABC šeštadiniais dirba? Ir iki kelių dirba? Ir dar gal pavyktų į Monos galeriją užsukti jei ji irgi šeštadieniais dirba... smile.gif
Gal yra dar kas nors, kur verta (ir įmanoma šeštadienį) apsilankyti/apsiprekinti Kaune? Ta prasme veltiniui smile.gif Ir jei nesunku, parašykite darbo laiką blush2.gif
Ačiū iš anksto už bet kokią informacija šia tema drinks_cheers.gif
Atsakyti
laba dienele! pabandziau ir as turinius darbelius daryti, nefontanai bet vistiek smagu 4u.gif
user posted image]1[/URL]
user posted image]2[/URL]
user posted image]3[/URL]
Atsakyti
Flame thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Ievuschka, baisiai gražūs tavo kvietkai wub.gif Gal gali išduoti paslaptį, kaip tu juos darai, ta prasme adatėlėmis baksnoji ar šlapiai vėli ax.gif
Aš kol kas specializuojuosi tik burbuliukų vėlime blush2.gif Išmėginau papuošti su šilku, tuomet kelių spalvų burbuliukus pamėginau velti. Viskas gavosi smile.gif
Atsakyti
Aš irgi netingėjau per išeiginę dieną.

user posted image
Atsakyti