Sveikos
Noreciau pasiteirauti gal kas zinot kiek kainuoja konsultacijosSeimos planavimo centre Tilto gatveje, pas gyd. V.Klima.As pas ji lankausi kitame ginekologijos kab. bet vienas vizitas pas ji kainuoja 50lt.o dar echoskopija 50lt. tai palieku ten nemaziau kaip 100lt. Kiek zinau Seimos planavimo centre pigiau,tai gal pereiciau i ten.
Atsakykit prasau,kas zinote
As nezinau kiek pas sita daktara, bet ten kai einu konsultacijai, mokejau 20 Lt.
As nezinau kiek pas sita daktara, bet ten kai einu konsultacijai, mokejau 20 Lt.
O echoskopija kiek kainuoja?
O echoskopija kiek kainuoja?
Tikrai nezinau, geriausia pasiskambinti ir viska issiklausyneti
Melitukas
Gal telefoną gali parašyti?
Gal telefoną gali parašyti?
as katik po vienos tokios konsultacijos- palikau 95 litus - tepinelis, echoskopija ir konsultacija... o taip ir nepasake, nescia as ar ne.... jau visai nervai pakriko - nors bek ir rek
QUOTE (Zydre @ 2004 03 08, 19:57) |
as katik po vienos tokios konsultacijos- palikau 95 litus - tepinelis, echoskopija ir konsultacija... o taip ir nepasake, nescia as ar ne.... jau visai nervai pakriko - nors bek ir rek |
Tai manau jei butumei nescia,tikrai butu pasake. O pas kokia gydytoja lankeisi?Nesinervuok, viskas bus gerai.
Kodel jus visas taip tarukia ta privati medicina.As kai siek tiek zinau jos uzkulisius,tai ten netraukia.Ten tikrai ne geriau.Ir dar moketi reikia.
tai kad va - jau antra savaite veluoja menesines..... Buvau Norvitoj atrodo - klause - testa dareisi? dariausi 3 sakau - neigiami visi
Nu gimda padidejus, gleivine isreiksta - arba 3 savaite nestumo arba tuoj bus menesines.
Ir viskas - o man tokia nervatriopke. nes, na visai nepalanki stuacija. jei dar speciau padaryciau ta mikro issiurbima. o jei jau reiketu aborta - nu tai bala nemate... gal dievas duos kaipnors...
Papildyta @ [mergetime]1078770146[/mergetime]
galiu pasakyti kuo traukia privati - buvau ryte savo poliklinikoje - tai registruoja tik kitai savaitei. tai tik atejai ir jau siurbkis jei kas. o as pirma pasikonsultuoti noriu. O ir laiko pasilikti - gal persigalvosiu - o gal ir ne. o ne is karto. O ir nedarytu is karto... o paskui sako - moterys pacios laiku nesusiziuri...
Nu gimda padidejus, gleivine isreiksta - arba 3 savaite nestumo arba tuoj bus menesines.
Ir viskas - o man tokia nervatriopke. nes, na visai nepalanki stuacija. jei dar speciau padaryciau ta mikro issiurbima. o jei jau reiketu aborta - nu tai bala nemate... gal dievas duos kaipnors...
Papildyta @ [mergetime]1078770146[/mergetime]
galiu pasakyti kuo traukia privati - buvau ryte savo poliklinikoje - tai registruoja tik kitai savaitei. tai tik atejai ir jau siurbkis jei kas. o as pirma pasikonsultuoti noriu. O ir laiko pasilikti - gal persigalvosiu - o gal ir ne. o ne is karto. O ir nedarytu is karto... o paskui sako - moterys pacios laiku nesusiziuri...
QUOTE (jolitav @ 2004 03 08, 20:18) |
Kodel jus visas taip tarukia ta privati medicina.As kai siek tiek zinau jos uzkulisius,tai ten netraukia.Ten tikrai ne geriau.Ir dar moketi reikia. |
Kai paprastoje poliklinikoje ziuri kaip i priesa,echoskopija skiria tik po 2 men.arba visai neskiria, kai nori susilaukti vaiku,o jie nieko pasiulyti negali,tai taip ir gaunasi,kad eini i privacius kabinetus,kiekviena apsilankyma echoskopija,tyrimai ir jau po keliu vizitu siulo kelis pastojimo variantus,viena is ju ketinu greitu laiku pradeti. O poliklinikoje vaiksciojau du metus,kai mano vizitai atsibodo,pacios pasiule nueiti i privatu kabineta.
Vat todel ir einu i privatu, pas V.Klima,ir zinau kad jis dirba Seimos planavimo centre,o ten girdejau pigiau,kai issiaiskinsiu kiek pigiau,pasiulysiu jam,kad as galeciau lankytis pas ji seimos planavimo centre.
Todel parasykit kas nors man telefona,seimos planavimo centro!
O ka jus galvojate,kad tos echoskopijos daznai yra jau toks nuostabus ir nekaltas dalykas?O tas tyrimu kruvos paskyrimas yra tik akiu dumimas nieko nesuprantanciam zmogui,kad daugiau pinigeliu nutresti.
Papildyta @ [mergetime]1078770821[/mergetime]
Poliklinikoje viskas priklauso nuo gydytojo.Kartais ir privaciai dirba visiki dundukai.
Papildyta @ [mergetime]1078770821[/mergetime]
Poliklinikoje viskas priklauso nuo gydytojo.Kartais ir privaciai dirba visiki dundukai.
QUOTE (jolitav @ 2004 03 08, 20:32) |
O ka jus galvojate,kad tos echoskopijos daznai yra jau toks nuostabus ir nekaltas dalykas?O tas tyrimu kruvos paskyrimas yra tik akiu dumimas nieko nesuprantanciam zmogui,kad daugiau pinigeliu nutresti. |
O kodel tu taip pries privacius kabinetus? O tyrimus man padare tik viena karta,ir tuos kurie tik reikalingi buvo, man neliepe daryti tyrimu,keleta kartu ir nepasirode,kad traukia pinigus specialiai,jei specialiai trauktu,tai dar du metus vaiksciociau i kabineta,ir nepradetu gydymo tik tirtu