Na, veltiniautojos, tęsiam toliau
Čia ankstesnės veltinio dalys:
1 dalis
2 dalis
3 dalis
4 dalis
5 dalis
6 dalis
7 dalis
8 dalis
9 dalis
trečiojoj ir ketvirtojoj daugiausia info apie vėlimo techniką
O visas norinčias prisidėti prie info apie vėlimą sisteminimą kviečiame čia
QUOTE(Ašarėlė @ 2006 10 29, 11:44)
Rodausi savo puirmąjį didesnį veltinio darbelį . Aišku, kad kaip ir dauguma pirmųjų, taip ir šis prisvilęs , bet kitą kartą jau žinodama klaidas, manau nuvelsiu kokybiškesnį. Šis dar be pamušalo, nes jau labai knietėjo pasirodyti . Prašau pasakyti savo nuomonę: ar reikia dar kokio papuošimo, pvz gėlytės ar kitko? Nemarginau, nes planavau nešioti prie balto paltuko .
Puikus pirmas blynas Labai graži rankinė Ir puošti manau nereikia - labai gražiai ir taip atrodo
O aš irgi pasigirsiu, bet kol kas žodžiu tik Tapkute vakar padarė pirmąsias tapkutes Tai jei neužsikuisiu per ilgai namų ruošoje, nuvažiuosiu pas draugę ir nufotkinsiu Labai knieti pasirodyti
Lauksim nuotraukyčių
Ačiū visoms už liaupses mano tašiukui . Jūsų nuomonė labai svarbi . Tad nusprendžiau (ssu jūsų pagalba), kad papuošimų daugiau jokių nebus, nes tos surištos rankenos tarnauja kaip papuošimas .
tapkute su nekantrumu laukiam nuotraukyčių . Aš jau suplanavau, kad tapkutes savo mažąjai velsiu kitą savaitgalį ir vėl ankstėliau atsikėlus .
Pas mus ž i e m a, sniegelis padengė baltai žemelę Tad kaip tik ta proga ir dar vienas mano veltinio darbelis karoliai Sniegelis :
tapkute su nekantrumu laukiam nuotraukyčių . Aš jau suplanavau, kad tapkutes savo mažąjai velsiu kitą savaitgalį ir vėl ankstėliau atsikėlus .
Pas mus ž i e m a, sniegelis padengė baltai žemelę Tad kaip tik ta proga ir dar vienas mano veltinio darbelis karoliai Sniegelis :
QUOTE(Ašarėlė @ 2006 10 29, 13:28)
Ačiū visoms už liaupses mano tašiukui . Jūsų nuomonė labai svarbi . Tad nusprendžiau (ssu jūsų pagalba), kad papuošimų daugiau jokių nebus, nes tos surištos rankenos tarnauja kaip papuošimas .
Kruopščiai, tvarkingai su skoniu padaryta.
Gal iš žemaitijos esi,
mano mama ten, sakė kad pasnigo
QUOTE(DOSETH @ 2006 10 29, 14:17)
Ten senius besmegenius lipdo žmonės ... kalėdos artėja
QUOTE(DOSETH @ 2006 10 29, 14:17)
Kruopščiai, tvarkingai su skoniu padaryta.
Gal iš žemaitijos esi,
Gal iš žemaitijos esi,
Ačiū. Iš aukštaitijos . Dabar jau nuleidinėja, tai tokia pliurzė .
Prisipažįstu, esu labai kalta, bet visko neperskaičiau. Bet turiu pamokyti velti, o pati nemoku, kaip nuvelti rankinukų rankenas. Plačias kaip nors padaryčiau, bet kaip dėliojama vilna ir veliamos tos siauros apvalios rankenos. Padėkit, būsiu labai dėkinga.
QUOTE(Agni @ 2006 10 29, 16:13)
Prisipažįstu, esu labai kalta, bet visko neperskaičiau. Bet turiu pamokyti velti, o pati nemoku, kaip nuvelti rankinukų rankenas. Plačias kaip nors padaryčiau, bet kaip dėliojama vilna ir veliamos tos siauros apvalios rankenos. Padėkit, būsiu labai dėkinga.
Tai jau tikrai, kad kalta... Ne tai kad visko neperskaitei, bet matyt nieko neperskaitei
ŠTAI ČIA prie temos Rankinės rankenos yra parašyta kaip pritvirtinti, o prie temos suktinukai, manau rasi atsakymą kaip padaryti apvalią rankeną
Tą tai perskaičiau, net prisiregistravau. Bet man rankenos maždaug dviejų metrų ilgio reikia. Tai pagalvojau, gal yra koks lengvesnis būdas. Čia iš patirties, nes kai kūčiukus ridenu, visuomet sutrūksta (aišku, vilna gal kiek trumpesnė). Na, bandysiu taip daryti... Gal ir man pavyks. O kažin, būtų įmanoma bent kokio pusmetrio gabalus velti, o paskui nesuveltus galus sujungti?
QUOTE(Agni @ 2006 10 29, 16:01)
Tą tai perskaičiau, net prisiregistravau. Bet man rankenos maždaug dviejų metrų ilgio reikia. Tai pagalvojau, gal yra koks lengvesnis būdas. Čia iš patirties, nes kai kūčiukus ridenu, visuomet sutrūksta (aišku, vilna gal kiek trumpesnė). Na, bandysiu taip daryti... Gal ir man pavyks. O kažin, būtų įmanoma bent kokio pusmetrio gabalus velti, o paskui nesuveltus galus sujungti?
Esu 1.50 metro velusi ir nesutruko, tai 2 metru irgi neturetu.
Nu gal nereiktu vilnos velimo su kuciuku ridenimu lyginti
Tapkute, labai prikolnos tapkutes gavosi