Saunuoles visos, labai grazus darbeliai!!!
QUOTE(uups @ 2006 11 01, 22:34)
o tau stigmos ant delnu neatsivere???
man pats stunkiausias darbas kamuoliukus velt...jegos kiek reik
man pats stunkiausias darbas kamuoliukus velt...jegos kiek reik
su pirstinem veliant ir nuo 100 neatsiveria
Bet su pirstinem labai nepatogu.
a as maximoj nusipirkau s dydzio vienkartiniu pirstiniu... 10vnt. 68ct s lb mazo dydzio (ziuraiai nors man tik 14 jos net man per mazos ) tai tos pirstines taip aptemptos kad jauties lyg su 2 oda
QUOTE(kazyte @ 2006 11 01, 23:55)
Bet su pirstinem labai nepatogu.
Na aš visus tokius "bumbuliukus" taip pripratau velti su pirštinėm, kad dabar man jau "nepatogu" be pirštinių velt
QUOTE(*MAGIC* @ 2006 11 01, 23:04)
Na aš visus tokius "bumbuliukus" taip pripratau velti su pirštinėm, kad dabar man jau "nepatogu" be pirštinių velt
va ir man taip pat Bumbulioukus tik su pirstinem veliu
Uups bet juk nesunku visai kamuoliukus velt o ir jegos nereik Man nepatinka po koki 10 kamuoliuku velt. Jei jau velt tai ne maziau kaip 100 Tiesiog pajunti kaip vilna traukiasi matai kiek laiko vienam kamuoliukui reikia ir suki suki...kita karta vel is naujo su vilna susidraugauti reik
QUOTE(Jumi @ 2006 11 01, 21:09)
Uups bet juk nesunku visai kamuoliukus velt o ir jegos nereik Man nepatinka po koki 10 kamuoliuku velt. Jei jau velt tai ne maziau kaip 100 Tiesiog pajunti kaip vilna traukiasi matai kiek laiko vienam kamuoliukui reikia ir suki suki...kita karta vel is naujo su vilna susidraugauti reik
nzn, man bjauriausias darbas kamuoliukus sukt...po kokiu triju pavargstu...gal labai spaudziu? o dar jei vienodu reik ir siaip...nuobodu...
pabandysiu kuria diena pradet adata ir dakalt shlapiai...
Nepykit, bet aš matyt kartosiuos Skaičiau viską, bet seniai ir tokia informacija man praslydo pro akis, o iš naujo skaityti nelabai turiu laiko
Taigi kreipiuosi į velėjas kaunietes ar šiaip Kauną pažįstančias
Šeštadienį tėtis veš senelius į Kauną tai ir aš prisiplakiau Nežinau, kur pavyks pabūvoti, bet labai norėčiau aplankyti žymiasias Kauno veltinių vietas Į bazes tai jau išsiprašiau, kad nuvežtų. O ta ABC šeštadiniais dirba? Ir iki kelių dirba? Ir dar gal pavyktų į Monos galeriją užsukti jei ji irgi šeštadieniais dirba...
Gal yra dar kas nors, kur verta (ir įmanoma šeštadienį) apsilankyti/apsiprekinti Kaune? Ta prasme veltiniui Ir jei nesunku, parašykite darbo laiką
Ačiū iš anksto už bet kokią informacija šia tema
Taigi kreipiuosi į velėjas kaunietes ar šiaip Kauną pažįstančias
Šeštadienį tėtis veš senelius į Kauną tai ir aš prisiplakiau Nežinau, kur pavyks pabūvoti, bet labai norėčiau aplankyti žymiasias Kauno veltinių vietas Į bazes tai jau išsiprašiau, kad nuvežtų. O ta ABC šeštadiniais dirba? Ir iki kelių dirba? Ir dar gal pavyktų į Monos galeriją užsukti jei ji irgi šeštadieniais dirba...
Gal yra dar kas nors, kur verta (ir įmanoma šeštadienį) apsilankyti/apsiprekinti Kaune? Ta prasme veltiniui Ir jei nesunku, parašykite darbo laiką
Ačiū iš anksto už bet kokią informacija šia tema
Flame
Aš irgi netingėjau per išeiginę dieną.